Blackberry 10′un yeni ekran görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry 10′un yeni ekran görselleri ortaya çıktı
RIM tarafından piyasaya sunulan Blackberry adlı akıllı telefon modelleri için geliştirilen yeni işletim sistemi BB10,2013 Ocak sonu itibari ile resmi olarak duyurulmak için gün saymakta. Blackberry 10 işletim sistemi ile ilgili haberler piyasaya sunulma tarihi yaklaştıkça artmaya devam etmekte.

Kanada kökenli üreticinin yeni işletim sistemi ile ilgili gündeme gelen en son haber ekran görsellerinin ortaya çıktığı yönünde. BGR tarafından yayınlanan ekran görüntülerinde BB10′a ilişkin daha ayrıntılı bilgiye ulaşmakta mümkün.

Ortaya çıkmış olan görsellerde yer alan ayrıntılarda BBM mesajı, SMS gönderme, internet de ve cihaz içerisinde arama yapabilme, e-posta, notlar ve hatırlatıcılar gibi pek çok özellik ön plana çıkarılmış durumda.

30 Ocak tarihinde BB10 işletim sistemi ile birlikte RIM’ın yeni akıllısıBlackberry Z10 modelinin de satışa sunulacağı etiket fiyatı ilgili bilgi de gündeme geldi. ABD için uygulanacak Blackberry Z10 satış fiyatı iki yıllık kontrat ile birlikte 149$ olarak açıklandı.

Kaynak: Maxicep

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hmmm canım yeni sistem çekti.:)

Samet.25

Guzele benziyo ama bb marketten uygulamadan ve cesitsizlikten kaybediyo bence

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aynı Apple Gibi Davranmaya Çalışıyor :apple: simgesi Nasılsa Kendi Simgeside Özenmiş Nasıl İşletim Sistemi Kendi Firmanın İos sa BB Sistemide Kendi Gibi Ama Şunu Biliyorum BB Hayatta En Nefret Ettiğim Telefonlardan :sinir

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
lordufuk

lordufuk

Üye
BB kadar kötü telefon üreticisi yok hem tasarım hem işletim sistemi BB isterse 10 çekirdekli tel yapsın yinede almam

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ne Telefonmus Arkadass Cikmadi Gitti

Kerim.

Kerim.

Üye
İyiye benziyor

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ne Iyisi Ya IBM Isi IOS Olmuss

Kerim.

Kerim.

Üye
Ss'ler hosuma gitti.yoksa bende bbos u sevmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...