Blackberry Curve 8520 ile ilgili yorumlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Curve 8520 ile ilgili yorumlarınız
Herkese merhabalar.Ben şuan Samsung GT-S7233E Wave 723 kullanmaktayım.Fakat telefonla ilgili bazı sorunlar yaşamaktayım bunları anlatmanın yararı yok.Eğer telefonu değiştirirsemde satmıyacağım büyük ihtimal anneme vereceğim.Sizde reklamlardada görmüşsünüzdür Vodafone Blackberry kampanyasındaki Curve 8520'yi.Zaten benim önceden de Blackberry'e baya bir ilgim vardı dizilerden olsun normalde olsun Telefonun görünüşüde çok hoşuma gidiyor özellikleri çok göz alıcı olmasada yinede iyi 2.0 kamerası var 3g si yok ama görüntülü konuşma var mı bilmiyorum.İşte arkadaşlar burda bana yardımcı olur musunuz?Siz memnun musunuz?Benim şuanki telefonumda bada os var samsungapps falan uygulamalar için sürüm yükseltme falan var bu Blackberry Curve 8520'de de varmı? Bu Vodafone Blackberry Curve 8520'nin normal Curve 8520'lerle bir farkı var mıdır?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdidem yardımcı olanlara teşekkürler.

xwedan

xwedan

Üye
curve 8520 nın kamerası 2 mp lık bır kameradan daha ıyı performans gosterıyor yukarıdakı muzık tusları bence cok hos sıstem bolarak BB yı basarılı buluyorum ben al derım
:)

dijiin

Üye
Herkese merhabalar.Ben şuan Samsung GT-S7233E Wave 723 kullanmaktayım.Fakat telefonla ilgili bazı sorunlar yaşamaktayım bunları anlatmanın yararı yok.Eğer telefonu değiştirirsemde satmıyacağım büyük ihtimal anneme vereceğim.Sizde reklamlardada görmüşsünüzdür Vodafone Blackberry kampanyasındaki Curve 8520'yi.Zaten benim önceden de Blackberry'e baya bir ilgim vardı dizilerden olsun normalde olsun Telefonun görünüşüde çok hoşuma gidiyor özellikleri çok göz alıcı olmasada yinede iyi 2.0 kamerası var 3g si yok ama görüntülü konuşma var mı bilmiyorum.İşte arkadaşlar burda bana yardımcı olur musunuz?Siz memnun musunuz?Benim şuanki telefonumda bada os var samsungapps falan uygulamalar için sürüm yükseltme falan var bu Blackberry Curve 8520'de de varmı? Bu Vodafone Blackberry Curve 8520'nin normal Curve 8520'lerle bir farkı var mıdır?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdidem yardımcı olanlara teşekkürler.
kesinlikle almanı tavsiye etmem beş para etmeez adi bi telefon....

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
kesinlikle almanı tavsiye etmem beş para etmeez adi bi telefon....

Gülünç bir yorum. Eğer bir cihaza beş para etmez diyorsanız neden böyle düşündüğünüzü de açıklamalısınız yoksa bu boş bir yorumdan başka bir şey değil.

haggan1984

Üye
fiyatına göre alınabilinecek en iyi telefon bence 2 aydır kullanıyorum. bis olayını bilmiyodum yanlız aldığımda ama çok memnunum.tek sorun pili 2. günü kesinlikle tamamlayamıyor :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
fiyatına göre alınabilinecek en iyi telefon bence 2 aydır kullanıyorum. bis olayını bilmiyodum yanlız aldığımda ama çok memnunum.tek sorun pili 2. günü kesinlikle tamamlayamıyor :)

Nasıl bir kullanım yapıyorsun arkadaşım ? bende kullanıyorum günlük 120 DK konuşma + 50 SMS kullanıyorum 2. günün gecesinde 1 kutu kalıyor : ) ama ben hiç internete girme gereği duymuyorum girersemde banka işi için giriyorum oda en fazla 10 dk sürüyor zaten. Eğer hiç kullanmazsam 1. gün sonunda ancak yarım kutu şarj gidiyor. yani çok nadir kullandığımda 8 güne kadar çıkıyor şarj süresi ama tabi dediğim gibi kullandığımda 2 günü çok rahat dolduruyorum : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...