bizim kizlarimiz mi daha guzel yoksa sizin kizlariniz mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
Aynı fikirdeyim. Ben anne tarafından yunanistanlıyım kızları çok güzel erkekleride hem çok yakışıklı hem çok kibar oluyorlar. Türk erkeği gibi maçolukları yok

Bundan sonra da Türk kadınını savunucu faaliyetlerde bulunursam adam değilim. Biz kadını savunalım, kadınların söylediklerine bak :lac:

Pure Life

Pure Life

Üye
Bundan sonra da Türk kadınını savunucu faaliyetlerde bulunursam adam değilim. Biz kadını savunalım, kadınların söylediklerine bak :lac:
Canım arkadaşım sen kendini o sınıfa nıye sokuyorsunki. Yunan erkekleri aynı senın gibi yanı :hmmm Acaba sende bir karışıklıkmı var yoksa sen yunan mısın

Odysseus

Odysseus

Üye
:lac: Geçti Yunan'ın pazarı sür eşşeği Niğde'ye. ( Bolu'nun pazar mıydı acaba :hmmm ) Kalbim kırıldı bir kerem.

Pure Life

Pure Life

Üye
:ehe:ehe bu benım fikrim herkes böyle düşünmüyordur bence türk erkeğinden daha yakışıklı yunanlılar

Berlin Boleyn

ayy bi kıskançlık seziyorum bizim erkeklerde:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bizim sizin yok..Kızların hepsi güzeldir..Onların hepsi bir pırlantadır...

( İnandırıcı oldu mu.? ) :ehe

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Bu nasıl konu yaww kız dediğin güzel olur zaten :P:

mtL´st

mtL´st

Üye
göreceli bi konu ben her iki ükeden de güzel bayanlar bulrm ama çirknlerinde çok raht bulabilrm.. tartşmak saçma bnm beyendğmi herkes beyenmz :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Etikete bak :islik