Ne Cocuk Bisikleti Kardesim Ya .. Bu Hareket Bisikleti Turkcesiyle .. Kucuk Cunku Ustunde Hareketler Falan Yapiliyor ..
Bende cok Iyi Hareketler Yaptim Bunun Ustunde .. Tabee Cokta Dustum .. Ama Zamanla Oqrendim ..Suna Bir Bak :
[video=youtube;enuWcJkW8DM]http://www.youtube.com/watch?v=enuWcJkW8DM[/video]

Bu nasılnormal bisikleti bırak elektrikli al süper oluyor
---------- Eklendi @ 13:17:37 ---------- Yazıldı @ 13:14:41 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tek bir sorununu görmedim ve gerçekten harika bir bisiklet özellikle çok sağlam. Yapmadığımı bırakmadım bisiklete ama sapasağlam. 
200 TL ye kaliteli bir bisiklet alman imkansız maalesef.
Bir kere al yıllarca kullan diyeyim sana. Bianchi Setra var bende. Sanırım 3-4 yıl önce almıştım 405 liraya almıştım şu anda 508 liraya satıyorlarTek bir sorununu görmedim ve gerçekten harika bir bisiklet özellikle çok sağlam. Yapmadığımı bırakmadım bisiklete ama sapasağlam.
E tabi Setra al demiyorum maddi durumun yetersizse yine Bianchi marka daha ucuzlarına bakabilirsin. En ucuz Bianchi bildiğim kadarıyla 300 TL civarı. Salcano’ların en ucuzu da 288 TL.
açıkcası bi bisiklete 400-500tl verme taraftarı değilim![]()
Öncelikle bisikleti neden almak istiyorsun ?
büyük boy amerikan bmx ler super 400$ fiyatı var
200 TL ye kaliteli bir bisiklet alman imkansız maalesef.
Bir kere al yıllarca kullan diyeyim sana. Bianchi Setra var bende. Sanırım 3-4 yıl önce almıştım 405 liraya almıştım şu anda 508 liraya satıyorlarTek bir sorununu görmedim ve gerçekten harika bir bisiklet özellikle çok sağlam. Yapmadığımı bırakmadım bisiklete ama sapasağlam.
E tabi Setra al demiyorum maddi durumun yetersizse yine Bianchi marka daha ucuzlarına bakabilirsin. En ucuz Bianchi bildiğim kadarıyla 300 TL civarı. Salcano’ların en ucuzu da 288 TL.
bende alcam ama kardesımecok sevıyorum yaaa kac sene sürdüm hala hala hıc bıkmıyorum
hayırlı olsun sımdıden

evet yaz geldi artık bisikletle dolaşıp,gezmek iyi oluyo![]()

bianchi bir zamanlar en iyilerindendi ama yeni nesil bisikletleri çok arıza veriyor diyorlar