karşındaki kişinin telefonu çekmiyorsa arayamazsın.bu fw yi daha önce yüklediğimde sinyal var olmasına rağmen aradınız kişe ulaşılamıyor diyor arama yapamıyor mesaj atamıyor alamıyordum sonra baska bi fw yükledim böyle bir sıkıntı yaşamadım bu fw nin kullanımı sadeliği sarj süresinden dolayı acaba bi yerde bi hatamı yaptım deyip tekrar yükledim ama aynı sıkıntı yine arasıra meydana gelmeye başladı kapatıp acınca sorun kalmıyor acaba bu sorun kill me programından kaynaklanıyor olabilir mi sanırım onun çaıştırdıktan sonra oluyor gibi bu sıkıntıyı nasıl giderebilirim ?

Sen yanlış anlamışsın psp1004karşındaki kişinin telefonu çekmiyorsa arayamazsın.![]()
ARkadaş "....aradığınız kişiye ulaşılamıyor..." derken kendi telefonundan bahsetmiş
Yani ben öyle anladım, acabe ben mi yanlış anladım
Telefonunuzun yazılımını formatlıyorsunuz, tabiki yedekleme yapmazsanız telefon hafızasındakileri kaybedersiniz(hafıza kartındakilere birşey olmaz) pcsuite ya da ovisuite ile ilk önce telefonunuzun yedeğini alın(hafıza kartıyla birlikte), hafıza kartına da format atın,sonra cfw yüklemeye geçin. yüklemeden sonra "ayarlar" hariç yedeği geri yüklersiniz. Ayarları geri yüklemeyin zira eski ayarlarla yeni sürüm küçük sorunlar çıkarabiliyor ve bu rahatsız edici oluyor(pcsuite'te yapıcaklarınızdan bahsediyorum, ovisuite kullanamdım hiç).arkadaşlar ben yükleycem ama korkuyorum herhangi bir veri kaybı olurmu ????
Hata veriyor derken indiremediğinizden mi bahsediyosunuz?!!? Eğer ilk mesajdaki linklerden bahsediyorsanız ikincisi arada sorun çıkarıyor ama ölü değil, istereniz sonra deneyin tekrar, istereniz bir kaç sayfa öncesinde benim mesajıma bakın, aynı sorunu yaşayan bir arkadaş için alternatif link vermiştim.KURULUM DOSYALARI ÖLÜ HATA VERİYORRR![]()
![]()
hangi modu kullanacaksın???hocam 5800 v52 ye sadece n8 ikonlarını nasıl eklerim. Yani Fw ye yalnızca N8 ikonlarını eklemek istiyorum, başka hiçbir değişiklik yapmak isteiyorum. Bu konuda yardımcı olursan çok memnun olurum.
hangi modu kullanacaksın???
o dosyaları nokia firmware editor ile fw dosyalarına ekle ....
bir iki sayfa öncesinde benim mesajlarımdan birinde alternatif bir link olacaktı...Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları linki çalışmıyor yeniden yükleyebilirmisniz?
hayır. blackstar v52 cfw'i telefona yazdırmanız yeterli. ilk sayfadaki ilk mesajdan sonraki mesajlar aklınızı karıştırmasın. yeni fw sürümü çıktıkça başlık ve cfw de ona göre yenilenmiştir. onun iiçin blackstar v52 hakkındaki mesajları okumak istiyorsanız son sayfadan geri doğru gidin.abi bunu kurduktan sora da birde v50 yimi kuracağız
o resmi galiba o..... .......unun biri sildirmiş...şu 3. maddeki resimler görünmüyor ne yapacagımı bilemedim orada yükler misiniz?
hayır. blackstar v52 cfw'i telefona yazdırmanız yeterli. ilk sayfadaki ilk mesajdan sonraki mesajlar aklınızı karıştırmasın. yeni fw sürümü çıktıkça başlık ve cfw de ona göre yenilenmiştir. onun iiçin blackstar v52 hakkındaki mesajları okumak istiyorsanız son sayfadan geri doğru gidin.
zaten yeni sürüm yükledikten sonra eski sürümleri yükleyemezsiniz.