ON9
Üye
-
Konu Sahibi
-
O dediğiniz kontrast olayı bana telefonu aldığımdan beridir oluyor, Amberden daha önce yani. Şimdiye kadar 8-10 kez başıma gelmiştir. Ekran görüntüsü alayım dediğimde renkte bir bozulma yok gibi alıyor görüntüyü. 1-2 saniye sonra düzeliyor zaten.
aynen öyle, bende de bir kaç kez oldu bu, yani black ile gelen bir sorun değil. arkadaşın da dediği gibi kilit ekranını açarken oldu bende hep. ve tekrar kilidi kapatıp açtığımda düzeldi. diğer arkadaşın da dediği gibi ekran görüntüsü almak istediğimde resimde renkler düzgün çıkıyorEvet renkler bozuluyor ve birbirine giriyor.Parlak ve karışık renkler.Kilit ekranı açarken oluyor genelde.
o sorun bende de oluyor Nokia'ya ilettiğimde ise güneş altında okunabilirlik açık olduğundan renkler birbirine girebilir dedi Nokia Shop'ta çalışanlarda doğruladı bunuEvet renkler bozuluyor ve birbirine giriyor.Parlak ve karışık renkler.Kilit ekranı açarken oluyor genelde.
Aslında çok mantıklı bir cevap yani başınızdan atmaları için öylesine söylenmiş olsa bile mantıklı buldumo sorun bende de oluyor Nokia'ya ilettiğimde ise güneş altında okunabilirlik açık olduğundan renkler birbirine girebilir dedi Nokia Shop'ta çalışanlarda doğruladı bunu
Aynı şeyden bahsetmiyorsun. Arkadaşın söylediği ve bizimde katıldığımız sorun başka bir şey.Arkadaşlar daha kullandığınız telefonun en baba özelliğini bile bilmiyorsunuz : )) L1520 de kullanılan yoğun ışık altında kontrass artırıcı tekniğin benzerini L920 de nokia kullandı. Renklerin tonu ve parlaklığı ile oynayarak yoğun güneş altında en iyi görüşü sağlıyor. Bu olay donanımsal olduğu için wp8 foto çekme yaparak bunun ss sini alamazsınız.
Clear black polarize teknolojisi ile senkronize olarak çalışır ve kontrass artar.
Bunu kapatmanın tek yolu , otomatik parlaklık seçeniğini kapatmaktan geçer. Telefonda bir arıza yok aksine gelmiş geçmiş en iyi özelliklerden biri olan görüş artırıcı teknik vardır. Patentli bir teknolojidir.)
Eğer etkisini merak ediyorsanız , yoğun güneş altındayken ekran parlaklığı yüksekte iken , sonradan otomatik parlaklığı açın ve ekranın okunabilir olduğunu görün. Fark açık ve net
Diğer nokialarda varmı bilmiyorum ben L920 kullanıcısı olduğum için biliyorum. SAdece dik güneş geldiğinde görüntü farkı oluşur.
Aynı şeyden bahsetmiyorsun. Arkadaşın söylediği ve bizimde katıldığımız sorun başka bir şey.
Bahsettiğimiz olay bu...
Bu dediğimiz olay durup dururken kilit ekranını açarken olan birşey.Renkler birbirine giriyor garip bir hal alıyorBu sadece görüntü alınca mı böyle oluyor abi yoksa normalde hiçbir şey yokken de böyle bir görüyorsunuz?
Bu sadece görüntü alınca mı böyle oluyor abi yoksa normalde hiçbir şey yokken de böyle bir görüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?