BlackBerry Z10 mu Galaxy S4 mü almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Asilkan944

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry Z10 mu Galaxy S4 mü almalıyım ?
Merhaba arkadaşlar ben blackberry kullanıcısıyım ve blackberry tutkum var ancak arkadaşlarım galaxy s4 al dıyolar bende cok kararsız kaldım. Blackberry'den vazgeçemiyorum ancak galax de aklımı çelmiyor değil. Siz değerli maxicep üyeleri bu konuda beni daha çok bilgilendirirseniz memnun olurum. Şimdiden Teşekkür Ederim Hayırlı Forumlar =)

ANIL

ANIL

Admin
Galaxy S4'ün memnun edeceğini söyleyebilirim :oke:

4un6si

4un6si

Üye
bence s4 alma çünkü samsunga karşı gıcıklığım var :D
z10 değilde q10 iyidir bence

OğuzcanAbi

Üye
S4 tabimi zayen android e bbm de gelecek

Anıl Umut

Emekli Yönetici
S4 tutulan piyasası hayli iyi bir telefon.Donanım olarak da oldukça güçlü,şu an için rakibi pek yok.
Blackberry Z10 un incelemesini seyretmiştim.Bambaşka bir işletim sistemi var.Sanırım Nokia N9 u andırıyordu biraz kullanım kolaylığı olarak.Ve Android-İOS platformundan benzersiz özellikler sunuyor. Yazılım desteği ile sınıfta kalıyor zaten.Uygulama çok az.Telefon donanım olarak yine güçlü ama fiyat\donanım olarak yine sınıfta kalır bence.
Hoş s4 de pahalı da ..Sağlamlık ve kalite olarak diyorsan zaten Samsung alma.

iOSait

iOSait

Üye
Merhaba arkadaşlar ben blackberry kullanıcısıyım ve blackberry tutkum var ancak arkadaşlarım galaxy s4 al dıyolar bende cok kararsız kaldım. Blackberry'den vazgeçemiyorum ancak galax de aklımı çelmiyor değil. Siz değerli maxicep üyeleri bu konuda beni daha çok bilgilendirirseniz memnun olurum. Şimdiden Teşekkür Ederim Hayırlı Forumlar =)

S4 sorunlu bir telefon HTC One :oke:

caglar b

caglar b

Üye
farkım olsun diyosan ve seviyorsan bb al ama htc one yi aklının kenarında tut

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Htc one

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ozakin70

ozakin70

Üye
Aynen eğer bb yi seviyorsan ve uygulama bagımlısı değilsen bb z10 al ama benimde tavsiyem gümüş rengi bi HTC ONE

• Beğen
Tepkiler: Asilkan944

Asilkan944

Üye
    Konu Sahibi
farkım olsun diyosan ve seviyorsan bb al ama htc one yi aklının kenarında tut

Sağol kardeşim

S4 tabimi zayen android e bbm de gelecek

Eminmisin bbm geleceğinden gerçekten ona göre alıcam kardeşim bbm hastasıyımda

Aynen eğer bb yi seviyorsan ve uygulama bagımlısı değilsen bb z10 al ama benimde tavsiyem gümüş rengi bi HTC ONE

Aşırı bi bağımlılığım yok bbmden vazgeçemiyorum sorun o :)

- - - Eklendi - - -

Galaxy S4'ün memnun edeceğini söyleyebilirim :oke:

Tamam kardeşim olmadı bbmden vazgeçip galaxi alcam =)

- - - Eklendi - - -

bence s4 alma çünkü samsunga karşı gıcıklığım var :D
z10 değilde q10 iyidir bence

q10'nun görünüşünü pek beğenmedim kardeşim =D ama samsunga olan gıcık bendede var sanırım e250 den gelme bişey :D

- - - Eklendi - - -

S4 tutulan piyasası hayli iyi bir telefon.Donanım olarak da oldukça güçlü,şu an için rakibi pek yok.
Blackberry Z10 un incelemesini seyretmiştim.Bambaşka bir işletim sistemi var.Sanırım Nokia N9 u andırıyordu biraz kullanım kolaylığı olarak.Ve Android-İOS platformundan benzersiz özellikler sunuyor. Yazılım desteği ile sınıfta kalıyor zaten.Uygulama çok az.Telefon donanım olarak yine güçlü ama fiyat\donanım olarak yine sınıfta kalır bence.
Hoş s4 de pahalı da ..:)Sağlamlık ve kalite olarak diyorsan zaten Samsung alma.

Baya emek göstermiş yazmışsın kardeş cok saolasın. Ya ben farklılıgı seviyorum herkesde olan bende olmasın dıye dusunuyorum ancak donma olayı blackberryde bıktırdı z10 da yok dıyorlar tabi ne kadar doğru bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

S4 sorunlu bir telefon HTC One :oke:

Nasıl sorunlu bir telefon kardeşim ne gibi bi sorun biraz açarmısın ?

- - - Eklendi - - -

Herkes htc one diyor sanırım htc one alcamda hangi modelini alıyım x falan var cok bilmiyorumda htc yi yardımcı olursan sevinirim =)

ozakin70

ozakin70

Üye
Direk HTC ONE alacaksın arkadaşım hemde gümüş rengi yaz google amcaya özelliklerine fiyatına bak :D

fLuke!

fLuke!

Üye
Z10'da Android uygulamalarını emulatorle tekrar paketleyip çalıştırabilrisin.Ama yine de S4 al.