Black Box Oyun Nedir Arkadaşlar? Max Payne 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Black Box Oyun Nedir Arkadaşlar? Max Payne 3
gençler birinden max payne 3 ü buldum; rip mi diye sordum rip değilmiş fakat geldim bir baktım, blackboz filan fistan yazıyor; black box ne? yoksa oyun içinde güzelim videolardan ve seslerden/müziklerden mi olacam

edit: oyun 22 gb

ANIL

Admin
evet boyutunun az olmasıda bu yüzden. blackbox sürümlerinde videolar alınır ses var diye biliyorum ama olmayadabilir.

Konu Sahibi
bir max payne manyağının başına gelebilecek en kötü şey

Oğuzhan

Üye
videolar her zaman çıkartılmayabilir multiplayer'ı çıkarmış olabilirler hiçbir şey yapmadan normal sıkıştırma da yapılmış olunabilir

- - - Eklendi - - -

niye blackbox aldın keşke normal alsaymışsın videolar olmadan max payne 3 hiçtir söyleyeyim çünkü oyunu oynarken film izliyomuşsun gibi

Hex4d0r

Üye
Büyük ihtimalle sadece diğer dillerin ses dosyalarını kaldırmışlardır. Sorun yaşayacağını zannetmiyorum...

Konu Sahibi
Büyük ihtimalle sadece diğer dillerin ses dosyalarını kaldırmışlardır. Sorun yaşayacağını zannetmiyorum...

inşallah - inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah - inşallah - inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah - inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah - inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah - inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah -inşallah - inşallah -inşallah -inşallah -inşallah

ANIL

Admin
oyun normalde 25 gb fakat ultra sıkıştırılmış versiyonu vardı 12.5 gb ben onu kurmuştum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...