tamam işte, ben de " yeni birşey öğrendim " diyorumama var...yüklü programlar listesinde bu isimle gözüküyor![]()
bu cümlemde seni savunmaya geçirecek bir alay falan yoktu ki
Gerçekten bilmiyordum ve öğrendim, onu söylüyorum

jaf ogm dosyalarının olduğu linki söylüyorsunuz, link sağlam gibi aslında ama serviste sorun var sanırım.Merhabalar,
ilk sayfadaki programların olduğu setup.rar linki kırık. Dosyalara bir türlü ulaşamadım.
Başka bir link vermeniz mümkünmüdür?
jaf ogm dosyalarının olduğu linki söylüyorsunuz, link sağlam gibi aslında ama serviste sorun var sanırım.
mediafire linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar açtıgım konuya gelin:5800 için samsung widget gdesk degildir!!!+1
evet arkadaşlar bende çok beğendim yapabilecek var mı
windows7 de yukleyemiyoruzz.bulunamıyor teller.biride bunu anlatsa..ve artık v52 ye gecmedimi millet v52 uzerine kurulsa hiç karışmasa oalylar..uğraşan herkese teşekkur ediyorum..herkes birşey yapmaya çalışıyor..site super..tsunami de superdi..tsunami v52 de super olur![]()
yaa bilmem kaç defa aynı soru,Kardeş benim merak ettiğim diyelimki bunu attık telefona olaki beğenmedik geri orjinal fw dönme ihtimalimiz varmı
biraz olsun önceki mesajları okuyun lütfen!!! nokia nın verdigi mini cd deki programların bir kısmı yüklenecek.ben hiçbir türlü atamamıştım,o sayede attım.birde ama istersen mini cdyi yüklemeden önce pc suite ve nokia software updater i dene istersen.çünkü olay flashing cable driver sürücüsünde.pc suite açıp telefona bağladım fakat yazılım yükleme çıkmadı, telefonun "cep telfonundaki pc suite desteğini güncellemek istiyormusunuz" diye bir şey çıkıyor ona evet dedim pc suite güncel dedi sonra sanırım oldu fakat hala telefonu tanımıyor program