Yardımcı Olur Musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı Olur Musunuz ?
Merhaba arkadaşlar uzun süredir foruma üye olmak istiyordum fakat fırsatım olmadı neyse buraları geçeyim.

Uzun süredir bir telefon almak istiyordum şuan S4 kullanıyorum memnunum ama kasma yapıyor bazen kilit tuşunua basınca açılmıyor

şimdi İos ve Android arasında kaldım aklımda şu modeller var

-Samsung Galaxy s6 ve S6 Edge
-İphone 6 ve 6 Plus
-SAmsung Glaxy Note 4 ve Note Edge

Kamerası ses kalitesi benim için önemli

Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

Luck Star

Luck Star

Üye
Güncelleme dersen kesinlikle Nexus 6
Dayanıklılık Sony Z3
Ses kalitesi G3 ve M9 .

Ben şahsen ios almazdım . Yeni bir telefon alsam samsungdan sadece note serisine bakar Note4 alabilirdim.

Bu listeden de seçim yapmam gerekirse Z3 veya Nexus 6 alırdım.

M9 tavsiye etmiyorum ısınıyor haberleri var güncellemeyle düşürdüler deniyor ama nasıl düşürecekler ki , işlemci hızını düşürerek tabi ki...

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle cevabın için teşekkür ederim aslında nexus 6 içinde kasada sorun var dedileraslında en önemli lan ses kalitesi aşırı müzik dinlerim ve kutu içeriğide önemli

Luck Star

Luck Star

Üye
öncelikle cevabın için teşekkür ederim aslında nexus 6 içinde kasada sorun var dedileraslında en önemli lan ses kalitesi aşırı müzik dinlerim ve kutu içeriğide önemli

Kulaklık çıkmıyor diye biliyorum Nexus serilerinden. Kulaklıkla müzik dinlerken ses kalitesi iPhone'da çok iyidir. Dışarı verilen ses ise HTC de çok iyi. Bende G3 te var hoparlör ses yüksekliği çok fazla mesela ama söylediğin her özellik tek bir telefona bulunmuyor.

Sadece müzik fotoğraf için kullanacaksanız iPhone alabilirsiniz.

key43

key43

Üye
Z3 veya Nexus 6 alırdım ben olsam.
Kamera, ses kalitesi, güncelleme vs için Z3, dayanıklılık, güncelleme için nexus 6.
M9 beklenildiği gibi gelmedi deniliyor. iPhone kulaklık falan mükemmel bence. Müzik için çok ideal.

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar listeyi değiştirdim son kararım bu modeller
Büyük ekranlı telefonlar bana daha iyi geliyo başka model varmı

Üst Alt