Blackberry storm mu bold mu? acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blackberry41

Blackberry41

Üye
bOLD nEDİR yHA bIRAKIN bU iŞLERİ :d

okumus_43

okumus_43

Üye
bencede bold al strom da pek memnuniyetlik yok... Ama bold tanda sıkılırsın zamanla bunuda belirteyim eğlence telefonu değil iş telefonu...

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
bold kullanıyorum çok memnunum :D

borabayram

Üye
bence bolda da nokia çakması bence storm derım kendım kullanıyorum ama 5.0.0.484 yazılımı nı at bu cihaza trde su an en yuksek yazılımı avea verıyor oda 4.0.7.181 ama bu makınayı kasıyor 5 ı yukle yada yuklet bu cıhaz tam bır multı medıa manyagı sasma derım bold da wireless var ama gömülü gps yok bu cihaza gps var bence hos cıhaz ve bold herkezın elınde var artık aylık 75 tl ye 2 yıl sozlesmyele verıyorlar cok basıte ındı bence

hakan01er

hakan01er

Üye
Ben, önce storm ve 3 ay sonra bold 9700 kullanıcısı olarak storm almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şu anda 9700'ün üzerine telefon yok...

cavekid

cavekid

Üye
storm tavsiye etmiyorum kesinlikle. bende bold 9000 var 9700 e gecicektim trackpadi sevemedin trackball a devam simdilik :)

BlackBerry1

Üye
bold tabiki storm alıcaksan iphone al daha iyi

tnt_mitat

Üye
Bence BB bold da karar verdiysen ki storm ile kıyaslanınca bencede bold ama Nokia E72 ile kıyaslamadan alma derim. Yok ben para harcayacağım class bir telefon olacak + işlev diyorsan Samsung Galaxy S de önerebilirim. Her ner alırsan al şimdiden güle güle kullanman dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt