Dalaga mı geçiyorsun arkadaşımarkadaşım bu RM-559 bende de gözükmedi o bahsettiğin ini dosyasını bir daha yükleyebilir misin...?
,
ilk mesajda var ya zaten?!!?!!!!Arkadaşı destekliyorum.kardeş bu şimdiki versiyon yerine nokia x6 v31 için yeniden düzenleme yapabilirmisin ....![]()

sizleri destekliyorum.Arkadaşı destekliyorum.![]()
bende alayını destekliyorumsizleri destekliyorum.
iyi de bunun c6 ekranlısı var ki zaten forumda, yine kotuköylü arkadaşımızın çıkardığı...ya odeilde bu cfw 10 numara her şeyi ile fakat anlayan arkadaşlarımız varsa n8 ve c6 ev ekranı koysalar tadından yenmez valla![]()

v31 değil v30 içi yapacağını belirtmiş eğer doğru anlıyorsam..haksızmıyım??arkadaşlar yeni çıkan güncellemeyi yüklemeyin.v31 den bahsediyorum
çünkü onun için c6 yazılımı yok dolayısıyla orijinal yazılımda kalırsınız!
ve 14 şubatta v30 için c6 yazılımını yayınlayacağım hadi hayırlı olsun şimdiden....
enaaaaa...v31 değil v30 içi yapacağını belirtmiş eğer doğru anlıyorsam..haksızmıyım??
Haklısın sanırımm... Ben kötüköylü'nün http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-fw-beta-turkce-t9-klavye-n8-ikon-439183.html çalışmasını bildiğim için yeni v31 üzerine c6 çıkaracağını düşünmüştüm. Sanırım bu linktekinin hataların giderilmiş olan sürümünü ama v30 fw tabanlı c6 portu yayınlayacak.
Kendi kendime "c6 portunu bayağı hızlı çıkardı pnht busefer" diyordum kendi kendime

kotukoylu ellerine ve emeğine sağlık çok teşekürler..
ben bayadır maxicep i takip ediyorum ama uye değildim ve artık zamanı geldi dedim ve üye oldum.
bende kısa bir süre v30 da senin hacklı versiyonu kullandım ama yeni versiyon çıkınca bende v31 yukledim haliyle eski hacklı versiyon uçtu..
senden ricam birde v31 için hacklı bir versiyon çıkarırsan çok ama çoook sevinirim.. yada sadece v31 nasıl hacklarım bu konuda yardımcı olursan buda işimi görür..
şimdiden teşekürler..
arkadaşlar yeni çıkan güncellemeyi yüklemeyin.v31 den bahsediyorum
çünkü onun için c6 yazılımı yok dolayısıyla orijinal yazılımda kalırsınız!
ve 14 şubatta v30 için c6 yazılımını yayınlayacağım hadi hayırlı olsun şimdiden....
Selam arkadaşım öncelikle çalışmaların için teşekkür etmek istiyorum.
V31 Yükleme demişsin iyide etmişsin ama maalesef ben yüklemiş bulunuyorum tekrar v30 a geri çekme şansımız varmı? şimdiden teşekkürler NOT: jaf la denedim version düşürmüyor başka bi önerin varsa denemeye hazırım teşekkürler
ycl_59 arkadaşım çok sağol. başka bir yerden buldum v31 hacklı olarak şuan kullanıyorum. tşk..