Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu orjinale en yakın fw galba ve bunu kurmak için ovi suite kurmak gerekiyormu?

mutluadam

Üye
bu orjinale en yakın fw galba ve bunu kurmak için ovi suite kurmak gerekiyormu?

ovi suitle hiç bir ilgisi yok cfw kurmanın. sadece bahsedilen yönergeleri takip edip kurulumu yapacaksın. ilk sayfada gerekli bilgilerde var işte.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada niye joukuspot programını kullanmıyorsun. Telefonunun internetini kablosuzdan paylaştırabiliyorsun. Bilgsayara program kurmana bile gerek kalmıyor. Telefona kur joukuspotu, , çalıştır, bilgisayarından telefonuna kablosuz modeme bağlanırmış gibi bağlan. Bu arada programı kullanırsan bağlantıya şifre koymayı unutma:)

maktama kardeş dediklerini yaptım. joikuspot u telefona kurdum, xp ve vistada erişim noktası göstermeye çalıştım bilgisayardan ama ne xp nede vistada bulamadı. dolayısıyla bağlanamadım. niye yapamadım yav? telefonda çalışıyor program ama mesela xp de kablosuz ağ kur veya yeni bağlantı kuru falan denedim olmadı. bi el atsan?

maktama

maktama

Üye
ovi suitle hiç bir ilgisi yok cfw kurmanın. sadece bahsedilen yönergeleri takip edip kurulumu yapacaksın. ilk sayfada gerekli bilgilerde var işte.

maktama kardeş dediklerini yaptım. joikuspot u telefona kurdum, xp ve vistada erişim noktası göstermeye çalıştım bilgisayardan ama ne xp nede vistada bulamadı. dolayısıyla bağlanamadım. niye yapamadım yav? telefonda çalışıyor program ama mesela xp de kablosuz ağ kur veya yeni bağlantı kuru falan denedim olmadı. bi el atsan?
xp de ve vistada yeni bağlantı falan kur demiyorsun. Telini internete bağla, programı çalıştır. yapman gereken sadece bu, sonra bilgisayarında kablosuz ağlar kısmında bağlanılacak ağ adını (varsayılan olarak " 5800 xm" mi öyle birşeydi sanırım, tam hatırlayamadım şimdi) görmen gerekiyor. bağlan deyip bağlanıyorsun. Baştan bir ağ falan kurmuyorsun yani.

bu arada telefon elimde olmadığı için detaylı bilgi veremiyorum, kusura bakma, akrabalarıma kurdum bu cfw'i ve birçok pro ile bu programı. Ama önümde olmadığı için tel adım adım bilgi veremiyorum.

bir de şunu dene, diğer linktekini daha güncel versiyon diye vermiştim ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
bu linkteki ise çalıştığını bildiğim versiyon.

olmazsa bunu da dene istersen

mutluadam

Üye
tamam saol yardımın için arkadaşım. denerim bakalım. bu sabah denediğimde ovi suitten bağlandı ama internete yine bağlanamamıştı. az önce denedim bir türlü ovi suittende bağlanmadı. neyse bakarız bakalım.

medjai001

medjai001

Üye
V52 versiyonu geldi buna versiyon yazacakmısın
işlemci performansı artmış
dokunmatik ekran girişi hızlandırılmış
wifi bağlantı hatası giderilmiş
ekran çevirme hızlandırılmış
Yeni harita yazılımı
v52 resimleri ve videoları
nokia email kaldırılmış
arayüz değiştirilmemiş

mutluadam

Üye
Maktama son verdiğin joikuspot u da denedim yine olmadı. v60 beklerken v52 gelmiş demin güncellemeleri kontrol ettiğimde vardı. sus payı gibi bi şey olmuş :) aman bir sürü şey yükledim değiştirmeye bile değmeyecek şeyler ama y inede denemek lazım. kötüköylü gelsede bunun gibi yapsa v52 yide süper olur ama. bekleyelim bakalım.

maktama

maktama

Üye
Maktama son verdiğin joikuspot u da denedim yine olmadı. v60 beklerken v52 gelmiş demin güncellemeleri kontrol ettiğimde vardı. sus payı gibi bi şey olmuş :) aman bir sürü şey yükledim değiştirmeye bile değmeyecek şeyler ama y inede denemek lazım. kötüköylü gelsede bunun gibi yapsa v52 yide süper olur ama. bekleyelim bakalım.
hack istiyorsan v52 yükleme şimdilik, v51'e dönemezsin haberin ola.
Bu arada nasıl olmadı yaaa...:off:telefonundan internete bağlanabiliyor musun, eğer bağlanabiliyorsan bu programla da o interneti paylaştırabilmen gerek, bişeyler yanlış ama ne bilemiyorum... Ama programın çalıştığını biliyorum. Bu arada bağlantı ayarlarında bağlantı ismi vodafone live mı vodafone internet mi?!
v52 konusunu sabahtan beri takip ediyorum, blackstar gibi bir hacklisi çıkarsa yüklenir, yoksa cııkkkk, yüklenmez bence.

mutluadam

Üye
Maktama oldu la bu sefer :D nihayet ovi suitten bağlandı bari. baya hızlıymış ya. ee kapattırayımmı şimdi ben ttnet 4gb kotalı adsl imide ? :) ama böyle kafasına göre arada bağlanırsa o kötü :) ev telefonumu kapattırıcam, adsl ide kapattırcam. sadece 5800 ım ve vodafone cep netim olacak. yani aylık 50 tl yerine 15 tl ile işi görücem iyiymiş la :)) şu anda üç tane sekme açık bir yandan da bilardo oynuyorum. :) ama yeniliyom :) hız 460 kbps olarak gösteriyor.

nasıl tasarruf önlemlerim iyimi? :)

maktama şimdi gördüm sorunu vodafone internetle bağlanıyorum. çalışıyor diyor. ama malesef bilgisayara bağlanmıyor yada işte bağlanamıyor. başlat menüsünde bağlan çıkıyor bazan yani joikuspotu çalıştırdığımda tıklıyorum kayboluyor. başkada bir belirti yok.

maktama

maktama

Üye
Maktama oldu la bu sefer :D nihayet ovi suitten bağlandı bari. baya hızlıymış ya. ee kapattırayımmı şimdi ben ttnet 4gb kotalı adsl imide ? :) ama böyle kafasına göre arada bağlanırsa o kötü :) ev telefonumu kapattırıcam, adsl ide kapattırcam. sadece 5800 ım ve vodafone cep netim olacak. yani aylık 50 tl yerine 15 tl ile işi görücem iyiymiş la :)) şu anda üç tane sekme açık bir yandan da bilardo oynuyorum. :) ama yeniliyom :) hız 460 kbps olarak gösteriyor.

nasıl tasarruf önlemlerim iyimi? :)
Ben senden çok sevindim, inan:D:D
bence 1-2 hafta dene ilkönce, sonra duruma göre ttneti kapattır istersen. Bir de aldığın paket üzerinden bağlandığına emin ol, farklı bağlantı isimlerinde farklı ayarlar olabiliyor, girmesin sonra kazık gibi(vodafone live, vodafone internet, vodafone wap gibi mesela), bu gsm şirketlerinin ne yapacağğı belli olmaz. Sırf şu iş için 5800xm ve vodafone hat alıcam neredeyse:)
Bi adsl'i hız testine sok, bir de senin bağlantıyı, bakalım hangisi daha iyi:aha: telin şarjının bitmemesi içinse eski bir usb kablosundan şarj kablosu yapabilirsin, tabi bir de ince uç şarj ucu gerekli.

e00q

Üye
cfwde en ii adam kotukoylu

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

mutluadam

Üye
Ben senden çok sevindim, inan:D:D
bence 1-2 hafta dene ilkönce, sonra duruma göre ttneti kapattır istersen. Bir de aldığın paket üzerinden bağlandığına emin ol, farklı bağlantı isimlerinde farklı ayarlar olabiliyor, girmesin sonra kazık gibi(vodafone live, vodafone internet, vodafone wap gibi mesela), bu gsm şirketlerinin ne yapacağğı belli olmaz. Sırf şu iş için 5800xm ve vodafone hat alıcam neredeyse:)
Bi adsl'i hız testine sok, bir de senin bağlantıyı, bakalım hangisi daha iyi:aha: telin şarjının bitmemesi içinse eski bir usb kablosundan şarj kablosu yapabilirsin, tabi bir de ince uç şarj ucu gerekli.

değerli bilgilerin için şükranlarımı sunarım. o wap mms vodafone live v.s ayrımlarına her zaman dikkat ediyorum. ama hatırlatığın içinde teşekkür ederim.

hangi bağlantıyı kullandığımada eminim çünkü adsl bağlantısını devre dışı bıraktım. hız zaten dediğim gibi 460.0 kbps. normal adsl in hızı ise 100.0 mbps bunlar tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorum açıkçası :) ama tahminim vodafone cep netin hızı normal adsl bağlantımın yarısına denk geliyor.

maktama

maktama

Üye
değerli bilgilerin için şükranlarımı sunarım. o wap mms vodafone live v.s ayrımlarına her zaman dikkat ediyorum. ama hatırlatığın içinde teşekkür ederim.

hangi bağlantıyı kullandığımada eminim çünkü adsl bağlantısını devre dışı bıraktım. hız zaten dediğim gibi 460.0 kbps. normal adsl in hızı ise 100.0 mbps bunlar tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorum açıkçası :) ama tahminim vodafone cep netin hızı normal adsl bağlantımın yarısına denk geliyor.
adslin hız değil o, ağ bağlantısının hızı. adsl bağlantı hızını ve vodafone hızını intenetten test edebilir.googledan adsl hız test diye arat, çıkan sitelerden test ettir. Öyle kıyasla. vodafone ile 4buçu megabit ile bağlanmışsın. adsl de normal kullanıcı için en hızlı 8megbit olduğunu varsayarsak gaayet iyi.
Neyse , forumun konusundan sapmışız iyice, şu blackstar v52 ne zaman gelir acaba(tabii gelirse) :D:D

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Bu hafta sonu eğer zaman bulabilirsem yeni bir FW hazırlayacağım(Blackstarın V52 ye Uyarlanmışı)
Fakat şu an 5800 kullanmadığım için deneme fırsatım olamayacak...
Ne kadar başarılı olabilirim bilemiyorum....

maktama

maktama

Üye
Bu hafta sonu eğer zaman bulabilirsem yeni bir FW hazırlayacağım(Blackstarın V52 ye Uyarlanmışı)
Yapabilirsen seviniriz, zamanın olmazsa yapmaya, diyecek birşeyimiz yok. nihayetinde kendi zamanından - bir kazancın olmadan- bizim için harcıyorsun. yapıcaksın diye bir zorunluluk yok. :oke: Zira 5800xm telefonunun olmadığını da biliyorum.
Gerçekten de blackstarın v52 uyarlaması çok yeterli olacaktır bizim(enazından benim) için.
Şimdiden teşekkürler:bye2:

mutluadam

Üye

vay kötü kardeşim gelmiş. kötüyü bize sevdiren kardeşim. mehdi gibi adamsın ha :ehe şaka şaka. ama bir bakıma doğru değilmi? kötü sen yap biz deneyip, test edip sonucu yazarız, ona göre yapılanır cfw.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
oley!!!:D:D:D:D yakın bi zamanda kuracagım hackli fw ALLAH izin verirse:D:D:D:D:D:D

quackers

Üye
Daha önce ne telefon hackledim nede sertifikalandırdım çok karmaşık ve zor geldi şimdi sizin vermiş olduğunuz konuyu buldum forumda deniyeceğim sanırım extra bişeyler yapamama gerek yok açıklamalar net inşallah başarılı olurum sonucu buraya yazarım.. :)

PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

şeklinde bir yazı alıyorum dostum hata yaptığım bir yer mi var acaba ?

koreay

koreay

Üye
ayrıntılara bıraz daha ıyı bakman gerek telefonun acma kapama tusuna basman yeterlı flash işlemi devam edecektir etmez ise farklı bır usb den bagla teli

cihan0007

Üye
benim bilgisayar windows 7 sorun çıkartıyo bu sadece xp ve vistada falan mı yapılıyo neden böyle oldu

Takipçi Satın Al

Üst Alt