Blanc: "Maça odaklanmalıyız"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Blanc: "Maça odaklanmalıyız"
Fransa Teknik Direktörü LaurentBlanc, Euro2012 D Grubu'ndaki zorlu İsveç maçı öncesinde sakin kalmaları gerektiğini söyledi.

Turnuvaya çok iyi bir başlangıç yapan Fransa, İngiltere'nin de Ukrayna ile oynayacağı son maç gününde kendisini grup lideri yapacak sonucu kovalıyor olacak. Blanc, zorlu maç öncesinde ne kendisinin ne de takımının dikkatinin dağılmayacağını söyledi.

İsveç maçı ile ilgili konuşan Blanc, "Ben buraya İsveç maçının sonucunu konuşmak için gelmedim. Buraya İsveç'i yenebilecek bir takımı kurgulayabilmek için geldim. Baskıyı sindirmeli ve üstesinden gelmeliyiz. İlk maçta berabere kaldığımız için, son maçımız belirleyici olacak. Ukrayna'ya karşı alınan galibiyetten sonra herkeste bir memnuniyet var ancak yeniden odaklanmalıyız. İsveç de kazanmak için oynayacak. BU maça hazırlanacağız ve rakibimizi küçümsemeyeceğiz." şeklinde konuştu.

46 yaşındaki çalıştırıcının bu maçta savunmada yapacağı seçimler çok kritik olacak. Blanc, "Clichy ve Evra çok iyi birer savunmacı. İki sol bekle oynayamayız, bu yüzden bir seçim yapmamız gerekecek. Salı günkü maça başlangıcımız çok önemli. İsveç'in de bu şampiyonadan beklentileri var ve bu yüzden onlara karşı oynamak zor olacak. Fiziksel durumlar çok belirleyici olacak." dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...