Bisiklet önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert045

Mert045

Üye

Bu nasıl :) normal bisikleti bırak elektrikli al süper oluyor:)

---------- Eklendi @ 13:17:37 ---------- Yazıldı @ 13:14:41 ----------

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

Ne Cocuk Bisikleti Kardesim Ya .. Bu Hareket Bisikleti Turkcesiyle .. Kucuk Cunku Ustunde Hareketler Falan Yapiliyor ..

Bende cok Iyi Hareketler Yaptim Bunun Ustunde .. Tabee Cokta Dustum .. Ama Zamanla Oqrendim .. :) Suna Bir Bak :

[video=youtube;enuWcJkW8DM]http://www.youtube.com/watch?v=enuWcJkW8DM[/video]

hmm iyiymiş ama ben böyle hareketler yapabileceğimi sanmıyorum :ehe

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

Bu nasıl :) normal bisikleti bırak elektrikli al süper oluyor:)

---------- Eklendi @ 13:17:37 ---------- Yazıldı @ 13:14:41 ----------

yok normal bisiklet almayı düşünüyorum.

nub

nub

Üye
fiyatı hakkında bir bilgim yok ama bianchi scorpion aldı arkadaşım arada bende kullanıyorum gayet konforlu fakat biraz ağır

NomadCRY

NomadCRY

Üye
200 TL ye kaliteli bir bisiklet alman imkansız maalesef.

Bir kere al yıllarca kullan diyeyim sana. Bianchi Setra var bende. Sanırım 3-4 yıl önce almıştım 405 liraya almıştım şu anda 508 liraya satıyorlar :D Tek bir sorununu görmedim ve gerçekten harika bir bisiklet özellikle çok sağlam. Yapmadığımı bırakmadım bisiklete ama sapasağlam. :)

E tabi Setra al demiyorum maddi durumun yetersizse yine Bianchi marka daha ucuzlarına bakabilirsin. En ucuz Bianchi bildiğim kadarıyla 300 TL civarı. Salcano’ların en ucuzu da 288 TL.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:oha:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

Bir kere al yıllarca kullan diyeyim sana. Bianchi Setra var bende. Sanırım 3-4 yıl önce almıştım 405 liraya almıştım şu anda 508 liraya satıyorlar :D Tek bir sorununu görmedim ve gerçekten harika bir bisiklet özellikle çok sağlam. Yapmadığımı bırakmadım bisiklete ama sapasağlam. :)

E tabi Setra al demiyorum maddi durumun yetersizse yine Bianchi marka daha ucuzlarına bakabilirsin. En ucuz Bianchi bildiğim kadarıyla 300 TL civarı. Salcano’ların en ucuzu da 288 TL.

açıkcası bi bisiklete 400-500tl verme taraftarı değilim :ehe

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
büyük boy amerikan bmx ler super 400$ fiyatı var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

:|

karayel90

karayel90

Üye

O 500 Tl'ye gider ben 2. el mobilet alırım bee

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bende alcam ama kardesıme :) cok sevıyorum yaaa kac sene sürdüm hala hala hıc bıkmıyorum :) hayırlı olsun sımdıden

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Metro Alışveriş Merkezinden bugün katalog geldi dağ bisikletleri vardı orada gördüm 200 küsür tl çokda güzel bisikletler Yakınında metro varsa bir ugra derim

__xXx__

__xXx__

Üye
güzel bisiklet alacaksan salcano tavsiye ederim ama bi yüz lira falan daha eklemen lazım trek-scott en iyisi bunlardır ama biraz tuzlu olurlar benim evde 5 yıllık salcanom var zinciri bile atmış değil ve yağmur altında da çok sürmeme rağmen paslanma bile olmadı ha tabi shimanonun özel yapım bisikletleri var krom kasa ev arkadaşım kullanıyor ama onun içinde 800+ tl para lazım:ehe bianchi bir zamanlar en iyilerindendi ama yeni nesil bisikletleri çok arıza veriyor diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt