!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bizbze kampus tarifesinde değisiklik !!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurtoglu87

Üye
    Konu Sahibi
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bizbze kampus tarifesinde değisiklik !!!!!!!!!!!!!!!
7 Kasım 2008'e kadar BizBize Kampus tarifesine geçenler ve mevcutta Bizbize Kampus tarifesinde olanlar 7 Kasım 2008'e kadar her 31 günde bir ilk 100 ve üzeri kontör yüklemelerinde Turkcell'liler ile 2 Saat bedava konuşma hakkı kazanırlar. Bu sürenin bitmemesi durumunda ücretsiz konuşma süresi bir sonraki aya devretmez. 7 Kasım 2008'den itibaren Kampus tarifesinde, Turkcell'lilerle 30 gün boyunca 2 saat bedava hediyesi her 31 gunde bir ilk 150 ve üzeri yüklemeler için geçerli olacaktır

KONTOR YUKLEYECEK ARKADASLARLARIN DİKKATİNE :@ :@

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bana da şimdi sms geldi. :(

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:@:sinir:grrr: şimdi bu yaptığı iş mi yani

paradox1026

paradox1026

Üye
forever avea:)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
yuh bee kazıkçı türkcell :@:@

eQooo

eQooo

Üye
uleyn!!! biraz avea olun bee!!!!:@

POWER

POWER

Üye
Çok kötü bir durum bu :ss
Acaba geri çekerler mi :hmmm

burak9400

burak9400

Üye
donumuza kadar aldılar bea bu ne iştir?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Gayet normal bir durum. Bu kadar çok sitem edilmesini anlayamadım. Avea ve Vodafone gibi zam mı yapması gerekiyordu? Avea ve Zam Kontör fiyatlarına zam yaptı. Ama Turkcell yapmadı.

Turkcell ne yaptı?
Dakika Paket Fiyatlarına zam yaptı, Kampüs tarifesi şartını değiştirdi.
Zam yapsa daha mı iyi?

POWER

POWER

Üye
Bence Kampuscell gibi şuan Turkcelli ayakta tutan bir tarife üzerinde hiçbir şekilde zam vb. bir şey yapılmamalı. Kampuscell cazip olmasa herkes avea ya geçer. ;) Onlar zam yapsın bize ne ? Onların yaptığı zam bizi etkilememeli kanımca. ;)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
turkcell'e neden kızıyorsunuz ki kesin telekomunikasyon kurumu tarafından değişlik yapması istenmiş rekabet yasanına göre pazarın büyük bi bölümü türkcell'de oldugu için 100 lük kontöre kampanya yapamıyorum ama az kaldı kampanyalar bomba gibi patlayacak

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Müşteri her halukarda şikayet eder.

Turkcell Zam yapsa diyecekleriniz: Turkcell zam yaptı. Kampüsün artık cazibesi kalmadı. Turkcell naptın sen ben Avea'ya geçeceğim.

Turkcell Kampüs şartını değiştirdi. Gene aynı şeyleri diyorsunuz.

Peki şöyle bir şey soracağım sizlere:

1-)TonlaKazandaki sistem gibi hangi operatör size bedava hizmet veriyor? (Avea AranKazan'dan hiç kontör kazanamadım. TonlaKazan 6 ayda Toplam kazancım 400 Kontör.)

2-) O topa ne oldu, Eti Maxibus, THY Miles&Smile kampanyaları gibi hangi operatör kontör dağıtıyor? ( THY Toplam kontör kazancım 800 Kontör )

3-) Turkcell kadar kontör yüklemeye Şebeke İçi kontörü en çok hangi operatör veriyor? ( Zıplayan Kampanya Toplam Kazancım: 1100 Kontör. Yağmur Kampanyası toplam kazancım: 1000 Kontör )

Şimdiye kadar ben 3300 Kontör kazanmışım. Bunlar hatırladıklarım.
Yorum sizlerin...

piri.reis

piri.reis

Üye
Müşteri her halukarda şikayet eder.

Turkcell Zam yapsa diyecekleriniz: Turkcell zam yaptı. Kampüsün artık cazibesi kalmadı. Turkcell naptın sen ben Avea'ya geçeceğim.

Turkcell Kampüs şartını değiştirdi. Gene aynı şeyleri diyorsunuz.

Peki şöyle bir şey soracağım sizlere:

1-)TonlaKazandaki sistem gibi hangi operatör size bedava hizmet veriyor? (Avea AranKazan'dan hiç kontör kazanamadım. TonlaKazan 6 ayda Toplam kazancım 400 Kontör.)

2-) O topa ne oldu, Eti Maxibus, THY Miles&Smile kampanyaları gibi hangi operatör kontör dağıtıyor? ( THY Toplam kontör kazancım 800 Kontör )

3-) Turkcell kadar kontör yüklemeye Şebeke İçi kontörü en çok hangi operatör veriyor? ( Zıplayan Kampanya Toplam Kazancım: 1100 Kontör. Yağmur Kampanyası toplam kazancım: 1000 Kontör )

Şimdiye kadar ben 3300 Kontör kazanmışım. Bunlar hatırladıklarım.
Yorum sizlerin...

MAŞALLAH. benim kadar olmasa da sizde götürmüşsünüz çuvalla kontörü.

POWER

POWER

Üye
Turcell kampanyaları takip edildiğinde bir sürü kontör/dakika kazanmak mükündür ;)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turcell kampanyaları takip edildiğinde bir sürü kontör/dakika kazanmak mükündür ;)

Ben az bile kazandım :) piri.reis abimin kazandığının haddi hesabı yok :)
Bu foruma yeni geldik buradaki arkadaşlara da yardımcı olup kazandıracağımızı umuyorum :)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
duyuruları yapıp bizleri uyandıran arkadaşlara teşekkürü bir borc bilirim.teşekkürler.avea da 150 köntör yükleyen patlıcan üyesi olması şartı ile 150 köntöre avea içi 180 dk. türkcelde 150 yükleyene kampüste 120 dk oluyormuş ne yapalım geldi carşafcı geldii 9 kasım da geldi bunlar mı ŞAŞIRDI BİZMİ anlıyamadım.hayırlısı olsun en yeni kampanyaları EN CABUK ÖGRENELİM.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
O topa ne oldu süperdi. 3 gün kazanamadım, ondan sonra 500 kontör kazanmıştım 1 gecede. Artık Piri.reis'in de duyurularıyla inşallah daha fazlasını kazanacak maxicep üyeleri. :oke:

psikolaz

psikolaz

Üye
kampuscell tarifesi gelmiş geçmiş en iyi öğrenci tarifesidir. üzerine tanımam. arkadaşlar biraz sıkın 150 yükleyin sizde sonuçta siz kullanacaksınız.

piri.reis

piri.reis

Üye
olmadı son çare bir ay 100 bir ay 150 yükleyin.

kurtoglu87

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar 100 kontor de sadece ıkı saat vermıyor diger hepsini veriyor haberiniz olsun

Her 10 dakikası 1 kontör
Her yöne 1 SMS 1 kontör
Günde 3 SMS’ten sonra BEDAVA!
Her gün ilk MMS’ten sonra BEDAVA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt