Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

maktama

maktama

Üye
ama var...yüklü programlar listesinde bu isimle gözüküyor:oku
tamam işte, ben de " yeni birşey öğrendim " diyorum:) bu cümlemde seni savunmaya geçirecek bir alay falan yoktu ki:D:kop: Gerçekten bilmiyordum ve öğrendim, onu söylüyorum:d::oke:

yolcuhan

Üye
Merhabalar,
ilk sayfadaki programların olduğu setup.rar linki kırık. Dosyalara bir türlü ulaşamadım.
Başka bir link vermeniz mümkünmüdür?

maktama

maktama

Üye
Merhabalar,
ilk sayfadaki programların olduğu setup.rar linki kırık. Dosyalara bir türlü ulaşamadım.
Başka bir link vermeniz mümkünmüdür?
jaf ogm dosyalarının olduğu linki söylüyorsunuz, link sağlam gibi aslında ama serviste sorun var sanırım.
mediafire linki

yolcuhan

Üye
jaf ogm dosyalarının olduğu linki söylüyorsunuz, link sağlam gibi aslında ama serviste sorun var sanırım.
mediafire linki

Evet megaupload arada bir bunu yapıyor, dosya var gibin amma, tıklayınca not found diyor.
Emek ve paylaşımlarınıza teşekkürler, iyi çalışmalar.

sade3458

Üye
windows7 de yukleyemiyoruzz.bulunamıyor teller.biride bunu anlatsa..ve artık v52 ye gecmedimi millet v52 uzerine kurulsa hiç karışmasa oalylar..uğraşan herkese teşekkur ediyorum..herkes birşey yapmaya çalışıyor..site super..tsunami de superdi..tsunami v52 de super olur:)

maktama

maktama

Üye
windows7 de yukleyemiyoruzz.bulunamıyor teller.biride bunu anlatsa..ve artık v52 ye gecmedimi millet v52 uzerine kurulsa hiç karışmasa oalylar..uğraşan herkese teşekkur ediyorum..herkes birşey yapmaya çalışıyor..site super..tsunami de superdi..tsunami v52 de super olur:)

Win 7de gaayet yükleniyor,ben win7 64 bit kullanıyorm hep, sürücüleri doğru yükleyin ya da pc suite kurun, pcsuite ile suruculer de yüklenir. İsterseniz sadece sürüleri de yükleyebilirsiniz. Jaf'ıda winXP uyumluluk modunda çalıştırın. Bu blackstar zatn v52 için. .

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kotuköylü abi adının tam tersi bi fw yapmışssın :D şarjı bayagı gidiyor.normalde bi gün giden şarj artık 1.5- 2 gün gidiyor.tekrar teşekkür ederim :D:oke:

estomb

Üye
teşekkürler dostum

notend

Üye
Kardeş benim merak ettiğim diyelimki bunu attık telefona olaki beğenmedik geri orjinal fw dönme ihtimalimiz varmı

maktama

maktama

Üye
Kardeş benim merak ettiğim diyelimki bunu attık telefona olaki beğenmedik geri orjinal fw dönme ihtimalimiz varmı
yaa bilmem kaç defa aynı soru, :off:biraz olsun önceki mesajları okuyun lütfen!!!
evet, aynı yöntemle orjinal v52 yüklersiniz olur biter...

theGrin

Üye
dostum dosyaları indirdim sabah normal kafayla yapacağım :) umarım olur ayrıca çok teşekkürler

rebel_time

rebel_time

Üye
merak etmeyin v52' lerin hepsi bu çalışmaya döner c6'olmadı şidilik blackstar :)

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
neredeyse bütün C6 cfw'leri yükledim.Telefon Jaf manyağı oldu 2 aydır.Kiminden menun kaldım kiminden değil.Artık kararım 5800'da C6 cfw kullanmayacağım.Kiminde Xm tuşu çalışmaz.Kiminde Gps, Kiminde Mesaj saatleri yanlış , kiminde Wireless çekmez.Ben artık Blackstar kullanıyorum.Üstünede SPB Mobile Shell kurdum.C6 halt etmiş.Mükemmel oldu.Üstelik telefonumda artık saçmalamıyor gayet stabil oldu.C6 manyağı olanlara duyurulur.Artık rahat bırakın telefonunuzu.Maymuna çevirdiniz hergün yeni bir denemeyle.

theGrin

Üye
ya flash atma bölümüne kadar geldim, flash a tıklıyorum telefonu bulamıyor ne yapmam lazım?
azcil yardım edin lütfen

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
pc suite 'i açıp telefonuda pc suite modunda bağla.gerekli yazımlımların yüklenmesini bekle.sonra pc suite'i kapatıp jaf'la yüklemeye geç..

theGrin

Üye
pc suite açıp telefona bağladım fakat yazılım yükleme çıkmadı, telefonun "cep telfonundaki pc suite desteğini güncellemek istiyormusunuz" diye bir şey çıkıyor ona evet dedim pc suite güncel dedi sonra sanırım oldu fakat hala telefonu tanımıyor program

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
jaf yaparken phone not found verince ben telin power tuşuna tekrar 1 sn tıklayıp bekliyordum.genelde o zaman görüyordu.dene istersen.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
pc suite açıp telefona bağladım fakat yazılım yükleme çıkmadı, telefonun "cep telfonundaki pc suite desteğini güncellemek istiyormusunuz" diye bir şey çıkıyor ona evet dedim pc suite güncel dedi sonra sanırım oldu fakat hala telefonu tanımıyor program
nokia nın verdigi mini cd deki programların bir kısmı yüklenecek.ben hiçbir türlü atamamıştım,o sayede attım.birde ama istersen mini cdyi yüklemeden önce pc suite ve nokia software updater i dene istersen.çünkü olay flashing cable driver sürücüsünde.:oke:

Üst Alt