BlackBerry Z10'un Üretim maliyeti açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BlackBerry Z10'un Üretim maliyeti açıklandı
Akıllı cep telefonu üretiminin önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkmayı başaran RIM firmasının geliştirip BlackBerry serisi altına konumlandırdığı en önemli akıllı cep telefonu modelli Z10’un üretim maliyeti açıklandı.

Haberin ayrıntılarına BURADAN ulaşabilirsiniz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iyiymiş

Kerim.

Kerim.

Üye
haberin ayrintilarini buraya kopyalasaniz daha iyi mi olur sanki:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haberin ayrintilarini buraya kopyalasaniz daha iyi mi olur sanki:hmmm

pratikte oyle gozukuyor fakat o haberi hazirlayan arkadaşimizin emegine saygi duymak en iyisi. Bu saygi da kendi konusunu okuyup teşekkur ederek,eleştirerek veya fikirlerimizi o konuda yorum olarak aciklayarak olur diye duşunuyorum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Görsel olarak karizma bir cihaz ...

Kerim.

Kerim.

Üye

pratikte oyle gozukuyor fakat o haberi hazirlayan arkadaşimizin emegine saygi duymak en iyisi. Bu saygi da kendi konusunu okuyup teşekkur ederek,eleştirerek veya fikirlerimizi o konuda yorum olarak aciklayarak olur diye duşunuyorum.
Oda dogru ama mobilden oraya girmek biraz zor oluyor.haberi hazirlayan arkadasin adinida konuda gecirip ona tesekkurler falan etseniz olur mu ki:hmmm

MrExpert

MrExpert

Üye
150$ maliyet ama tr satış 1899tl yani 1000$ :zzz:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
150$ maliyet ama tr satış 1899tl yani 1000$ :zzz:

Bizde vergi ile çalışan cep telefonları var. Adamlar teknoloji üretir biz Türkler vergi :) la şimdi bu yorumum içinde vergi borcu çıkmasın susayim ben..............

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oda dogru ama mobilden oraya girmek biraz zor oluyor.haberi hazirlayan arkadasin adinida konuda gecirip ona tesekkurler falan etseniz olur mu ki:hmmm

evet yonetim olarak o sorunun farkindayiz. Fakat fazla surmez o konuda dunyada henuz yeni kullanilmaya başlayan bir twknolojiyle yeni site sayfa yapimizla cok guzel bir cozume kavuşacagiz.

Kerim.

Kerim.

Üye

evet yonetim olarak o sorunun farkindayiz. Fakat fazla surmez o konuda dunyada henuz yeni kullanilmaya başlayan bir twknolojiyle yeni site sayfa yapimizla cok guzel bir cozume kavuşacagiz.
İnsAllah bekliyoruz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt