Biz Mancester'a Yenilen Milan'dan Daha iyiyiz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Biz Mancester'a Yenilen Milan'dan Daha iyiyiz...
Yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez yine ilginç bir ifade kullandı.

Fanatik'in haberine göre; Manchester United’ın, Milan’ı 4-0 mağlup etmesine dikkat çeken tecrübeli futbolcu, “Hatırlarsanız biz bu Manchester’ı Old Trafford’ta yenmiştik! Şimdi bizi çekemeyenler, ‘rakip yedeklerle oynadı’ diyecekler. Açıp baksınlar kadrolara, hangimiz yedeklerle oynamışız. Bizi çekemeyen çok, ama gerçekler de ortada. Oynadığımız futbol da, rakamlar da bizim Milan’dan daha iyi olduğumuzu gösteriyor” dedi. Şampiyonluk yarışına da değinen Üzülmez, “Mutlu sona en yakın takım biziz. Kendimize güvenimiz tam. Camia olarak kenetlendik ve sezon sonunda gülen taraf biz olacağız” ifadesini kullandı

Mert

Mert

Üye
İbo gaza gelmiş :ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
İbo'da herkes le Kendini yada Takımını Karşılaştırıyor...:ehe

serkan13

serkan13

Üye
bir kere ibo da "zaten güzel orta açabilsem şimdi real madrid'de olurdum" demişti :D

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Süpern Adam Ya...Her zaman en İyisi ile Karşılaştırıyor...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Demedimmi İbrahim :)

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
İboş :D Ama Adam Cidden O Yaşta Hala Süper Oynuyo . Hakkını Yememek Lazım . :oke:

haltie

haltie

Üye
beşiktaş devleri gerçekten dize getirdi.liverpooldan fark yedik belki ama o takımıda yendik.ilk maçta manchestresa sahayı dar ettik ama yenildik.ama bu iki takımıda yendik aynı sezon kimse bunları demiyor;) chelsea gibi barcelona gibi.Beşiktaş büyük bir takım dünya çapında camiası taraftarı geçmişi ve potansiyeli ile.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
beşiktaş devleri gerçekten dize getirdi.liverpooldan fark yedik belki ama o takımıda yendik.ilk maçta manchestresa sahayı dar ettik ama yenildik.ama bu iki takımıda yendik aynı sezon kimse bunları demiyor;) chelsea gibi barcelona gibi.Beşiktaş büyük bir takım dünya çapında camiası taraftarı geçmişi ve potansiyeli ile.

Yürüüüü Halit Abi:d::d:

:yuru:yuru

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Ah Şunu 10 sende Bir yapmasa...:)

haltie

haltie

Üye
:haha: on sene :haha: ben nerden hatırlıyorum bunları dedem mi anlattı acaba:islik

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
5-6 tane Üst Takıma karşı Galibiyetini Söylese 10 sene içerisinde:)....
Manu=2009
Liverpool=2007
Chelsea=2003
Marsilya=2007(pek üst takım değil ama)...Birde Barcelona tarih galiba 2000 di...
Benim Hatırladığım bu kadar...:)

haltie

haltie

Üye
on sene içinde yapmak ayrı , on senede bir yapmak ayrı ;)

guero

guero

Üye
Adı Üstünde Deli ibo :D

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Bende onu Dedim Zaten...:).bu on yılın öncesindede Kimi yendi onu bilmiyorum...;)

haltie

haltie

Üye
onu ayrıca konuşuruzda on senede bir yapmasa dedin istersen mesaja alıntı yapayım ahh davut ah :ehe

Türk futbolu zaten son on yılda gelişme göstermeye başladı Avrupada galatasarayda herzaman bu konuda gururumuzdur.keşke her kulübümüz yapsa.

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta yaptıkları ortada... Keşke her sene bunları yapabilse...:D

haltie

haltie

Üye
herkesin yaptıkları ortada;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...