Blanc: "Ukrayna, Shevchenko'dan ibaret değil"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Blanc: "Ukrayna, Shevchenko'dan ibaret değil"
Fransız teknik adam, Ukrayna'nın Andriy Shevchenko'dan ibaret olmadığını ve rakiplerinin çok iyi bir takım olduğunu söyledi.

İsveç karşısında attığı iki golle takımını galibiyete taşıyan 35 yaşındaki golcü Andriy Shevchenko aynı zamanda Avrupa Şampiyonası'nda gol atan en yaşlı ikinci isim olmuştu. Fransa Teknik Direktörü Laurent Blanc, Shevchenko'nun etkileyici performansını değerlendirdi ve Ukrayna'ya karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Ukrayna takımı hakkında değerlendirmelerde bulunan Blanc, "Shevchenko'nun nasıl birisi olduğunu iyi biliyorum. Şanslıyım ki onunla aynı sahada futbol oynadım. Ancak onunla iyi anılarım olduğu söylenemez zira marke edilmesi çok zor bir oyuncuydu." dedi.

Tecrübeli golcünün ilk maçta kalitesini tekrar gösterdiğini belirten Blanc, "20 yaşındaki gibi değil ancak ne kadar zeki bir oyuncu olduğunu ve neler yapabileceğini ilk maçta gösterdi. Ancak Ukrayna sadece ondan ibaret değil. Çok iyi bir takım. Ukrayna maçında odaklanmamız gereken tek oyuncu Shevchenko olmamalı. Büyük oyuncular büyük turnuvalarda kendilerni gösteriyor. Savunmada dikkatli olmalıyız ve doğru zamanda doğru şeyleri yapmalıyız. İngiltere maçında yediğimiz goldeki hatayı tekrar etmemeliyiz" şeklinde konuştu.

Fransız teknik adam ayrıca sakatlık yaşayan Yann M’Vila'nın orta sahadaki üçlünün arasında yerini alabileceğini söyledi.

M'Vila hakkında da değerlendirmede bulunan Blanc, "M'Vila'nın oynayıp oynamasındna endişe duymuyorum. Onun stili çok önemli. Çok uzun bir sezon geçirdi. Onun oynayıp oynamayacağına bakmaksızın çok çalışmalı ve takım olarak birşeyler başarmalıyız." dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...