Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Eline sağlık usta fakat hotfile linki ölü.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu fw yi daha önce yüklediğimde sinyal var olmasına rağmen aradınız kişe ulaşılamıyor diyor arama yapamıyor mesaj atamıyor alamıyordum sonra baska bi fw yükledim böyle bir sıkıntı yaşamadım bu fw nin kullanımı sadeliği sarj süresinden dolayı acaba bi yerde bi hatamı yaptım deyip tekrar yükledim ama aynı sıkıntı yine arasıra meydana gelmeye başladı kapatıp acınca sorun kalmıyor acaba bu sorun kill me programından kaynaklanıyor olabilir mi sanırım onun çaıştırdıktan sonra oluyor gibi bu sıkıntıyı nasıl giderebilirim ?
karşındaki kişinin telefonu çekmiyorsa arayamazsın.:oke:

maktama

maktama

Üye
karşındaki kişinin telefonu çekmiyorsa arayamazsın.:oke:
Sen yanlış anlamışsın psp1004
:d: ARkadaş "....aradığınız kişiye ulaşılamıyor..." derken kendi telefonundan bahsetmiş:d:
Yani kendi telefonu çekiyor görünüyor ama başkası aradığında kendisine ulaşamadıklarını ve kendisinin de arama yapamadığınıi mesaj atamadığnı belirtmiş:D Yani ben öyle anladım, acabe ben mi yanlış anladım:hmmm

addmin

addmin

Üye
arkadaşlar ben yükleycem ama korkuyorum herhangi bir veri kaybı olurmu ????

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar ben yükleycem ama korkuyorum herhangi bir veri kaybı olurmu ????
Telefonunuzun yazılımını formatlıyorsunuz, tabiki yedekleme yapmazsanız telefon hafızasındakileri kaybedersiniz(hafıza kartındakilere birşey olmaz) pcsuite ya da ovisuite ile ilk önce telefonunuzun yedeğini alın(hafıza kartıyla birlikte), hafıza kartına da format atın,sonra cfw yüklemeye geçin. yüklemeden sonra "ayarlar" hariç yedeği geri yüklersiniz. Ayarları geri yüklemeyin zira eski ayarlarla yeni sürüm küçük sorunlar çıkarabiliyor ve bu rahatsız edici oluyor(pcsuite'te yapıcaklarınızdan bahsediyorum, ovisuite kullanamdım hiç).

addmin

addmin

Üye
KURULUM DOSYALARI ÖLÜ HATA VERİYORRR :off: :off:

maktama

maktama

Üye
KURULUM DOSYALARI ÖLÜ HATA VERİYORRR :off: :off:
Hata veriyor derken indiremediğinizden mi bahsediyosunuz?!!? Eğer ilk mesajdaki linklerden bahsediyorsanız ikincisi arada sorun çıkarıyor ama ölü değil, istereniz sonra deneyin tekrar, istereniz bir kaç sayfa öncesinde benim mesajıma bakın, aynı sorunu yaşayan bir arkadaş için alternatif link vermiştim.
Ve lütfen BAĞIRMAYIN!!!

m.milamur

Üye
hocam 5800 v52 ye sadece n8 ikonlarını nasıl eklerim. Yani Fw ye yalnızca N8 ikonlarını eklemek istiyorum, başka hiçbir değişiklik yapmak isteiyorum. Bu konuda yardımcı olursan çok memnun olurum.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
hocam 5800 v52 ye sadece n8 ikonlarını nasıl eklerim. Yani Fw ye yalnızca N8 ikonlarını eklemek istiyorum, başka hiçbir değişiklik yapmak isteiyorum. Bu konuda yardımcı olursan çok memnun olurum.
hangi modu kullanacaksın???
o dosyaları nokia firmware editor ile fw dosyalarına ekle ....

m.milamur

Üye
hangi modu kullanacaksın???
o dosyaları nokia firmware editor ile fw dosyalarına ekle ....

Dediğim gibi hocam Orjinal 5800 V52 yi kullanacam ama sadece ikonları farklı olacak. İkonlar N8 deki gibi olacak.

yasin054

yasin054

Üye
Sayın kotukoylu arkadaşım senin fw lerini kullanıyorum v51 daha sonra v52 blackstar ilk başta şarj olmak üzere her yönü ile memnunum .Fakat şimdi çıkartılan her fw dw N8 ikonları var.Eklenen resimlere bakıyorum hoş gözüküyor.Bi düzenleme yapsan v52 ye n 8 ikonları yerleştirsen .Bizim için belki günler alır ama sen belki kısa zamanda yaparsın.Eğer yaparım dersen tuş titreşimini de kaldırırsan çok sevinirim .Eline sağlık şimdiden kolay gelsin.

filozof66

Üye
Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları linki çalışmıyor yeniden yükleyebilirmisniz?

filozof66

Üye
bu linlkerden bi türlü indiremdimya hep yarıda kalıyor hata veriyor hotfile olsa oda link ölü

marines06

Üye
telefonla görüşme yaparken ses kaydediciyi acında tel kendi kendine reset atıyor bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim.hazıfa kartına baktığımda ses dosyalarının içine bozuk bir dosya oluşturuyor.Radyodan ses kayıtı yapmıyor ama boş dosya oluşturuyor.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
abi bunu kurduktan sora da birde v50 yimi kuracağız

maktama

maktama

Üye
abi bunu kurduktan sora da birde v50 yimi kuracağız
hayır. blackstar v52 cfw'i telefona yazdırmanız yeterli. ilk sayfadaki ilk mesajdan sonraki mesajlar aklınızı karıştırmasın. yeni fw sürümü çıktıkça başlık ve cfw de ona göre yenilenmiştir. onun iiçin blackstar v52 hakkındaki mesajları okumak istiyorsanız son sayfadan geri doğru gidin.
zaten yeni sürüm yükledikten sonra eski sürümleri yükleyemezsiniz.

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
şu 3. maddeki resimler görünmüyor ne yapacagımı bilemedim orada yükler misiniz?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
şu 3. maddeki resimler görünmüyor ne yapacagımı bilemedim orada yükler misiniz?
o resmi galiba o..... .......unun biri sildirmiş...
bütün forumlardaki konularda baktım silinmiş resim kayıp....yeniden oluşturayım kardeş...

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
hayır. blackstar v52 cfw'i telefona yazdırmanız yeterli. ilk sayfadaki ilk mesajdan sonraki mesajlar aklınızı karıştırmasın. yeni fw sürümü çıktıkça başlık ve cfw de ona göre yenilenmiştir. onun iiçin blackstar v52 hakkındaki mesajları okumak istiyorsanız son sayfadan geri doğru gidin.
zaten yeni sürüm yükledikten sonra eski sürümleri yükleyemezsiniz.

Saolasın Dostum beni bilgilendirdiğin için şimdi sorum kalmadı telafona hard formatı çekip hafiza kartını biçinlendiriyoruz (yedekledikten sonra) sonra jaf ile flashlıyoruz ve rahata kavuşuyoruz..
Teşekkürler

Üst Alt