Blackberry storm mu bold mu? acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merete

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry storm mu bold mu? acil
başlıktanda belli olduğu gibi blackberry storm mu bold mu ?
detaylı yorumlarınızı bekliyorum

Teşekkürler

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşım kusura bakma ayrıntılı yorum yapamıyorum ama storm un daha iyi olduğunu biliyorum ayrıca görünüm olarak ta çok hoş. ayrıca ekran farkı çok büyük.

arthurbanks

Üye
başlıktanda belli olduğu gibi blackberry storm mu bold mu ?
detaylı yorumlarınızı bekliyorum

Teşekkürler

şuan ki ihtiyaçların doğrultusunda senin seçmen gerekli. ancak şunları bilmen gerekli..

strom un ekranın altına toz birikmesi oluo ve önleyemiorsun, wifi desteği yok, ekranı güzel ama benim gibi elleri büyük olanlar için email ve mesaj yazmak eziyet....
bold un erkanı stroma göre ufak,işlevsel klavyesi var, wifi özelliği var...

dediğim gibi ihtiyacına göre...

1349

Üye
Benim için resimlerim, müziklerim, dokunabilir ekranım önemli diyorsan Storm. Yok ben mail alacağım, mail göndereceğim, mesaj çekeceğim diyorsan Bold. Tabiki Storm alıpta, sınırlı BIS paket almakta saçma olur sanırsam : )

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bu cihaz harika derim ağır bir görunusu varr işadamları için tasarımı mükemmel bir iki aydır bu cihazı kafaya koydum ilerleyen gunlerde almayı düşünüyorum

LoveBlackBerry

LoveBlackBerry

Üye
bu cihaz harika derim ağır bir görunusu varr işadamları için tasarımı mükemmel bir iki aydır bu cihazı kafaya koydum ilerleyen gunlerde almayı düşünüyorum

Evet bende bunu almayi dusunuyorum.. Buarada sana kalmis ama Bold daha iyi bana gore.

ortiserhan

Üye
ben kullanıyorum bold we inanın her açıdan mükemmel bi telefon....storm bildiğiniz iphone çakması arkadaşlar we bold kadar özelliğe sahip değil...ben kullanıyorum we tawsiye ederim:)))

futbol123

futbol123

Üye
bence bold al wifisi var

p0ke

p0ke

Üye
bold al. ben de storm var ama memnun değilim wifi yok bi kere. ayrıca storm dokunmatik değil tıklanabilir bir telefon iyi düşün derim..

klayt13

Üye
storm :d

nihatözdemir

Üye
kesinlikle bold.............

privacy

Üye
bold al çok artistik bide white ları çıktı geçen gün arkadaşımda gördüm gayet güzel bende alıcam ben b.berry bold iphone ve n97 arasında kararszm :D

Halit71

Üye
Tabii ki Strorm çok mükemmel bir telefon. İstediğim herşey var. Ekran mükemmel, heryerden internette sörf yapıyorum. Wifi olmaması bir eksiklik değil. Wifi olsa ne yapacaktım diye düşünüyorum. otobüste internete girebiliyormusun, ya sokakta, en olmadık yerlerde. İnternet ya gerekli ya değil. gerekliyse bis üyeliğin olmalı.

dextertr

Üye
Daima bold :)
Nedeni ise tamamen kişisel. Ben storm gibi sanal klavyesi olan cihazları hiç sevmiyorum. iPhone, Storm gibi cihazlar bu yüzden benim için direkt kategori dışı. Alma fırsatın olursa 9700 Bold çok daha güzel olur =)

ialikan

ialikan

Üye
Arkadaşım ben storm da kullandım ,şu anda bold 9700 kullanıyorum.Stormun şarjı gitmiyor ama boldun şarjı storma göre süper gidiyor.Dokunmatik ekran hızlı kullanımda biraz yetmiyor sanki,ama 9700 ile mesaj yazmak çok zevkli.Şimdilik aklıma gelenler bu kadar,ama kesinlikle bold 9700 derim.

rroyy

rroyy

Üye
Bbb9700

safakyasak

safakyasak

Üye
bence Bold almalısın,storm çok yavaş ve dokunmatiği iyi değil,bold blackberry cihazda olması gereken tüm özelliklere sahip

alperen1313

alperen1313

Üye
safakyasak kardeşime katılıyıorum

ysfakc

ysfakc

Üye
yerinde olsam ikisindende uzak dururum arkadsım bu teller resmen ızdırap en mukemmelı nokıa bence tabı karar senın bunlara verecegın parayla n96 16 gb alırsın ve emın ol cok daha mutlu olursun bende storm var ama telı kullanmak cıle hele bıde cok msj yazıosan allah yardımcın olsun...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ilgilenlere storm satabılırım cıhaz tertemız ama bana tersssss:D ıstedıgım tek sey elımın altında tus gormek :D

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
tesekurler:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt