Graphness
Üye
Blank Usb Storage
Yaptığım bir kaç hata nedeniyle; internal storage içerisindeki her şeyi sildim. Nasıl sildiğimi sormayın. ^^ Ardından sorunlar bir birini kovaladı tabiki. İlk başta kamera'ya erişemedim. Erişmeye çalıştığımda, kapanıyordu. İnternal storage'e girdiğimde ise görmüyordu. Stock rom kurdum. Sorun hala devam ediyordu. Her türlü format yöntemini denedim. Şu an telefonu açtığımda Blank USB Storage sorunu yaşıyorum. Kablo ile bağlandığımda ise internal storage'i göremiyorum. Sadece Sd Card görünüyor. Google play'den uygulama yüklerken problem yaşamıyorum ama mesela kamera açtığımda "Turn off Usb storage before using camera" hatası alıyorum. Aynı şekilde dosyalara girmek istediğimde ise No Sd Card inserted hatası alıyorum. Bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
sdswaptan sonra telefonun kendi hafizasina swap alani olusturmaya calisip sonra geri dondurmeye calistigimda bende ayni hatayi almistim
PC ye minitool partition kur telin kendi hafizasini (varsa ayni daha sonra sd kart icinde aynisini yap) secip sil sonra tekrar fat32 dosya sisteminde alan olustur duzelir
Eger taktiginda hala ayniysa usb storage a sonra da wipe data/ factory reset yap duzelir 

Bu sana ders olur sdswap yaptiktan sonra swap alani olusturmaya calismazsin bi daha