Blackstar X6™ NOKIA X6 V31 (RM-559) N8IKON/MOD/HACK/JAF

Sponsorlu Bağlantılar

ycl_59

Üye
ycl_59 arkadaşım çok sağol. başka bir yerden buldum v31 hacklı olarak şuan kullanıyorum. tşk..

bu arada bir şeysormak istiyorum mh. arkadaşım bulduğun hack li fw orjinal fw mi yoksa modifikasyonlu fwmi bu konuda bilgi verirsen sevinirim saol

--------------- Ekleme ---------------

Selam arkadaşlar bu konuya giren herkezi bu video yu izlemeye davet ediyorum ve işi bilen arkadaşlardan bu efekt i nasıl yapabileceğimiz konusunda bilgi verebilirler mi bölgesel zoom ve resimleri aşağı yukarı kaydırırken oluşan efekt

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
X6 V31 için yazılım güncellenmiştir.....
Hayırlı olsun...

jrcarlo

jrcarlo

Üye
tsk kardesim ellerine saglık güzel olmuş.. :)

Aziz™

Aziz™

Üye
Allah razı olsun bende bunu bekliyordum çok sağolasın kardeşim ellerine sağlık olsun:)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun bende bunu bekliyordum çok sağolasın kardeşim ellerine sağlık olsun:)

Çinliler X6 ya c6 yazılımı yüklenebilmesi için Core dosyasını yeniden oluşturmuşlar.
ama dosya daha test aşamasındayken yükledim... o da çalışmayınca v31 orijinal yüklemek zorunda kaldım
e dedim madem orijinal yükledik v31 orijinal içinde bi fw hazırlayak :D

Aziz™

Aziz™

Üye
çok iyi yapmışsın kardeşim:D

gkhnyldrm1903

Üye
X6 V31 için yazılım güncellenmiştir.....
Hayırlı olsun...

kardesım emegıne saglık gusel olmus hız da super walla bnde 5800 ıcın yazılımını beklıyorum senden yaa yenısını sımdıden tesekkurler kardes:oke::oke::oke::oke::oke::oke:

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
Mesajlarda yazma dilinde ingilizce seçeneği mevcut dimi?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
CoDeYs

CoDeYs

Üye
bu arada bir şeysormak istiyorum mh. arkadaşım bulduğun hack li fw orjinal fw mi yoksa modifikasyonlu fwmi bu konuda bilgi verirsen sevinirim saol

Selam arkadaşlar bu konuya giren herkezi bu video yu izlemeye davet ediyorum ve işi bilen arkadaşlardan bu efekt i nasıl yapabileceğimiz konusunda bilgi verebilirler mi bölgesel zoom ve resimleri aşağı yukarı kaydırırken oluşan efekt

arkadaşımızın verdiği fw'de de bu videodaki özellikler var.photo browseri aç zaten görürsün:)

BlackSxLive

BlackSxLive

Üye
Başarılısın dostum bu işte. Saolasın emeğine saygı.

Aziz™

Aziz™

Üye
bu fwyi ilk günden beri kullanıyorum çok güzel olmuş fakat v30 için verdiğinden özellik olarak daha yoksun gözüküyor.bunu dahada düzenleyecekmisin yoksa bu şekildemi kalacak.başka bir sorumda menü 3*4 olmuş.bunu 4*4 veya 4*5 yapmak için gerekli dosyalar nelerdir yada hazırladığın dosyayı buraya sunabilirmisin kardeşim

sadeddin46

sadeddin46

Üye
çok teşekkürler buna bekliyordum çok sağolasın

alican147852369

Üye
rompatcher ı çalışmıyor yardım efekt yükleyecem rompatcher olmadığı için yükleyemiyorum

maktama

maktama

Üye
CoDeYs

CoDeYs

Üye
bu fwyi ilk günden beri kullanıyorum çok güzel olmuş fakat v30 için verdiğinden özellik olarak daha yoksun gözüküyor.bunu dahada düzenleyecekmisin yoksa bu şekildemi kalacak.başka bir sorumda menü 3*4 olmuş.bunu 4*4 veya 4*5 yapmak için gerekli dosyalar nelerdir yada hazırladığın dosyayı buraya sunabilirmisin kardeşim

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
1.Özellik olarak nerdeyse aynı?
Senin gördüğün eksiklikleri bildirirsen sevinirim...
2.4x4 ya da diğer menü modları sadece C6 yazılımlarına has maalesef :S

CoDeYs

CoDeYs

Üye
1.Özellik olarak nerdeyse aynı?
Senin gördüğün eksiklikleri bildirirsen sevinirim...
2.4x4 ya da diğer menü modları sadece C6 yazılımlarına has maalesef :S
rompacther ile z ve d yi düzenleyemiyorum ve muzikte sadece e: music kkalsörünü görüyorya galeri içinde böyle bir duzenlemen vardı diye hatırlıyorum.birde tus kilidini nasıl değiştirebiliriz

mh.

mh.

Üye

arkadaşım biraz geç yazdım özür..
orjinal yazılım sadece hack var..
2 hafta sonra n8 alabilirim eğer almasam arkadaşımız kotukoylunun yaptığı fw yi yukleyeceğim..

sadeddin46

sadeddin46

Üye
bounce çalışmıyor

Üst Alt