blackberry Storm mu n97 mi alıyım

Sponsorlu Bağlantılar

ortiserhan

Üye
N97 hantal mı ? onu kim diyor ya ! İphone kullandım BB kullandım N97 kullanıyorum şuan..biliyomusunuz.. N97 diyorum..Gerisi hikaye diyorum..N97 kulllanmayanlar yorum yapmaktan vazgeçsin bence..bi mağazaya gidip eline alıp ımm bakbak bak ımmm sağa sola çevirip fiyatı görünce gelip burda bütün sinirini boşaltanlar :) hepiniz kirli çıkınsınız paraya kıyın biraz :) N97 alın..

arkadaş burası yoruma açık bir forum die bilioyrum ben...sen o teli kullanıyosun die bu kadar sinir we hırs yapma...tabiki beğenceksin telini ama şunu unutma bence zaten blackberry bi yaşam biçimi yaşama biçimi...sonuçta herkes kullanamaz herkes memnun kalamaz ama eminimki senin telde 10numara teldir senin için tabi;)

nso

Üye
Storm güzel bir tlfon ama su bir gercek karsisinda NOKIA gibi bir tecrübe varken asla baska tlf lara bakmam.. sene 97 ilk tlf aldim motorola sonra nokia ya gecis yaptim madi durumlarim iyi olmaya basladi cünkü :) ortalama 7 yil nokia kullandim degisiklik olsun dedim samsung P900 aldim tlf süper ama oyun yüklüyeyim diyorum problem yazilim güncelle problem yani aldin gün nasilsa ondan öteye gidemiyorsun sonra kizdim lg shain aldim oda 1 yilda civitti ortalama nokia haric 3 cesit saglam modellerde tlf denedim ama yine NOKIA ya döndüm... Simdi N97 var bir tane millet cok arastirmis tlf nu bunuda tlf aldktan sonra farkettim ama ben hic arastirmadim cünkü orada NOKIA damgasi var koskoca tlf devi her halukarda digerlerinden herzaman 2 adim önde tlf üretir..

Bilal95

Bilal95

Üye
kardes en ıyısı n86 al pısman olmazssın ben 2.5 aydır kullanıom çok memnunum.ama bana göre ekranı bıraz kucuk

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Storm derim

futbol123

futbol123

Üye
n97 al süper bi cihaz ama fiyatı bayagı çok ben senin yerinde olsam n97 nin yerine laptop alırım:ehe

p0ke

p0ke

Üye
ben de storm var. ancak wlanı yok. üstelik 3g internet hızı için aylık 30 40 lira ödemen lazım. müzik çaları da ilginç çünkü kulaklıkla dinlerken yüksek ses özelliğini açınca bir şarkı bitip diğerine geçtiğinde ses kesilebiliyor ancak müzik devam ediyor. düzeltmen için sesi kısıp açman ya da şarkıyı duraklatıp devam etmen gerekiyor. tıklanabilir ekran olması benim hoşuma gitmedi. klavye seçeneklerini düzenledim en iyi şekilde forumlardan yardım da alarak ancak tıklayıp yazmak çok zor geliyor ve de mesajda büyük bir bölüm silerken hassas davranman gerekiyor hangi harfi seçeceğine. iphone almanı öneririm çünkü harika bir olay. wlan olsun diyosan ve bb alcaksan bbstorm 2 yi bekle derim ya da bold al. söylemem gerekiyor ki storm iş adamı telefonu tamamıyla. kişisel olarak kullanacaksan paraya kıyman gerekiyor...:bilmm

Halit71

Üye
tabii ki storm.. arkadaşlar detaylı anlatmışlar.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Belki almamışsindir diye söylüyorum Finlandiya mali Nokia dan şaşma arkadaş :) Nokia Çin ve Azerbaycan a fason olarak yaptırıyor bazı modellerini onları sakin ama sakin alma Finlandiya , Macaristan ve Almanya diye gider kalite sırası ...Nokia gibi bir tecrübe varken bence nokia almak daha mantıklı ve tasarım olarak da bin basar seçim senin ...

flatron7441

Üye
bb'de birkere wlan yok multimedya zzayıf bence alacaksan N97'den şaşma

unerinanc

Üye
Arkadaşlar bende storm' un yenisi var (storm 9550) bu modelde wlan da mevcut ancak sahip olabilmek için urt dışından getirtmeniz lzm bence stor herşeyden önce daha az yer kaplıyor :D

safakyasak

safakyasak

Üye
her ,iki cihazda farklı kulvarda,bende stormda alma bold al daha iyi,stormda biraz yavaş ve dokunmatıgı çok iyi değil

ysfakc

ysfakc

Üye
kesınlıkleeeee n97

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
:oke:tesekurler:d:

Ferzan

Ferzan

Üye
blackberry de güzelmiş

hwhite

Üye
htc hd2 t8585 buna bakın işlemcisine dikkat edin...

bilkul

Üye
bence n97

NSeries97

Üye
bak arkadaşım nokia dan hiç şaşma bende de n97 var çok rahat bir telefon blackberry diğer marka olduğu için ben n97 yi öneririm çok rahat kullanım şekli tasarımı güzel

Blackberry41

Blackberry41

Üye
Storm Program Ile wi-fi Olabılıyor Bende Var =) Avrupada n97 Nın Pıyasası Ne lol Storm'Dan Şaşma !!

corus54

corus54

Üye
al blackberry 9000 telefon gor ve nokıa neymıs dersın

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya brak balckberry yi falan 5 6 ay sonra n8 çıkıcak al n8 bak keyifine

Üst Alt