Taraflı olmayalım Tuğçe Hanım..
![]()

Kıskanma kıskanmatürk kızlarını başka bir tanrı iran kızlarını başka bir tanrımı yaratıyor tövbe estafirullah hepimizi tek bi tanrı yaratmış yok izmirin yok iranın yok ukraynanın kızları yok böyle bişey çirkinler olduğu kadar güzellerde var rusyaddada çok çirkin kızlar var türkiyedede irandada kıyaslamalar bana küçük düşürücü geliyor.insanın içi güzel olsun zaten dışına yansır bak sinir kat sayım arrttı![]()

Kesinlikle katılıyorum!..Sizin kızları bilmem de, bizimkilerin burnu çok kalkık orası kesin...

Kaldırıyorlar bunların burunlarını 
Sizin kızları bilmem de, bizimkilerin burnu çok kalkık orası kesin...
allah allahKıskanma kıskanmaKesinlikle katılıyorum!..
Ruslara, Ukraynalılara falan bakıyorum da...
Bizimkiler nelerine güveniyor anlamıyorum
Hepsi şu Türk abazanlarının suçuKaldırıyorlar bunların burunlarını
Sonra indir indirebilirsen...
hiçde bilem. Arabistanda kadınlar çocuklarının altını bıle değiştirmıyo.Biz saçımızı süpürge edelim bıde burnu kalkık olalım.Ruslar ukraynalılar 20 ytl ye çalışıyo müsteri memnuniyeti malumallah allahhiçde bilem. Arabistanda kadınlar çocuklarının altını bıle değiştirmıyo.Biz saçımızı süpürge edelim bıde burnu kalkık olalım.Ruslar ukraynalılar 20 ytl ye çalışıyo müsteri memnuniyeti malum

Ahmet öyle diyorsun ama kızlar havalanmayınca da erkekler "kolay lokmaydı" havalarına girip 1-2 ay sonra tekme atabılıyorlar bunu çok tecrübe ettim. Ne kadar çok uğraştırırsan o kadar değerli oluyorsun. Üzmeyeyim diyorsun ama üzülen hep sen terkedilende hep sen oluyorsun. Çünkü değersizsindir erkeğin gözünde. Etki tepki meselesi anlayacağınHiç alakası yok bahsettiklerimizle!
Bizim ülkemizde, cinsel duygular bastırıldığı için küçüklükten bu yana cinsel açlık ile büyüyor çocuklar. Bugünün 15-18 yaş arası erkek kesimi diyelim abazan olarak tabir edilebilir. (Genel konuşuyorum kimse üstüne alınmasın) Çünkü öyle bir şey ki, dişi bu, hatun, kusura bakmayın tabir için karı kız oha oğlum modunda geziyorlar. Bu da doğal olarak kızların kendini güzel sanmalarını sağlıyor. Dünyada sıralama yapsanız güzellik olarak son sıralarda yer alacak bir bayan bile kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Afralar, tafralar, tripler oysa onun gibisi ülke dışında çok var. Burcu özellikle kızlar, bir erkek ona ilgi duyuyorsa hemen havalanmaya başlar, ya bilmem ki durumuna geçerler, bunu yapmayan kız var mıdır?
Şu Rus, Ukrayna olayına gelirsek de, müşteri memnuniyeti demişsin, biz buna fuhuş dersek Türk olarak fuhuş yapan kadınlar yok mu? Onların da sağladığı müşteri memnuniyeti oluyor. Ama bizim burada kastettiğimiz burun kalkıklığı ondan tamamen bağımsız bir şey. Yurtdışı için konuşalım, ilgilendiğiniz bir bayanla bir şekilde sohbet edebilir, görüşüp, konuşabilirsiniz ama bizim ülkemizde bir kızdan bunu talep etseniz, yakın davransanız tepkiler genelde: Zaten elimde, beni bekliyor, off berkecan daha mı iyiydi vs vs uzar gider. Kişilik, gelişim o gibi kısımlardan bahsediyoruz. Fuhuş olayına girersek işin içinden çıkılmaz, dünyanın heryerinde böyle pazarlar maalesef var ve olacak da...
aha iş erkeklere döndü..en yakışıklı erkeklerde italyan ve yunan erkekleri![]()
Gelsinler kapışalımen yakışıklı erkeklerde italyan ve yunan erkekleri![]()

Gelsinler kapışalım
![]()

bunların hepsimi boksör yaAh ah keşke gelselerde bide boks yaparken seyretsem kimbilir ozaman nasıl gözüküyolardır kaslı kaslı![]()

Ah ah keşke gelselerde bide boks yaparken seyretsem kimbilir ozaman nasıl gözüküyolardır kaslı kaslı![]()

Aynı fikirdeyim. Ben anne tarafından yunanistanlıyım kızları çok güzel erkekleride hem çok yakışıklı hem çok kibar oluyorlar. Türk erkeği gibi maçolukları yoken yakışıklı erkeklerde italyan ve yunan erkekleri![]()