Tavsiye Black Sonrası Bir Sorun L920

ON9

Üye
    Konu Sahibi
mesajın bazı kısımlarına katılıyorum; lakin bahsettiğim şey parlaklık vs ile ilgili bir durum değil. ekran parlaklığını hiçbir zaman otomatikte kullanmadım yine de oluyor. son 2 haftadır, 5-6 kez olmuştur sanırım. ss alamadığım için anlatamıyorum ekrana olanları. Kelimeler kifayetsiz kalıyor..
Bende bir tek bende oluyor sanıyordum. Halbuki telefonu hiç düşürmedim bile. Demekki kronik bir problemmiş
Ben de bir bende oluyor sanıyordum, hatta bikaç gün cevap da yazılmayınca servise göndermeyi falan düşünüyordum. Ki cevaplardan sonra kararsız kaldım. Yollasam mı yollamasam mı.İlk sorunu hallettik sanırım. Peki ikinci resim paylaşımım konusunda gizlilik işi hakkında görüş alabilir miyim acaba facebooktaki resim paylaşma ile ilgili soruma yanıt alamadım da online sizi gördüm bir tek yardımcı olacak bir fikriniz var mı

Hocam Facebook ile pek fazla ilgilenmem, çok basitçe takılırım orda ben, o yüzden gizlilik konusunu bilmiyorum. Bilen ve cevaplayan arkadaş mutlaka olacaktır.

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ilginize
Hocam Facebook ile pek fazla ilgilenmem, çok basitçe takılırım orda ben, o yüzden gizlilik konusunu bilmiyorum. Bilen ve cevaplayan arkadaş mutlaka olacaktır.

kilit ekranını açarken renklerini birbirine girip düzelmesi glance ekranı kapanınca düzeliyor

ON9

Üye
    Konu Sahibi
kilit ekranını açarken renklerini birbirine girip düzelmesi glance ekranı kapanınca düzeliyor
teşekkürler. ben de donanımsal bir arıza sanıyordum sadece bende olan. meğerse hemen herkeste varmış. glance kullanmaya devam öyleyse