-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum kısaca örnekliyeyim:Ok ozaman sizden Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menülü bir
[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFWsi istesek
Ayıp etmiş oluruz herhalda
Ama istersen sen dosyaları ver ben bi deniyim:P
dostum kısaca örnekliyeyim:
4x4 menü sadece n97 tabanlı yazılımlarda kullanılabilir.
N97 nin menu program ismi:
Gridmenu
5800 ün orijinal menu programı ise:
Menu3.exe
dolayısıyla yapılacak modlarda sıkıntı oluşacaktır.
Telefon sistem hatası verecektir.....
blue2112 ekran görüntüleri için teşekkürler bu arada kullandıgın tema çöok hoşuma gitti rica etsem temanın linkini paylaşa bilirmisin ? fw süper sorunsuz çalışmaktadır we çokta stabildir
Seni biraz sıkıştırıyor gibi olacaz ama aylin ve office paylaşırmısın peki ?
Biz yapabilirmiyiz veya
Arkadaşım office için buraya bakabilirsin lisanslı sorunsuz türkçe umarım hoşuna gider http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-153-s60v5-symbianos9-x-unsigne-d-411494.html
blue2112 ekran görüntüleri için teşekkürler bu arada kullandıgın tema çöok hoşuma gitti rica etsem temanın linkini paylaşa bilirmisin ? fw süper sorunsuz çalışmaktadır we çokta stabildir
kötü köylü ve diğer kesin bilgisi olan arkadaşlar; efekt, açılış kapanış ve boot ekranları kısaca görsellikle ilgili ve programlarla ilgili düzenlemeleri bu orjinal fw de nerden yapıyoruz? n97 tabanlıda rofs2. v1 den yapıyoruz ya bunda nasıl bu saydıklarım?
açılış resimeri için:kötü köylü ve diğer kesin bilgisi olan arkadaşlar; efekt, açılış kapanış ve boot ekranları kısaca görsellikle ilgili ve programlarla ilgili düzenlemeleri bu orjinal fw de nerden yapıyoruz? n97 tabanlıda rofs2. v1 den yapıyoruz ya bunda nasıl bu saydıklarım?
açılış resimeri için:
private\10202be9\101f8763.txt dosyasınıı düzenle
efekt içinse kullanmak istediğin efekt dosyalarını
resource\effects\ klsörüne yapıştır....
iyide rofs2.v2 denmi yapıcaz bunları? nokia editorla çıkarıp yapmıyormuyuz?
artık çalışmaların sadece isimleri değişiyor farklı olan hiç bir şey yok maalesefellerine sağlık arkadaşım...
dostum kısaca örnekliyeyim:
4x4 menü sadece n97 tabanlı yazılımlarda kullanılabilir.
N97 nin menu program ismi:
Gridmenu
5800 ün orijinal menu programı ise:
Menu3.exe
dolayısıyla yapılacak modlarda sıkıntı oluşacaktır.
Telefon sistem hatası verecektir.....
artık çalışmaların sadece isimleri değişiyor farklı olan hiç bir şey yok maalesefellerine sağlık arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?