Beşiktaş Maçıyla Herşey Değişebilir

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş Maçıyla Herşey Değişebilir
MP Antalyaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Deniz Barış, Spor Toto Süper Ligi'nin 6. haftasında oynanacak olan MP Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşamsı hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Barış, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-ZOR BİR MAÇ OLACAK-


İki takım için de zorlu bir karşılaşma olacağını dile getiren Deniz Barış; ''Oynadığımız 5 maça bakarsak ilk 3 maçta daha farklı skorlar alabilirdik. Kayseri Erciyesspor ve Bursaspor karşılaşmalarını kazanabilecek futbolcu kalitesine sahiptik. Ama olmadı. Bursaspor'a içeride yenildik. Daha sonra da Galatasaray ve Eskişehirspor deplasmanlarına gittik. Şimdi ise sahamızda Beşiktaş, diğer hafta ise deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağız. Zor bir fikstür. Galatasaray'dan 1 puan aldık. Eskişehirspor mağlubiyeti ile de şu anda son sıralardayız. İlk yarının sonunda nerede bulunduğunuz önemli ve bu zorlu maçların ardından maçların çoğunu kazanma fırsatımız var. Bu nedenle daha farklı bir pozisyona gelebiliriz. Bizim için Beşiktaş maçı önem taşıyor. Kazanmamız gerekiyor. Beşiktaş, lige iyi bir başlangıç yaptı. Şu anda bulunduğu pozisyonu da hak ediyor. İyi oynayan, dinamik, genç ve kaliteli oyunculara sahip bir takım. Ligdeki pozisyonlarını korumak için sahaya çıkacaklar ve galip gelmek isteyeceklerdir. İki takım için de çok zor bir maç olacak. Umarım sonuç bizim lehimize olur ve alt sıralardan kurtuluruz'' dedi.

-GEÇEN SEZON OYNANAN MAÇLARDA BİZ DAHA ÜSTÜNDÜK-

MP Antalyaspor'un Beşiktaş'a karşı uzun yıllardır ligde başarısız sonuçlar alması ile ilgili Barış; ''Geçen sezon kupada Beşiktaş'ı 2-1 yendik ve eledik. Ligde sahamızda 5-3 yenildiğimiz maçta ise aslında galibiyeti hak eden takım bizdik. Oyunu oynayan, yönlendiren ağırlığını koyan takımdık. Beşiktaş, Almeida ile bulduğu gollerle avantaj sağladı ve kazandı. Ama performans olarak bakarsak deplasmanda 1-0 mağlup olduğumuz karşılaşmada da üstünlüğümüzü koyarak bir oyun sergiledik. Farklı sonuçlar çıkabilirdi'' dedi.

-BEŞİKTAŞ MAÇIYLA HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR-

Gol yollarında yaşanan sorunların Beşiktaş maçıyla değişebileceğini ifade eden Deniz Barış; ''Almeida, Fernandes, Olcay çok üst düzey futbolcular. Avrupa'da oynamış ve Milli Takım'da oynayan oyuncular. Biz de Tita, Diarra, İsaac, Baros, genç Emrah gibi kaliteli futbolculara sahibiz. Geçen sezon attığımız gollerle de bunu gösterdik. Bu sene başlangıcında ise hücum organizasyonlarında atmamız gereken gol sayısına ulaşamadık. Ama Beşiktaş maçıyla her şey değişebilir. Geçen sezon bizde oynayan ofansif orta saha oyuncusu İsmail Assiati'nin gitmesi bizim için dezavantaj oldu'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
 


Üst Alt