Futbolculara laf söylemeyelim bence... Çünkü yönetimler futbolcuyu rezil de eder vezir de... Taraftar uyanık olacak; futbolcuya tepki vereceğine yönetimine tepkisini koyacak... Fenerbahçe adama askerlik sorununu çözeceğiz dedi ki adam imzayı attı. Beşiktaş neden demedi? Taraftar Sergen'in kalmasını istiyordu; ne oldu? Tümer'in yerinde olsam benim için çaba harcamayan bir takımda kalmazdım. Düşünsenize Fenerbahçe söz vermiş; sorununu haledeceğiz diye... Halledemezse ne olacak? Elinde patlayacak... Ama bu riski alması Tümer'in gözünde o kadar büyük birşey ki... Üstelik iyi para da verecekler... Avrupa'ya gitse belki daha az kazanacak; hedefsiz bir takımda boşu boşuna çırpınacaktı... Ne diyelim; Beşiktaş taraftarı da futbolcuyu suçlayacağına biraz kendine baksın... Nouma'yı değerler için gönderdiler... Bu değerler Sergen'i neden takımda tutmadı? Neye göre değer; başkana göre mi, yönetime göre mi, taraftara göre mi, camiaya göre mi? Ben Türk taraftarların yönetimlerine tepki koyması gerektiği düşüncesindeyim. Kocaeli'nin taraftar kulübü bugün kulübüne sahip çıktı; başkan adayı çıkmayınca taraftar derneği başkanı başkan oldu. Paraları yok, asgari ücretle geçiniyorlar ama zor günde büyük bir insanlık dersi verdiler. Galatasaray borçlanırken, Fenerbahçe hedefleri yüksekten atarken, Beşiktaş değerleri parçalanırken taraftar neredeydi?