blackberry Storm mu n97 mi alıyım

Sponsorlu Bağlantılar

atar123

atar123

Üye
    Konu Sahibi
blackberry Storm mu n97 mi alıyım
arkadaşlar blackberry Storm mu alsam yoksa n97 mi alsam kararsızım n73 üm var ve çok yavaş bıktım artık n97 hakkında çok hantal diyorlar ama özellikleri de çok hoşuma gidiyor :allalla:

:allalla::allalla:sizce blackberry Storm mu alıyım n97 mi:allalla::allalla:

--------------- Ekleme ---------------

hadi ama yardımcı olun lütfen
not:önermek istediğiniz tell varsa yazın

Nibun

Üye
tabikide strom :D

sedat009

Üye
kardes nokiadan sasma bende n97 aldim hic bir sikayetim yok hem nokiaya daha cok program yükleme olanagin var.

Mebuchadnezzar

Üye
Tabiki n97

abdul_hey

Üye
blackberry storm da wlan yok

yagizbogac

yagizbogac

Üye
bence hiçbiri blackberryde wlan yokmuş ben olsam asla almazdım n97 de çok hantal evet:) en iyisi n96 bence bir n96 al hayatını yaşa :D

amedian

amedian

Üye
bende kafa karıştırıyımmı :) n97 ve bb arasında kaldım iphone kullandıgım için storm tavsiye etmediler, touchscreen performansını begenmezsin dediler + wifi yok storm elendi :)
N97 e gelince ondada nihayetinde klasik nokia kullanıyosun, nokianın n97 e ekstrem birseyler kattıgını düşünmüyorum

Sonuc olarak ben suan curve 8900 ve bold 9000 arasında kaldım. 1 haftadır yerli yabncı her siteyi ve karsılastırmayı okudum :) ve 2 telefonda o kadar iyiki hala hangisi karar veremedim kardesim be:)

atar123

atar123

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar ama ben nokia dan vaz geçmeyim diorum başka bi nokia modeli tavsite edcek olan yokmu ??????????
şu an n86 diye bir telefon gördüm telefon hakkın da bilginiz varmı

altunsac

Üye
bende kafa karıştırıyımmı :) n97 ve bb arasında kaldım iphone kullandıgım için storm tavsiye etmediler, touchscreen performansını begenmezsin dediler + wifi yok storm elendi :)
N97 e gelince ondada nihayetinde klasik nokia kullanıyosun, nokianın n97 e ekstrem birseyler kattıgını düşünmüyorum

Sonuc olarak ben suan curve 8900 ve bold 9000 arasında kaldım. 1 haftadır yerli yabncı her siteyi ve karsılastırmayı okudum :) ve 2 telefonda o kadar iyiki hala hangisi karar veremedim kardesim be:)

ben storm kullanıyorum. storm un ekranına alışman iphone dan sonra 2-3 gün ama rahat bir kullanım olduğunu söyleyebilirim çünkü yanlışlıkla dokunmak diye bişi yok. n97 de kullandım hızlı cihaz fakat plastiği maket telefondan kötü ve 4-5 ay sonra açılan kapağın plastiğinde sorun başlıcak şekilde bir izlenimim var. ayrıca eğer mail kullanıcaksan kesinlikle NET çözüm BB fakat karar vermen gereken dokunmatik mi klavyemi? eğer dokunmatik diyorsan iphone dan sonra bence senin için daha doğru bir tercih olur kanatindeyim(sonuçta tık tık yazıp şimdi minik butonlar sana pek cazip gelmiyebilir) storm OS update i yaptıktan sonra cihaz sorunsuz çalışıyor. şunu belirtmeden geçemiyecem youtube u VODAFONE un düzgün olmayan 3g şebekesinden daha ben izleyemedim streaming yapmıyor.. eğer dersen ben klavyeye geçmek isterim bence bold u ele diğer yeni serilere bak..

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar
stormun alışma süreci olacak elbette tek sıkıntısı wifi yok o kadar ama ondan hariç ne isteren rahatlıkla yapabilirsin.
N97 ziyadesiyle bb ye göre hantal kalacaktır göreceksin.
bold ve 8900 curve ki özellikle javelein çok hoş cihazlar..
şahsen birinden birini tercih etmen demek seni mahcup etmeyecektir emin olabilirsin..
ama birşeyi daha unutma
bıs hesabı alki limitsiz internet kullan msn e gir dilediğini yap...
n97 de ise daha fazla ücretle bunları yaparsın bunu atlama sakın...
BIS hesabı için kesintisiz VODAFONE u tavsiye ederim.Çünki hem cihazları sağlam hemde teknik destek anlamında bir türlü kendini toparlayamayan diğer operatörlerden kat kat dahi iyi olduğunuda göreceksin....

yix82

Üye
bold al :D

selreis

selreis

Üye
Arkadaşlar Türkcell ilk çıktığından beri cep tlf kullanıyorum.Kimisinin araba merakı benimkiside cep tlf. İşi bilenler bilir Symbian olmayan cep cep deildir. İki Nokia N97 Çok yönlü bir tlf.ben aldım bir aydır kullanıyorum.Tek Kelime Supeer.Handal yorumlarına ise gülerim . Artı 32 Gb. Daha ne olsun.Kullanmadan yorum yapmayın lütfen.Artı varsayımlarlan öneri yapmayın.Kapağı plastik vs. gibi. Akıl danışan arkadaş da önceliği cep kullanımında neyse ona baksın..Herkese mutlu yarınlar..

kusursuz-yabancı

kusursuz-yabancı

Üye
valla ablam 5800 expres müzik aldı 8 gb cok hızlı ve cok özellikli hemde dokunmatik internete falan rahat rahat gırebılıyorsun

rafi1994

rafi1994

Üye
n86 8 mp al hayatı yaşa kardeş

ferventboy_26

ferventboy_26

Üye
N97 hantal mı ? onu kim diyor ya ! İphone kullandım BB kullandım N97 kullanıyorum şuan..biliyomusunuz.. N97 diyorum..Gerisi hikaye diyorum..N97 kulllanmayanlar yorum yapmaktan vazgeçsin bence..bi mağazaya gidip eline alıp ımm bakbak bak ımmm sağa sola çevirip fiyatı görünce gelip burda bütün sinirini boşaltanlar :) hepiniz kirli çıkınsınız paraya kıyın biraz :) N97 alın..

Erhan Sırcan

Erhan Sırcan

Üye
Blackberry 9000 Bold şaşma arkadaşım

atar123

atar123

Üye
    Konu Sahibi
n86 aldım harik bir tell 8mp kamera artık herşeyimi cebimde gibi hissediyorum sizede tavsiym n86

hsn88

Üye
merhaba arkadaşlar ben forumun yeni üyesiyim..
blackberry 8900 javelin kullanıyorum cep telefonuma msn yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum..sizden ricam balckberry kullanan arkadaşlar bana bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim..yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

carlp

Üye
5800 xm...özellik ve fiyat olarak bence en uygun telefon şu sıralarr.. arkdşlar gercektn pişman olmazsnz...olumsz yazılar kafanız karştralbılr ancak yazılım güncellendi herhangı bır sorunda kalmadı..kaldı ki ben hiçbir sorunda yaşamadım.kamera olayında bırazck gerı kaldıgı dogru ama almaya değer..almazsnzda mutlaka bi inceleyin derimm..saygılar .

selreis

selreis

Üye
Cepe MSN isteyen arkadaş HSN88 rumuzlu... yada bunları dene ama yanlız msn kullanıcaksan kankaMSN i tercih et hem tam türkçe super bir şey..
MSN GoogleTalk Twitter vs ire kullanacaksan Fring i al..
Kotan azsa Kanka MSN i al kolay gelsin

Üst Alt