bızbıze kampus yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
bızbıze kampus yardım
arkadaslar kampusun 2 saat bedava 10dk 1kntr ve 3 msjdan sonra bedava kampanyaları 28 subat 2009 bıtıyomu??? yoksa turkcell ertelıcekmı?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bildiğime göre evet bitiyor. Fakat uzatma gibi birşey gözükmüyor. Dileğimiz uzatmasıdır. Net bir bilgi için beklemek lazım.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Zaten kalıcı yapsalar bişey'i şaşarım...bunların hepsi böyle kime çekmişler bilmem .. Emperyalist güçler...:D

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Ben geçen gün 150 kontör yükledim ve 2 saat bedavam geldi 28 şubatta elimden alırlarmı yoksa bitirene kadar kullanırmıyım ?

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
yukledıgınden 1 ay sonra tarıhı dolana kadar

--------------- Ekleme ---------------

ben dıyorum uzatırlar cunku 5 sms den sonra bedava kampanyası 2009 yoktu ama uzatmıslar 2 saat yapmazlarsa bızbıze olurum nar topu

kezman_796

Üye
belki daha iyi yeni bir tarife yaparlar çünkü awea turkcelle göre önde biraz

nihatgunes

nihatgunes

Üye
inşallah uzatırlar. uzatmazlar kampüslüler hangi tarifeye geçicek ?

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
musterı hızmetlerını arasak herhangı bır bılgı verırlermı ?

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Umarım Bitirmezler.Numara Taşımanın Olduğu Bu Dönemde Böyle Bir Hata Yapmazlar Sanki.

ysr86

ysr86

Üye
eğer öyle birşey olursa dakkasında gider aveaya taşırım hattımı? bi saniye bile düşünmem

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Sms kullanmayan biri olsam nar topuna geçerdim.

cannnnner

cannnnner

Üye
valla öle bişey olursa turkcel benide kaybeder her ay kesintisiz 150 kontör yükleyen üyeyim yazık olur turkcele.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
valla bende 100-150kontör yükleyenlerden birtanesiyim turkcell kaybeder ben değil anında avea ya geçerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt