Bis paketi

Sponsorlu Bağlantılar

ercan145333

Üye
bak bakalım çevrene bi bedavaya kim kime veriyo bu devirde:)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


bilal72

bilal72

Üye
Bedava yapabilen varsa isteğiniz kadar hat getiririm :D
 
  • Beğen
Tepkiler: ercan145333
Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Paralı satılır
 

GemaR

Üye
fiyatı ne kadar acaba nasıl alabiliriz satan arkadaşlar
 

Zaferbeyy

Üye
Aynen arkadas yardimci oldu her konuda yardimci oluyor. Kesinlikle guvenebilirsiniz. Diger herkesden ucuza yapiyoru. Tavsiyemdir
 

YdeMiR95

Üye
Vodafone bis paketi sınırsız internet 85 tl yapıyorum.Özelden ulaşabilirsiniz...
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulut6842

erhanekinci1992

Üye
arkadaşlar kazıkçılara boşuna para vermeyim uğrayın cep merkezlerine size yapsınlar para isteyecek olursa bir şikayet yeter
 
  • Beğen
Tepkiler: Lütfi 2121

Delifisek2000

Üye
İsteyen arkadaşlar bana ulaşabilir, hizmet devam etmekte.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kadirbkr

Swift 4

Üye
sırf BIS paketi yaptırmak için kaydoldum. Konuda bunu yapabileceğini söyleyen kişilere mesaj attım. Mesajlara en hızlı cevap veren ve en uygun fiyatlı Delifisek2000 olduğu için onunla devam etmeyi seçtim. Dün akşam paket tanımladık ve her şey yolunda. Kendisine güvenebilirsiniz, ben de tavsiye ediyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Delifisek2000

mamiars862

Üye
Vodafon blackberry biss paketi yapıyorum ozele yazin
 

mamiars863

Üye
Evet beyler mamiars862 hesabim ban yedi bilmeden kural ihlali yaptim icin blackberry bis paketi yapacaklar bana burdan ulaşabilir
 

ercan145333

Üye
BlackBerry SmartPhones cihazları kullanan müşterilerimizin BIS servisi, 17 Eylül 2017 tarihinde resmen sonlandırılacaktır. 17 Eylül 2017'den itibaren opsiyonları ve BlackBerry hizmetleri artık kullanılamaz. Mobile.vodafone.it APN ile uyumlu bir akıllı telefonla internette gezinmeye devam edebilirsiniz. Vodafone mağazalarından en yeni model akıllı telefon fırsatlarını keşfet!"
 

ercan145333

Üye
17 eylülde son diye msj atmış vodafone
 

mamiars863

Üye
Sana kanit atarim her turlu telefonda olur ve limitsiz ve sinirsizdir
 

ercan145333

Üye
kanıta gerek yok 1 ay sonra kapanacak diye yazsan yeterli benim için
 

mamiars863

Üye
17 eylülde görüşürüz haci
 
bilal72

bilal72

Üye
Mesajn ekran görüntüsünü atar mısın?

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

ercan145333

Üye
Follow this forum
with BT App for Android

FREE - on Google Play
VIEW
Giriş Yap Üye Ol
BBTurk.com | BlackBerry Türkiye
BBM Market Son Yorumlar Arama
BBTurk.com | BlackBerry Türkiye > Genel BlackBerry Konuları > BlackBerry Haberleri > Vodafone BIS Hizmetini Sonlandırıyor!
Yeni Yorum Gönder
Vodafone BIS Hizmetini Sonlandırıyor!
(05-08-2017 04:36 PM) Erkan KARACAOĞLU [18]
[Resim: ZEq0jz.jpg]

Bildiğimiz üzere BİS (BlackBerry Internet Service) 7.1 ve öncesi işletim sistemindeki tüm BlackBerry akıllı telefonlar üzerindeki etkin bir internet hizmetidir. Bireysel kullanıma yönelik bu hizmet ile kullanıcılar, 10 adet POP3/IMAP e-posta hesabını BIS ile BlackBerry cihazına entegre edebilir. Bis servisi ile kullanıcının mevcut e-posta hesabına yollanan mesajların kopyaları, yine "push" yöntemiyle BlackBerry cihazına yollanmaktadır. Bis paketi e-posta alımı, gönderimi ve cihazın üzerindeki internet tarayıcı ile yapılan internet kullanımından kaynaklanan GPRS trafiğini kapsıyor. Ses görüşmesi, SMS ve Wap gibi diğer tüm servisler ise mevcut abonelik tarifesi üzerinden ücretlendiriliyor. Bis paketi aldıktan sonra; BBM, Tarayıcı, BlackBerry World, E-Posta, BlackBerry Facebook ve Twitter, BlackBerry haritalar vs, gibi tüm uygulamaları kullanabilirsiniz. Bis paketi olmadan bu uygulamaları sadece Wi-Fi üzerinden kullanmanıza imkan vardır.
Kanadalı firma BİS servisini, BlackBerry 10 işletim sistemi ile emekli etti. Fakat hala operatörler Bis paketleri sunmaya devam ediyor. Ne yazık ki dünyanın önde gelen operatörlerinden Vodafone da BİS paketini emekli ediyor. Vodafone; İtalyadaki Bis kullanıcılarına bir bilgilendirme mesajı gönderdi.

Gönderilen Mesaj;
"BlackBerry SmartPhones cihazları kullanan müşterilerimizin BIS servisi, 17 Eylül 2017 tarihinde resmen sonlandırılacaktır. 17 Eylül 2017'den itibaren opsiyonları ve BlackBerry hizmetleri artık kullanılamaz. Mobile.vodafone.it APN ile uyumlu bir akıllı telefonla internette gezinmeye devam edebilirsiniz. Vodafone mağazalarından en yeni model akıllı telefon fırsatlarını keşfet!"

Hala BlackBerry 7.1 sürümüne kadar olan işletim sistemine sahip akıllı telefon kullananlar, eğer Vodafone ağı üzerinde APN blackberry.net üzerinden internete bağlanmaya devam edebilirler. Açıkçası bu üzücü bir kayıp. BlackBerry 10 işletim sisteminin piyasaya sunulmasıyla birlikte, BİS zorunluluğuna veda etmesi bu nedenle Vodafone'un İtalya'da BlackBerry OS 7.1 işletim sistemine sahip cihazların kullanım oranının çok düşmesi sebebi ile bunu yapması makul görünüyor. Bunlar dikkate alındığında, BlackBerry OS 7.1 ve öncesi işletim sistemine sahip cihazların ülkemizde de kullanım oranı çok düşük. Büyük ihtimal yakında, Vodafone ülkemizde de BİS servisini sonlandıracaktır.
 


Üst Alt