BlackBerry, Android'e mi Geçiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
BlackBerry, Android'e mi Geçiyor?
BlackBerry işletim sistemini ve ona güç veren akıllı telefonları çıkaran RIM'in, yaklaşık 5 6 aydır görevde olan CEO'su Thorsten Heins, yaptığı açıklamalarla teknoloji dünyasına bomba gibi düştü.

Android, iOS başta olmak üzere Windows Phone gibi modern işletim sistemlerine karşı güç kaybeden BlackBerry, BlackBerry OS 10'a umutlarını bağlamıştı.

Fakat bu işletim sisteminin de gecikeceği ortaya çıktı. Zaten düşmeye devam eden BlackBerry hisseleri, bu haberden sonra daha hızlı bir şekilde düşüş göstermişti.

Telegraph'a konuşan RIM CEO'su Thorsten, BlackBerry 10 çıkana kadar Android işletim sistemli akıllı telefon çıkarmayı ciddi ciddi düşündüklerini belirtti.

BlackBerry 10'un Ocak 2013 gibi çıkması bekleniyor. Yeni bir model geliştirmek için Ocak ile Ağustos arası çok da uzun bir süre değil. Bakalım RIM, Android'li modelleri BlackBerry 10'a alternatif olarak aynı anda mı piyasaya sunacak?
(SDN)

Twüt

Twüt

Üye
Zannetmem pro'm :hmmm

tempestshine

tempestshine

Üye
Doğru Karar :oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
:tşk:bence tamamen geçmemeli ama toparlanmak için olabilir:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu zamana kadar model hazirlanmadiysa bb10 cikana kadar yeni bir model hazirlayip androidi o modele optimize etmek icin yeterli sure yok. Tabi iki işletim sistemi kullanmak icin de onlerinde bir engel yok zaten boyle giderse bir yila kalmaz rim'in satişi kacinilmaz olur.

avcitalip

avcitalip

Üye
Nokia 1 Black Berry 2 nokia tercihini yaptı wp ile devam edeceğim dedi keyfi bilir kurtulursa kurtulur blackberry de yapması gerekiyor yoksa batacak blackberry alanlar neden blackberry alıyor sizce ? çünkü markası var iphone gibi düşünün adam telefonu kullanmayı bilmez alo demek için kullanır ama iphone kullanır aynı bu durum blackberry içinde geçerli...

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Zaten özgür yazılıma dair bir şey kalmasın herkesi ona buna geçirin :off:

Symbianize

Symbianize

Üye
Nokia 1 Black Berry 2 nokia tercihini yaptı wp ile devam edeceğim dedi keyfi bilir kurtulursa kurtulur blackberry de yapması gerekiyor yoksa batacak blackberry alanlar neden blackberry alıyor sizce ? çünkü markası var iphone gibi düşünün adam telefonu kullanmayı bilmez alo demek için kullanır ama iphone kullanır aynı bu durum blackberry içinde geçerli...

BBM ne peki her telefonda varmi ? O degilde ne var bu androidde eger dokunmatik olmazsa general mobile gibi olur androidin tadi cikmaz

- - - Eklendi - - -

Zaten özgür yazılıma dair bir şey kalmasın herkesi ona buna geçirin :off:

Kesinlikle katiliyorum

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
BBM ne peki her telefonda varmi ? O degilde ne var bu androidde eger dokunmatik olmazsa general mobile gibi olur androidin tadi cikmaz

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle katiliyorum
Hem ilerde BB10 bile alabilirim hem swipe var hem de belle'yi andırıyor

R.A.M

R.A.M

Üye
blacbery bence tasarımdan dolayı üstün eline alınca farklı bir his oluşturuyor malzeme kaliteside fena sayılmaz ama yazılım konusunda beş para etmez.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
blacbery bence tasarımdan dolayı üstün eline alınca farklı bir his oluşturuyor malzeme kaliteside fena sayılmaz ama yazılım konusunda beş para etmez.
Bu forumun özgür yazılım anlayışı yok hocam bunu anladım :D senden dolayı değil uzun süreçteki deneyimlerimden dolayı

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bu zamana kadar model hazirlanmadiysa bb10 cikana kadar yeni bir model hazirlayip androidi o modele optimize etmek icin yeterli sure yok. Tabi iki işletim sistemi kullanmak icin de onlerinde bir engel yok zaten boyle giderse bir yila kalmaz rim'in satişi kacinilmaz olur.

Microsoft alsın alsın!:D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hocalarım Her şirketi Microsoft alırsa nerde özgürlük nerde ekosistem çeşitliliği ? :D

Lenneth

Üye
BlackBerry Os den sonra Symbian'a gecmek uzaya cikmis gibi hisssettiriyor, o derece ve hala bu adamlar su sistemi gelistirmemekte inat ediyor.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
BlackBerry Os den sonra Symbian'a gecmek uzaya cikmis gibi hisssettiriyor, o derece ve hala bu adamlar su sistemi gelistirmemekte inat ediyor.
BB10 u çok harika bir resimlerine bak istersen

- - - Eklendi - - -

MEsela

R.A.M

R.A.M

Üye
Bu forumun özgür yazılım anlayışı yok hocam bunu anladım :D senden dolayı değil uzun süreçteki deneyimlerimden dolayı

millet özgür yazılıma flan takmıyor :) hangi daha işlevselse millet ona koşuyor blackbery os ile android veya wp birmi? Blackbery bundan kaybediyor işte.

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Süper olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt