BlackBerry Alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crayzoneboy

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry Alacağım
Selam arkadaşlar.
Ben BlackBerry Curve 8520 alacağım hem Turkcell'in kampanyası var hemde hoşuma gitti ama aklıma takılan sorularda yok değil.

Oyun seçeneği var mı?
Wi-fi iyi çalışıyor mu?
Apps seçenekleri var mı?
Kamerası iyi mi
Video kameresi iyi mi?
Görüntü kalitesi iyi mi?
Görünüşü var kalitesi iyi mi?
Alınmaya deyecek bir telefon mu?
Şarjı ne kadar gidiyor ve ne kadarda doluyor?
Facebook msn gibi programlar güzel kullanılıyor mu?
Ekranın üstünde kamerası varmı yani çift kameralımı?
Tuşlarında silinme sorunu ve ya kırılma sorunu varmı?

Sorular fazla oldu arkadşalar affedin :) Hepsini cevaplamasınızda olur.

coacoa

Üye
özelliklerini bilmiyorum ama ben istanbulda çok büyük bir turkcell bayide satış elemanına sordum baya samimi birisiydi bunu alıcağına hic telefon alma dedi bende uzatmadım :)

crayzoneboy

Üye
    Konu Sahibi
Nedensiz bir şekilde telefonu almaktan vazgeçemem malesef.

pelın_

al al:)

fireman87

fireman87

Üye
Bende var 350 liraya satıyorum düşünürsen. 1 hafta kullanmadıım özellikleri yetersiz geldi.

crayzoneboy

Üye
    Konu Sahibi
Babamın bile olsa 2. el elektronik almıyorum malesef.

pelın_

valla guzel tlf ama işte bıraz dusun derım ben kullnıyorum ama

nalcam22

nalcam22

Üye
alınmaya değecek bi tel değil oyun uygulama seçeneği yok face msn nerdeyse bütün tellerde oluyor sen bütçeni söle ben ona göre güzel tel önereyim

• Beğen
Tepkiler: pelın_

jigsaw_54

Üye
bende bi üst modeli 9300vardı (aralarındaki fark 3G ve modem olarak kullanılabilmesi) torch versiyonu kurdum gayet güzel oldu sorduğun sorulara göre BIS üyeliği yaparsan baya bi uygulaması var onun dışında forum siteleri de var oralarda alternatifleri bulabilirsin-facebook msn filan demişsin onları kurabiliyorsun kullanışlı-sonraa kamera bakımından bişey diyemem bana göre kötüdür sana göre iyidir-ha birde tuşlarında sayı kısmını ortaya koysalarmış daha iyi olurmuş ama sol tarafta da fena değil-tuşları tıkır tıkır basma sesi yaptığı için o pek hoşuma gitmedi ....şimdilik bunları derim

crayzoneboy

Üye
    Konu Sahibi
Yani bende şuan Sony Ericson w580i var. Çok eski bi telefon olduğu doğru artık değişitmem gerektiğini düşündüm ve blackbery gerçekten hoşuma gitti.

buket2

buket2

Üye
ben sevemedim gitti blackberryleri hayatımda gördüğüm en karışık telefonlardan biri... telefon dediğin pratik olur ne o öyle sudoku gibi çözmek için saatlerini harcıyor insan...

crayzoneboy

Üye
    Konu Sahibi
alınmaya değecek bi tel değil oyun uygulama seçeneği yok face msn nerdeyse bütün tellerde oluyor sen bütçeni söle ben ona göre güzel tel önereyim

En fazla bütçem 400 450 malesef.

pelın_

ben sevemedim gitti blackberryleri hayatımda gördüğüm en karışık telefonlardan biri... telefon dediğin pratik olur ne o öyle sudoku gibi çözmek için saatlerini harcıyor insan...

çok haklısın elımde var bıtane nete gırmek ıcın çok ugraştımbelkı ben yapamdım belkıde gercekten dedıgın de çok haklısın

jigsaw_54

Üye

zor ve karışık olması daha iyi bence eline alan öle kurcalayamaz :D ben de isyan ettim ama o tür durumlarda baya iyi oluyor ve uğraşması zevkli geldi bana :D şimdi babama bulaştırdım blackberryi bendekini aldı kullanıyor 2tane daha alacak :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

zor ve karışık olması daha iyi bence eline alan öle kurcalayamaz :D ben de isyan ettim ama o tür durumlarda baya iyi oluyor ve uğraşması zevkli geldi bana :D şimdi babama bulaştırdım blackberryi bendekini aldı kullanıyor 2tane daha alacak :D

babam olurmu acep:) ewlatlık falan hazır buyumsumde meslegımde var

şak abı yana aslına hoş bı tlf ama karısk

jigsaw_54

Üye

babam olurmu acep:) ewlatlık falan hazır buyumsumde meslegımde var

şak abı yana aslına hoş bı tlf ama karısk

babamı bilmem de annem kabul eder naparsın evde 4 erkek var annem de hemşire yetişemiyor :D elimden geldiğince yardım ediyorum ama yetişmiyor işte :D

ha bide şarzı demişsin blackberry şarzı beni tatmin etti (ozamanlar) sürekli mesajlaşmama rağmen 2 gün gidiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...