alixkandemir
Üye
Doğru siteye mi yazıyorsun tam anlayamadım Enescim zira çoklu alıntı özelliginin kalktıgı falan yok onun dısında sitede beyaz ekran çıkartan bir durum da yaşanmıyor, mesaj yollandıktan sonra gitmemis olması da imkansız.Aynen
Çoklu alıntı özelliği kalktı, mesajı yolluyorum gitti gösteriyor ama gitmiyor ve her zaman da beyaz bir ekran çıkıyor karşıma
Ziyaretçi mesaji ve pm attığım zaman da Sayın Turkishcowboy sizin bu sayfaya giriş yetkiniz bulunmamaktadır ve Eğer doğru linke tıkladığınıza eminsenız bir yönetici ile irtibata geçiniz gibi uyarılar alıyorum ve çekilmez hale gelmeye başladı ...
Sorun acaba bende mi diye düşünüp birçok tarayıcı ve sürümlerini indirip denedim ama değişen bir şey yok
Bütün şevkimi kırıyor ...
Hayır sayın admin turkishcowboy doğru söylüyor ama bu sorunlar cep telefonundan bağlanırken oluyor.
Bende aynı sorunlarla karşılaşıyorum, sayın turkishcowboy un sorunlarına ek olarak bazen basit bir teşekkür butonuna basmak dahi bu sayfaya erişiminiz yok diye saçmalıklar üretebiliyor
lütfen cep telefonları için versiyon oluşturunuz.
Doğru siteye mi yazıyorsun tam anlayamadım Enescim zira çoklu alıntı özelliginin kalktıgı falan yok onun dısında sitede beyaz ekran çıkartan bir durum da yaşanmıyor, mesaj yollandıktan sonra gitmemis olması da imkansız.
Ziyaretçi mesajı ve pm attıgın zaman da öyle birşey demesi imkansız, günde binlerce pm atılıyor tek sorun bildiren sensin hiçbir sorun yok sitede.
Çekilemez durum bence tamamen senden kaynaklı, sitede teknik hiçbir problem yok
Ben s60 isletim sistemli yada java altyapılı cep telefonu kullanmadıgım için haliyle sorunun farkında olmuyorum, Enes in söylediklerini ben webde yaşıyor sandım bir an, cep telefonundan bu sekilde sorunlar yaşayacagini hiç sanmazdım ancak telefonunuzdaki tarayıcının kalitesi ile alakalı olmalı. Bu konuda sikayetlerinizi dikkate alarak çözüm üretmeye calisacagiz.
Hayır sayın admin turkishcowboy doğru söylüyor ama bu sorunlar cep telefonundan bağlanırken oluyor.
Bende aynı sorunlarla karşılaşıyorum, sayın turkishcowboy un sorunlarına ek olarak bazen basit bir teşekkür butonuna basmak dahi bu sayfaya erişiminiz yok diye saçmalıklar üretebiliyor
lütfen cep telefonları için versiyon oluşturunuz.
Üstteki reklamlarla mı alakalı acaba zira onun dısında 15 gündür sitede bir degisiklik yapılmadı tasarım açısındanevet bende operayla baglaniyorum ve ayni sorunlari bende yasiyorum.. fakat bu yaklasik15 20 gundur boyle daha onceden boyle bir sorun yoktu...
Üstteki reklamlarla mı alakalı acaba zira onun dısında 15 gündür sitede bir degisiklik yapılmadı tasarım açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?