Bıyıkları napcam ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHMED...

AHMED...

Üye
beyler hepinize tavsiyem yüz sabunlarindan alın her akşam yatarken yüzünüzü sabunla yıkayın

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Yağlı yiyacakleride azaltın sivilceleri azaltır diye duydum. Bende 16 yaşındayım 1-2 sivilce anca çıktı. Bıyıkları ise berbere gittiğimde makina ile alıyor :)

Revengeful

Emekli Yönetici

Hayır o da değil de sağda öyle çok çıkıyor ki solda hiç çıkmıyor çok kötü gözüküyo :ah
Bende de önce sağda çok çıkmıştı sonra eşitlendiler. Kestikçe ve zaman geçtikçe düzeliyor merak etme

- - - Eklendi - - -

Bu arada makina var ama onla almayı sevmiyorum. Jilet daha hoşuma gidiyor :D 2 günde bir kesmek sıkıntı yaratıyor ama. O yüzden uzattım sakalı bıyığı :ehe

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
ben 17 yaşındayım. Haftada 2 kez Gilette Mach 3 ile tıraş oluyorum. Yoksa okula almazlar geri yollarlar kapıdan.
Keşke diyorum az küçükken jilet vurmasaydım da başıma bu dert gelmeseydi. Ha birde sivilce gibi lanet olası bir şey yok.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
adam delirmiş beyler :S bende 14 yaşındayım ve 2 haftada bir traş oluyorum güzel bir şey mi sanıyorsun ? ayrıca bitonda sivilcem var hep olamayan arkadaşlarıma özenmişimdir.

Ben haftada 1 hatta okulda hocalar görünce 2 :S

Revengeful

Emekli Yönetici
Traş olurken sivilceyi kesersen fena..

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Em onları.

Şaka bi yana vur permatiği anasını satıyım :D

Kerim.336

Üye
Beyler diger bolgelerin:naughty: tirasi icin ne kullaniyosunuz?:D

BoomBo

BoomBo

Üye
Kes o bıyıkları,ergen görünümünden çık ne o :) sivilceye gelince millet çıkmasın diye bakar sen çıksın diye bakıyosun bıraak

DaNq3rB0y2

Üye
Makineyle aldır yerinde olsam yüze hiç jilet vurmam direkt makine daha iyi

• Beğen
Tepkiler: memiqx
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sakal erkegin makyajidir biyik ve sakalim olmadan olmaz.
20 bin lira maas verseler memur olmam sirf sinek kayfi tras olmamak icin..

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
:) farklı bir düşünce tabi bu yorumu yaparken de el işinde çalışmayıp yokluk görmediğini anlamış olduk :D

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Benim yaş da 18,19'a vuracak.Sakal namına pek bir şey yok.Dert etmiyorum ama bazenleri niye yok dediğim olmuyor değil :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ya kardeşim sen ne diye uğraşırsın böyle şeylerle kaşına jilet atmışsın bir de :nono: darılma ama harbi ergensin ama yok asıl sorun orda ergenler sivilcesini memleket sorunu haline getiriyor sen çıkmıyor diye dert yanıyorsun. Sakal bıyık işinede takma abimin yüzüne küçükken kaynar su dökülmüş kökleri yanmış ama yanık izi yok yüzünde gayet pürüzsüz cildi var ve köse gayet mutlu halinden benden 13 yaş büyük bende daha çok çıkıyor düşün hatta bazen gel sürüyim sende de çıksın diyorum dövüyo beni :d: bende 17 yaşındayken vurmuştum ilk ama memnunum fazla çıkmıyor çıkıyorda faullerde pek değil orjinal top sakallıyım ben çene ve bıyık çok çabuk uzuyor yan taraflar ağırdan geliyor :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
vur jileti pala bıkıyıkların çıksın ortaya bedenin isyan etmeye başlamış artık erkek oldum diye
haykırıyor kardeşim.Çocukluk etmeyi bırakacaksın bıyıkların terlemeye başlamış koca adam olmuşun

MasteLaa

MasteLaa

Üye
17 18 olunca ister istemez sakal bıyık çıkıyor da ben bu sivilce istemeni anlamadım :D Sivilce mikroptur bir bakıma :) Çok istiyorsan yağlı yiyecekleri bol ye çıksın :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...