Ozan
Admin
-
Konu Sahibi
-
Ana sayfa sorunu derken ?bilgi icin tesekkurler ama suanda sayfa hatasi devam etmekte
Ana sayfa sorunu derken ?
Gece de 2-3 gibi 10 dk civarı baglantıları kesmistim o araya denk geldiniz herhalde, dün de genel bi yedek durumumuz vardı. Şu an önümüzde görülen en ufak kesinti dahi yokhocam suan icin sorun yok
ama dun gece saat 3.5'a kadar burdaydim bazen giriyordu bazen sayfa gecicici olarak goruntelenememektedir daha sonra sayfayi yenilerek deneyiz uyarisi veriyordu
Gece de 2-3 gibi 10 dk civarı baglantıları kesmistim o araya denk geldiniz herhalde, dün de genel bi yedek durumumuz vardı. Şu an önümüzde görülen en ufak kesinti dahi yokUmarım bu sekilde devam edecek .. Çünkü uzun vadede sorunsuz altyapı sağlamak için bu tip sıkıntıları çekiyoruz. Bu sekilde düşünebilirsiniz.
Hostumuz sürekli çökmüyor, çökse bu konuyla ilgili açıklama yapardım ancak günde yüz binlerin girdiği bir sitenin alt yapısı da host mantıgında degil sizin bildiginiz gibi. 5 Sunuculu bir sistemin altyapısını olusturmak ne kadar maliyetli ve sıkıntılı bence biraz arastırın. Hosting paketi degil bu ..sayın negative bilmiyorum sunucunuzu nerden alıyorsunuz sağlayıcısı kim ama belli aralıklarla hostunuz sürekli göçüyor beni ilgilendirmez sonucta site sizin ama bunla yolunuza devam etmeniz pek sağlıklı değil bana göre.Birde Aylardır yeniliklerden bahsediliyordu yaklaşık 6 aydır herhangi bir değişim görmedim maxichat olayı yattı mı?
Aynen bu sekilde bir çalışmamız olduğu daha önce site hakkında bölümüne açılan birkaç konuda söylenmişti, mobil sürümümüz hizmete girecek ... Zaman vermiyorum ancak hem mobil sürüm hem de mümkünse iphone a özel bir yapı da düşünüyoruz ..sunu gercekten merak ediyirum ki belkide aciklama yapildi bilmiyorum suan en populer yerli mobil cihazlar sitesi ancak sitenin mobil surumu yok ileriye yonelik yada halihazirda bir calisma varmi cepten baglanmak kimi zaman coook zor kimi zamanda baglanamiyoruz mobil surum olsa hem veri transferimiz azalir hem site kullanimimiz rahatlar
iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?