bu orjinale en yakın fw galba ve bunu kurmak için ovi suite kurmak gerekiyormu?
bu arada niye joukuspot programını kullanmıyorsun. Telefonunun internetini kablosuzdan paylaştırabiliyorsun. Bilgsayara program kurmana bile gerek kalmıyor. Telefona kur joukuspotu, , çalıştır, bilgisayarından telefonuna kablosuz modeme bağlanırmış gibi bağlan. Bu arada programı kullanırsan bağlantıya şifre koymayı unutma
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
xp de ve vistada yeni bağlantı falan kur demiyorsun. Telini internete bağla, programı çalıştır. yapman gereken sadece bu, sonra bilgisayarında kablosuz ağlar kısmında bağlanılacak ağ adını (varsayılan olarak " 5800 xm" mi öyle birşeydi sanırım, tam hatırlayamadım şimdi) görmen gerekiyor. bağlan deyip bağlanıyorsun. Baştan bir ağ falan kurmuyorsun yani.ovi suitle hiç bir ilgisi yok cfw kurmanın. sadece bahsedilen yönergeleri takip edip kurulumu yapacaksın. ilk sayfada gerekli bilgilerde var işte.
--------------- Ekleme ---------------
maktama kardeş dediklerini yaptım. joikuspot u telefona kurdum, xp ve vistada erişim noktası göstermeye çalıştım bilgisayardan ama ne xp nede vistada bulamadı. dolayısıyla bağlanamadım. niye yapamadım yav? telefonda çalışıyor program ama mesela xp de kablosuz ağ kur veya yeni bağlantı kuru falan denedim olmadı. bi el atsan?
aman bir sürü şey yükledim değiştirmeye bile değmeyecek şeyler ama y inede denemek lazım. kötüköylü gelsede bunun gibi yapsa v52 yide süper olur ama. bekleyelim bakalım.hack istiyorsan v52 yükleme şimdilik, v51'e dönemezsin haberin ola.Maktama son verdiğin joikuspot u da denedim yine olmadı. v60 beklerken v52 gelmiş demin güncellemeleri kontrol ettiğimde vardı. sus payı gibi bi şey olmuşaman bir sürü şey yükledim değiştirmeye bile değmeyecek şeyler ama y inede denemek lazım. kötüköylü gelsede bunun gibi yapsa v52 yide süper olur ama. bekleyelim bakalım.
telefonundan internete bağlanabiliyor musun, eğer bağlanabiliyorsan bu programla da o interneti paylaştırabilmen gerek, bişeyler yanlış ama ne bilemiyorum... Ama programın çalıştığını biliyorum. Bu arada bağlantı ayarlarında bağlantı ismi vodafone live mı vodafone internet mi?!
nihayet ovi suitten bağlandı bari. baya hızlıymış ya. ee kapattırayımmı şimdi ben ttnet 4gb kotalı adsl imide ?
ama böyle kafasına göre arada bağlanırsa o kötü
ev telefonumu kapattırıcam, adsl ide kapattırcam. sadece 5800 ım ve vodafone cep netim olacak. yani aylık 50 tl yerine 15 tl ile işi görücem iyiymiş la
) şu anda üç tane sekme açık bir yandan da bilardo oynuyorum.
ama yeniliyom
hız 460 kbps olarak gösteriyor.
Ben senden çok sevindim, inanMaktama oldu la bu sefernihayet ovi suitten bağlandı bari. baya hızlıymış ya. ee kapattırayımmı şimdi ben ttnet 4gb kotalı adsl imide ?
ama böyle kafasına göre arada bağlanırsa o kötü
ev telefonumu kapattırıcam, adsl ide kapattırcam. sadece 5800 ım ve vodafone cep netim olacak. yani aylık 50 tl yerine 15 tl ile işi görücem iyiymiş la
) şu anda üç tane sekme açık bir yandan da bilardo oynuyorum.
ama yeniliyom
hız 460 kbps olarak gösteriyor.
nasıl tasarruf önlemlerim iyimi?![]()

telin şarjının bitmemesi içinse eski bir usb kablosundan şarj kablosu yapabilirsin, tabi bir de ince uç şarj ucu gerekli.Ben senden çok sevindim, inan
bence 1-2 hafta dene ilkönce, sonra duruma göre ttneti kapattır istersen. Bir de aldığın paket üzerinden bağlandığına emin ol, farklı bağlantı isimlerinde farklı ayarlar olabiliyor, girmesin sonra kazık gibi(vodafone live, vodafone internet, vodafone wap gibi mesela), bu gsm şirketlerinin ne yapacağğı belli olmaz. Sırf şu iş için 5800xm ve vodafone hat alıcam neredeyse
Bi adsl'i hız testine sok, bir de senin bağlantıyı, bakalım hangisi daha iyitelin şarjının bitmemesi içinse eski bir usb kablosundan şarj kablosu yapabilirsin, tabi bir de ince uç şarj ucu gerekli.
ama tahminim vodafone cep netin hızı normal adsl bağlantımın yarısına denk geliyor.adslin hız değil o, ağ bağlantısının hızı. adsl bağlantı hızını ve vodafone hızını intenetten test edebilir.googledan adsl hız test diye arat, çıkan sitelerden test ettir. Öyle kıyasla. vodafone ile 4buçu megabit ile bağlanmışsın. adsl de normal kullanıcı için en hızlı 8megbit olduğunu varsayarsak gaayet iyi.değerli bilgilerin için şükranlarımı sunarım. o wap mms vodafone live v.s ayrımlarına her zaman dikkat ediyorum. ama hatırlatığın içinde teşekkür ederim.
hangi bağlantıyı kullandığımada eminim çünkü adsl bağlantısını devre dışı bıraktım. hız zaten dediğim gibi 460.0 kbps. normal adsl in hızı ise 100.0 mbps bunlar tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorum açıkçasıama tahminim vodafone cep netin hızı normal adsl bağlantımın yarısına denk geliyor.

Yapabilirsen seviniriz, zamanın olmazsa yapmaya, diyecek birşeyimiz yok. nihayetinde kendi zamanından - bir kazancın olmadan- bizim için harcıyorsun. yapıcaksın diye bir zorunluluk yok.Bu hafta sonu eğer zaman bulabilirsem yeni bir FW hazırlayacağım(Blackstarın V52 ye Uyarlanmışı)
Fakat şu an 5800 kullanmadığım için deneme fırsatım olamayacak...
Ne kadar başarılı olabilirim bilemiyorum....
Zira 5800xm telefonunun olmadığını da biliyorum.
Bu hafta sonu eğer zaman bulabilirsem yeni bir FW hazırlayacağım(Blackstarın V52 ye Uyarlanmışı)
Fakat şu an 5800 kullanmadığım için deneme fırsatım olamayacak...
Ne kadar başarılı olabilirim bilemiyorum....
şaka şaka. ama bir bakıma doğru değilmi? kötü sen yap biz deneyip, test edip sonucu yazarız, ona göre yapılanır cfw.