BJK TV'nin Tümer METİN'için yaptığı klip

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
BJK TV'nin Tümer METİN'için yaptığı klip

:megafon: YORUM SİZİN (Büyük lokma yeme büyük söz söyleme demiş atalarımız.)

ben_daha_yeniyim

Üye
yazıklar olsun

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bir dönem fatih gökşen'de tromsö olayında büyük konuşmuştu derdimiz sözünü tutmaması değil profösyönel olamamak.

ben_daha_yeniyim

Üye
katılıyorum bu bilgi için çok teşekkür ederim

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Aziz Yıldırım da "Bırakıyorum; dönmeyeceğim!" dedi lakin döndü. Bunu ilk kez de yapmıyor hani... :huhu:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
(konu dışına çıkmayalım)hadi amaa bırakamayacağını hepimiz biliyorduk , taraftarı ortada bırakıp gitseydi millet hayak kırıklığına uğrardı bunu kendiside iyi biliyordu ve bırakmadığını açıkladı.

gknky

gknky

Üye
yazıklar olsn tümere ...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
"Ne oldum değil; Ne olacağım" diye kendi kendine sormalı insan.

Burada Tümer büyük konuşmakla suçlanıyor da bunlar futbol dünyasında olağan şeyler. Örneğin Aziz Yıldırım, Şampiyonlar Ligi'nde sıfır puan aldıkları vakit Şamp. Ligi'nde yarı final bekliyordu? N'oldu? :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Büyük takımların idealleri küçüklerin ise umutları vardır.!
(genel bi tezdir.)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İdealleriniz "sıfır" çekmekse ben ümitlerime kurban olurum. :kop:

gknky

gknky

Üye
ya bide pascala laf atmış...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ChavRash' Alıntı:

2001 Yılındaki çekilen sıfıra kurban olun:megafon: UEFA'dan beri gidemediğiniz yerde sıfır bile çekemedinizki siz sıfır'a kurban olun. son senemizdeki performansımızla hayli hayli ideallerimize ulaşırız önemli olan inanmak inanınca herşey olur bu sefer olmadı ama inşallah bi dahaki seferi ideallerimize ulaşacağız.

Caine

Caine

Üye
ChavRash' Alıntı:
bende bu lafa kurban olurum :aglaa: :kop::kop::aglaa:

dönekliğin adı profesyönellik olmuş elden bişey gelmez :kop:
ama suç sadece tümerde değilki? gidiyorum diyipte lafının arkasında durmayan nice kişiler varken tümerin ki hiç yaaa :kop::aglaa:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
SalihPlus' Alıntı:
2001 Yılındaki çekilen sıfıra kurban olun:megafon: UEFA'dan beri gidemediğiniz yerde sıfır bile çekemedinizki siz sıfır'a kurban olun. son senemizdeki performansımızla hayli hayli ideallerimize ulaşırız önemli olan inanmak inanınca herşey olur bu sefer olmadı ama inşallah bi dahaki seferi ideallerimize ulaşacağız.

Şamp. Ligi'ne katılıp, sıfır ( 0 ) puan alarak tüm Dünya'ya rezil olmaktansa kendi evimden dışarı çıkmam daha iyi. Hani "Taş yerinde ağırdır" derler ya. O hesap. Gerçi biz Avrupa'da da ağırlığımızı gösterdik. :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
sadece avunuyorsunuz madem o kadar büyüksünüz size bu sene başarılar sıfır puan bile alamamakta var. hiç geleceği düşünmeyecekmisiniz? Futbol'u hep bi seneye sığdırdınız uefayı kazandığınız sene ve bizim sıfır çektiğimiz sene futbol bu kadar kısa sürede oynanmadı yüz yıllık bi tarih'i bi iki seneye sıkıştırmışsınız siz sadece bi sene tarihimizin en kötü skorunu ele aldınız ve yanına uefa kupası koydunuz kıyaslama işini çok başarısız yapıyorsunuz size bu sene bol bol başarılar... iple çekiyorum o maç günlerini :) :) :) :) :) :)

msw

msw

Üye
Harbiden yazıklar olsun Tümer ... Biz senin gibi futbolcular istemiyoruz ... Gelme bidaha beşiktaşa gözüme gözükme ... Meğer seni ne sanmıştık ...

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Futbolculara laf söylemeyelim bence... Çünkü yönetimler futbolcuyu rezil de eder vezir de... Taraftar uyanık olacak; futbolcuya tepki vereceğine yönetimine tepkisini koyacak... Fenerbahçe adama askerlik sorununu çözeceğiz dedi ki adam imzayı attı. Beşiktaş neden demedi? Taraftar Sergen'in kalmasını istiyordu; ne oldu? Tümer'in yerinde olsam benim için çaba harcamayan bir takımda kalmazdım. Düşünsenize Fenerbahçe söz vermiş; sorununu haledeceğiz diye... Halledemezse ne olacak? Elinde patlayacak... Ama bu riski alması Tümer'in gözünde o kadar büyük birşey ki... Üstelik iyi para da verecekler... Avrupa'ya gitse belki daha az kazanacak; hedefsiz bir takımda boşu boşuna çırpınacaktı... Ne diyelim; Beşiktaş taraftarı da futbolcuyu suçlayacağına biraz kendine baksın... Nouma'yı değerler için gönderdiler... Bu değerler Sergen'i neden takımda tutmadı? Neye göre değer; başkana göre mi, yönetime göre mi, taraftara göre mi, camiaya göre mi? Ben Türk taraftarların yönetimlerine tepki koyması gerektiği düşüncesindeyim. Kocaeli'nin taraftar kulübü bugün kulübüne sahip çıktı; başkan adayı çıkmayınca taraftar derneği başkanı başkan oldu. Paraları yok, asgari ücretle geçiniyorlar ama zor günde büyük bir insanlık dersi verdiler. Galatasaray borçlanırken, Fenerbahçe hedefleri yüksekten atarken, Beşiktaş değerleri parçalanırken taraftar neredeydi?

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
FanaTürk' Alıntı:
Futbolculara laf söylemeyelim bence... Çünkü yönetimler futbolcuyu rezil de eder vezir de... Taraftar uyanık olacak; futbolcuya tepki vereceğine yönetimine tepkisini koyacak... Fenerbahçe adama askerlik sorununu çözeceğiz dedi ki adam imzayı attı. Beşiktaş neden demedi? Taraftar Sergen'in kalmasını istiyordu; ne oldu? Tümer'in yerinde olsam benim için çaba harcamayan bir takımda kalmazdım. Düşünsenize Fenerbahçe söz vermiş; sorununu haledeceğiz diye... Halledemezse ne olacak? Elinde patlayacak... Ama bu riski alması Tümer'in gözünde o kadar büyük birşey ki... Üstelik iyi para da verecekler... Avrupa'ya gitse belki daha az kazanacak; hedefsiz bir takımda boşu boşuna çırpınacaktı... Ne diyelim; Beşiktaş taraftarı da futbolcuyu suçlayacağına biraz kendine baksın... Nouma'yı değerler için gönderdiler... Bu değerler Sergen'i neden takımda tutmadı? Neye göre değer; başkana göre mi, yönetime göre mi, taraftara göre mi, camiaya göre mi? Ben Türk taraftarların yönetimlerine tepki koyması gerektiği düşüncesindeyim. Kocaeli'nin taraftar kulübü bugün kulübüne sahip çıktı; başkan adayı çıkmayınca taraftar derneği başkanı başkan oldu. Paraları yok, asgari ücretle geçiniyorlar ama zor günde büyük bir insanlık dersi verdiler. Galatasaray borçlanırken, Fenerbahçe hedefleri yüksekten atarken, Beşiktaş değerleri parçalanırken taraftar neredeydi?
Gerçekten objektif bi bakış açısı bence bravo bu yazın için seni tebrik ederim hele o kalınlaştırdığım yer'e dikkati çekerim :good:

msw

msw

Üye
öyle de tümer verdiği sözü tutmadı

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Şimdi şu var; taraftar başarısızlıkların hesabını birilerinden çıkarmak durumunda... Eline de böyle bir fırsat geçmiş; yüklenecek Tümer'in üstüne... Tamam, Tümer büyük konuşarak hata yapmıştır fakat birde şöyle düşünün Sergen ne hata yapmıştır? Fatih Terim, Milan'da Maldini'yi yaşlı diye kesmek isteyince; "Hop kardeşim! Ne yapıyorsun?" dediler... Takımın ismiyle özdeşleşmiş futbolcuları bir anda silip atamazsın. Tümer Beşiktaş'ı sattı diye düşünmeyin. Çaresiz kalınca imzayı attı. Fatih Akyel'de de aynı şey oldu. Fatih Mallorca'dayken Galatasaraylı yöneticilere; "Beni bir an önce alın, daha fazla bekleyemem." dedi. Sonuç; Galatasaraylı yöneticiler umursamadı, kapıyı açmadı. Sonra çaresiz kalan Fatih de Fenerbahçe'ye imza attı. Popülist yöneticiler de taraftarı çok güzel yönlendirdiler Fatih'in üstüne üstüne... Sütten ağzı yanan süte çamur atıyor. Anlatabildiğimi sanıyorum. Taraftar uyanık olacak, uyanık...

Üst Alt