• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Blackberry 9800: Blackberry OS 6.0 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Blackberry 9800: Blackberry OS 6.0 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
WES 2010 etkinliği çercevesi içerisinde tanıttığı Bold 9659 ve Pearl 3G ( 9100 /9105 ) isimli modellerinden sonra, Blackberry OS 6.0 isimli işletim sistemi hakkında açıklama yapan firma şimdilerde ise Blackberry 9800 isimli modeliyle birlikte karşımıza çıktı. Kızaklı bir QWERTY klavye ye sahip olan cihazın ayrıca Blackberry OS 6.0 kod adlı işletim sistemine sahip olacak olan ilk cihaz olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

( Blackberry 9800'e ait olduğu iddia edilen görsel bir resim )

Ayrıca QWERTY klavyeli tasarımıyla birlikte dokunmatik bir ekran tasarımına da sahip olması beklenilen cihazın, özellikleri hakkında bilinenler ise bunlar ile sınırlı kalıyor. Önümüzdeki ay içerisinde tanıtılıp, yaz ayı içerisinde satışa sunulmasını beklediğimiz cihaz ile ilgili yeni bilgiler sızdırıldıkca sizlere ulaşacağız.

victory_nero

victory_nero

Üye
fiyatı açtım Türkiye de 1613 TL ile 1485 tl arası.

kezman

Üye
1500 tl

dincer_3535

dincer_3535

Üye
9700 1398 olduğuna göre;en az 1700 olur çıkış fiyatı...

mesalexxx

Üye
imei sini değiştiririm diyene 150 tl sıfır kutusunda
yurtdışından geldi çin değil
isteyen varsa ptt ile gönderilir bana ulaşsın yeter

[email protected]

mesalexxx

Üye
+ beyazı ve daha karizması
isteyene

Ocean258

Ocean258

Üye
tasarım olarak guzel telefon olmuş gercekten.. ama fiyat olarak 1600'lerden dusmelerı lazım bence... tutmaz o fiyata dıye dusunuyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...