Bisikletle yokuş aşağı inerken ön frene abanmak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bisikletle yokuş aşağı inerken ön frene abanmak...
Uuuuu beybiiii...

artık ben diym on sen de yirmi takla atarsın

Kerim.

Üye
yada arka frene abanip uzun bi iz birakmak

aaah ah o çılgın günlerim geldi aklımaaa ve bisiklet sevdam bir arabaya yandan çarpmamla son bulmuştu

MrExpert

Üye
Hele bide normal yolda giderken Ön firene basık arka tekerin 20-30 cm havaya kalkardı nasıl bir zevti o

La kapatın şu konuyu zaten küçükken çok böyle şeyler yaşadım.. Her yeri gitti. Kapatın şu konuyu..

zuhaha

- - - Eklendi - - -

banada araba carpti ama ben birakmamistim

- - - Eklendi - - -

o degilde ben bmx lerden istiyorum ya cok guzel hepsi

benim sevdam o arabaya çarpmamla kısa dönem sonra tekrar doğdu amaa

bisikletim; bisan'dı
18 vites ama vites kolları+mekanizması yoktu vites 15'te kullanıyordum sürekli elimle vitesi düşürmek zorunda kalıyordum ama diğer viteslerde zincir takılıyordu bende 15'te sürüyordum

aaaah ah az mı yokuş aşağı erciyes'ten kayseri merkeze kaptırıp gittim beeee + ''Fren nerdeyse yok denecek kadar''

- - - Eklendi - - -

tekerimi çaldılar marketin önüne koymuştum kitlemeyı unutmuşum yerinde yeller esiyordu

yanlışlıkla yokuş aşağı giderken basmıştım sol elim yaralanmıştı

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

tekerimi çaldılar marketin önüne koymuştum kitlemeyı unutmuşum yerinde yeller esiyordu

bende bisikletle markete gitmistim.bisikleti bagladim sonra alcagimi aldim eve gittim.pantolana bi baktim arkasi beyaza boyanmissonra bisikletigin oturagina baktim o da beyaza boyanmisti.megerse bi tane ....
oturuga beyaz boya surmus.o .......`na kadar ettigim kufru kimseye ettigimi hatirlamiyorum

oov oov ovvvv kötü olmuş yaa

DDorlion

Üye
heyecan tavan yapar sonra kaza sonra hastane alci fln iyi yani .d

Görestim* pisikilet** verin bağaaa***

Lügat:
*:Özledim
**:Bisiklet
***:Bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...