Haber WhatsApp artık o telefonlarda kullanılamayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp artık o telefonlarda kullanılamayacak
WhatsApp artık, Android 2.0 ve öncesi, iOS 7.0 ve öncesi ile Nokia S40, Nokia S60, BlackBerry OS ve BlackBerry 10 işletim sistemini içeren akıllı telefonlarda kullanılamayacak.



Sosyal medya dünyasının lider ismi Facebook'un bünyesine kazandırıldıktan sonra çok önemli güncellemeler almayı başaran WhatsApp uygulaması, cep telefonları eski olanları üzecek gibi duruyor. Birçok farklı işletim sistemi sürümüne olan desteğini sonlandıracak olan WhatsApp, bundan böyle işletim sistemlerinin yeni sürümleri için daha yoğun bir şekilde çalışacak.


WhatsApp gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte Nokia S40, Nokia S60, BlackBerry OS ve BlackBerry 10 işletim sistemini kullananlara 2017 Haziran ayının son gününe kadar süre tanırken, WhatsApp'ı kullanmaya devam etmeleri için yeni bir cihaza geçiş yapmaları gerektiğini belirtti.


Ünlü anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp Ocak ayında gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte Android 2.0 ve daha önceki işletim sistemleri ile eski sürüm iPhone kullanıcılarına sunduğu desteği de sonlandıracağını duyurmuş ancak bunu ertelemişti. Ekip tarafından yapılan açıklama da Haziran ayı sonu itibariyle Android 2.0 ve iOS 7.0 sürümlerinden eski sürümlerde de WhatsApp'ın kullanılamayacağını açıkladı.


Eğer sizde bu cihazlardan birisini kullanıyorsanız ve WhatsApp'sız yapamam diyorsanız, ne yazık ki yeni bir cihaz almak zorundasınız.
WhatsApp artık o telefonlarda kullanılamayacak
 


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Geç geliyorsun Abi
 

MaxipmaN

Üye
Symbian 3 ne durumda acaba?
 
xmustx

xmustx

Üye
Diğerlerini anladım da ios 7.0 yazık değilmi
 
kadikoy

kadikoy

Üye
30 haziran sonunda desteği keseceğiz mesajı gelmişken ,bu ay yeni bir mesaj geldi ve 30 haziran 2018 kadar desteği uzattıklarını duyurdular.Java temelli işletim programı olan telefonlar tahminen sayıca yüksek ve whatsapp kolay kolay desteği kesemez.:heyo2:
Desteği keserse başka firmalar boşluğu doldururur.:biggrin:
 

Cadillac34

Üye
Şu Symbian'ı Facebook veya başka birileri alsa geliştirse keşke. Desteğe devam etseler. :(
 
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Symbian Ölmedi... :D
 


Üst Alt