Ozan
Admin
-
Konu Sahibi
-
Kaan'ın bahsettiği Çatlı konusundan benim haberim yok. Ama o tür lavuklarında forumda işi yok. Anladım konuyu. Kolay gelsin.
Bana göre o konuların çoğunda düzenli bir tartışma vardı. O tartışmalara da siyaset denmez.
nerede düzenli bir tartışma vardı ChavRash..
biyografi bölümünde Deniz gezmiş verildi.. karşıt görüşlüler bu bir haindir ne işi var diye sert mesajlar yazıldı. Bir başkasına göre kahraman olan çatlı verildi sen lavuk diyorsun.
bumu düzeyli tartışma.?
Deniz Gezmiş'e kahraman diyen olmadı. Ama Çatlı gibi birisine kahraman denildi. Deniz Gezmiş'in yaptıkları da gün gibi ortada. Sinirlere hakim olunması gerçekten zor bir durum.
bence yeterli bi neden degil konulara hakim olamadim demiyorsunuz siyaset girdi dikkat edin siyaset girenleri uyarin postlarini silin ne bilim bi seyler yapin ama o bolumun kalkmasi en son secenek olmasi lazimdi
Biraz sinirli bir yaklaşım oldu, evet. Ama milletin zararına, devletin adı karalayacak çalışmalar yapan birisi kahraman olarak gösterilmesine de gözyumulmaz.
Deniz Gezmiş'e kahraman diyen olmadı. Ama Çatlı gibi birisine kahraman denildi. Deniz Gezmiş'in yaptıkları da gün gibi ortada. Sinirlere hakim olunması gerçekten zor bir durum.
Neyse, konuyu dağıtmayalım.
keşke konular silinmeseydide kimin ne yazdığını görebilseydik. demek denize kimse kahraman demedi ha
sen abdullah çatlıya lavuk derken ii ama denize yapılan eleştiriler kötü. nerde kaldı sizin demokratlığınız fikirlere saygınız. senin için değerli olan herkes için değerli olacak ama başkası için değerli olan senin açından lavuk olucak öylemi
ναη_нσιנ∂σηк;456471' Alıntı:
Diğer konuda yazılan bir şeymiş burada cevap verelim
Konulara hakim olamadım demiyorsunuz demişsiniz, yöneticiler her an sitede olmayabilir böyle bir zorunluluğu yoktur kimsenin her dakika sitede yer alacak her konuyu kontrol edecek. Gelen şikayetlere anında bakılır sitedeyse yönetici ama yoksa sitede buna kimse sen neden burada değildin konuya hakim değildin diyemez.
Biz buradan maaş almıyoruz, siz de para ödemiyorsunuz. Dolayısıyla bunun hesabını sorma yetkisini kimsede göremiyorum ben.
Siyasete girenlerin mesajlarını silin demişsiniz. Yönetici insiyatifi diye bir olay vardır. Yönetici bakar yanlış bile olsa yaptığı kendi insiyatifimi kullandım sildim der. Ayrıca o konulara baktığımızda yazılan 10 mesajın 9'u yanlış ise konu silinir, açılan 5 konunun 4'ü yanlışsa o bölüm silinir.
Üyelerde kendi içinde muhasebesini yapar bu iş neden böyle oldu diye.
İyi akşamlar.
eger yapamiyorsan gorevini para karsiligi bekliyorsan bu benim proplemim degil ki ben sadece eger sitede yetkin varsa onu yerine getirmek zorundasin daha o bolumle ilgili hic bir uyari gelmeden ya da kisilere hic bir uyari verilmeden bir bakiyoruz icersindeki tum konular silinmis buna kisaca ugrasmadik toptan sildik" deseniz anlayisli karsilanabilirdi ??
He bu arada hersey para degil haberin olsun..ben bu sitede konular acmis burada arkadasliklar edinmis kisaca maxinin bir parcasi haline gelmissem acdigim konularin pat diye silinmesi acmak icin bir emek safrediyorsun bunlarin birden yok olmasina tabiki goz yumamam illa sana para vermem gerekmiyor ama cok istiyorsan bi yonetici ile konusabilmek icin para vermemiz lazim hesap nonu yolla parani yollarim yinetici odluysan bunlari kabuullenmis olman lazim
ναη_нσιנ∂σηк;456471' Alıntı:
Biz buradan maaş almıyoruz, siz de para ödemiyorsunuz. Dolayısıyla bunun hesabını sorma yetkisini kimsede göremiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?