Blackstar X6™ NOKIA X6 V31 (RM-559) N8IKON/MOD/HACK/JAF

Sponsorlu Bağlantılar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
kardeş bu şimdiki versiyon yerine nokia x6 v31 için yeniden düzenleme yapabilirmisin yada hazırda bildigin varmı şimdiden teşekkürler..:)

karadas87

Üye
arkadaşım bu RM-559 bende de gözükmedi o bahsettiğin ini dosyasını bir daha yükleyebilir misin...?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
eyvallah eline sağlık teşekkürler..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yeni çıkan güncellemeyi yüklemeyin.v31 den bahsediyorum
çünkü onun için c6 yazılımı yok dolayısıyla orijinal yazılımda kalırsınız!
ve 14 şubatta v30 için c6 yazılımını yayınlayacağım hadi hayırlı olsun şimdiden....

CoDeYs

CoDeYs

Üye
kardeş bu şimdiki versiyon yerine nokia x6 v31 için yeniden düzenleme yapabilirmisin yada hazırda bildigin varmı şimdiden teşekkürler..:)

mh.

mh.

Üye
arkadaşlar ben v31 jaf ile hacklı olarak yukledim ve memnunum.

ama arkadaşımız v30 gibi hacklı bir dosyada v31 için yapsa çok super olur..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
kotukoylu bi ricam vardı şayet olacaksa. dün yazılımı yükledim gayet güzel sorunsuz diyebilirim. 5800 için modlar olduğu için bazı eksikleri ben tamamlaıyordum ama x6 için mod varmı bilmiyorum varsada paylaşan yok galiba daha. yapacağın fw için birşey isteyektim.
1. tuş kilidi titreşimini pasif etmen.
2. fw ses yüksekliği düşmüş gibi atmadan önceki ses yüksekliği ile aynı değil eğer mümkünse ses ayarını kalitesini arttırman güzel olur.
3. c6 fw sine ev ekranı olarak parmak kullanımı ekleyebilirmisin.

aklımdan geçenler bunlar şahsi olarak düşündüğüm için değil, genel olarak herkezin isteyebileceği ni düşünerek yazdım.

errant67

Üye
ya odeilde bu cfw 10 numara her şeyi ile fakat anlayan arkadaşlarımız varsa n8 ve c6 ev ekranı koysalar tadından yenmez valla :D

maktama

maktama

Üye
ya odeilde bu cfw 10 numara her şeyi ile fakat anlayan arkadaşlarımız varsa n8 ve c6 ev ekranı koysalar tadından yenmez valla :D
iyi de bunun c6 ekranlısı var ki zaten forumda, yine kotuköylü arkadaşımızın çıkardığı...
Ayın 14ünde de yeni fw(v31) için c6 yazılımlısını çıkarı-tıcağını söyledi önceki mesajında da zaten.
Foruma yazılan mesajları biraz okusanız, forumu araştırsanız......:vur

winstonsmith

Üye
ve 14 şubatta v30 için c6 yazılımını yayınlayacağım hadi hayırlı olsun şimdiden....
v31 değil v30 içi yapacağını belirtmiş eğer doğru anlıyorsam..haksızmıyım??

maktama

maktama

Üye
v31 değil v30 içi yapacağını belirtmiş eğer doğru anlıyorsam..haksızmıyım??
enaaaaa...:ağlarım: Haklısın sanırımm... Ben kötüköylü'nün http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-fw-beta-turkce-t9-klavye-n8-ikon-439183.html çalışmasını bildiğim için yeni v31 üzerine c6 çıkaracağını düşünmüştüm. Sanırım bu linktekinin hataların giderilmiş olan sürümünü ama v30 fw tabanlı c6 portu yayınlayacak.:( Kendi kendime "c6 portunu bayağı hızlı çıkardı pnht busefer" diyordum kendi kendime:islik
Ben yanlış anlamışım sanırım, errant67 arkadaştan özür diliyorum ozaman önceki mesajım için.

Ama ben her halukarda v31 için bu başlıktaki gibi c6portu olmayan hackli bir fw çıkarmasını ümit ediyorum.
Herkese iyi günler:oke:

Bellatricc

Bellatricc

Üye
teşekkürler

ycl_59

Üye
kotukoylu ellerine ve emeğine sağlık çok teşekürler..
ben bayadır maxicep i takip ediyorum ama uye değildim ve artık zamanı geldi dedim ve üye oldum.
bende kısa bir süre v30 da senin hacklı versiyonu kullandım ama yeni versiyon çıkınca bende v31 yukledim haliyle eski hacklı versiyon uçtu..
senden ricam birde v31 için hacklı bir versiyon çıkarırsan çok ama çoook sevinirim.. yada sadece v31 nasıl hacklarım bu konuda yardımcı olursan buda işimi görür..
şimdiden teşekürler..

Arkadaşım son sürümü hacklemek için installserver.exe diye bir dosya var forumda aratırsan bulabilirsin bu dosyayıo nokia firmware editör ile rofs2 dosyasının içindeki sys/bin klşasörünün içine atıp flash larsan hacklemiş olursun teli iyi çalışmalar

--------------- Ekleme ---------------

Selam arkadaşım öncelikle çalışmaların için teşekkür etmek istiyorum.
V31 Yükleme demişsin iyide etmişsin ama maalesef ben yüklemiş bulunuyorum tekrar v30 a geri çekme şansımız varmı? şimdiden teşekkürler NOT: jaf la denedim version düşürmüyor başka bi önerin varsa denemeye hazırım teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Selam arkadaşım öncelikle çalışmaların için teşekkür etmek istiyorum.
V31 Yükleme demişsin iyide etmişsin ama maalesef ben yüklemiş bulunuyorum tekrar v30 a geri çekme şansımız varmı? şimdiden teşekkürler NOT: jaf la denedim version düşürmüyor başka bi önerin varsa denemeye hazırım teşekkürler

malesef geri dönüş yok v31 için modifiye bir yazılım çıkarsa artık faydalanırsın. yane yapılacak herhangi bir öneri uok malesef. bu arada kotukoylu nün en sonki hazırlamış olduğu cfw burda v30 versiyon.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...i-x6-v30-c6-fw-final-subat-2011-a-439183.html

mh.

mh.

Üye
ycl_59 arkadaşım çok sağol. başka bir yerden buldum v31 hacklı olarak şuan kullanıyorum. tşk..

Üst Alt