birisi sürekli hesabıma girmeye çalışıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mavi2580

Mavi2580

Üye
    Konu Sahibi
birisi sürekli hesabıma girmeye çalışıyor!
merhaba arkadaşlar benim sorunum şu: facebookta bir videoda etiketlendim ve bu video virüslüymüş videoyu açmadığım halde, bir şekilde hesabıma girilip, bir video paylaşıldı ve tüm arkadaşlarım o videoda etiketlendi, hesabımda tüm güvenlik önemlerini aldım, şifremi değiştirdiğim halde telefonuma güvenlik kodu mesajı geliyor, ben çoğunlukla mobilden girdiğim için tarayıcım tanımlı, bu durum eşim pcden girip etiketlendikten sonra başıma geldi, google chromedan girmişti ve bir de şu var ki, chromedan girince birkaç gereksiz sayfayı da beğenmiş oluyorum. Chromeu kaldırdık o tamam da. Benim şifrem değiştiği halde nasıl oluyorda hala hesaba girebiliyorlar ki bana güvenlik kodu mesajı geliyor? Bu durumdan kurtulma imkanım var mı?

Haluk.

Haluk.

Üye
hm işin zor kardeşim hiç bi çare bulamazsan anca polisi arayıp bildirmelisin hangi ip den girdiğini bulurlar belki veya çevrenden biri sana şaka yapıyordur

hikmet366

hikmet366

Üye
polise baş vur kardeşim veya hesabını dondur başka facebook aç

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Birisi hesabınıza girmiyor. Bu otomatik durum paylasan bir uygulama , virüs.. Hesap ayarlarindan uygulamalara gelip hepsini kaldırarak deneyin birde.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Virüs değil ben görmüştüm paylaşımları otamatik sizin adınıza yapıyor arkadaşın dediği gibi uygulamalar dan kaynaklanıyor olabilir

phasan

phasan

Üye
vürüs degil bunun çözümü her uygulamaya bilgilerınıze erışım vermeyın aslında hepimiz suçlu oluyoruz bazen oyun oynarken bıle bilgilere erişilsin mi diyor bizde izin verıyor bu her uygulamada soruyor butun begendıgın uygulamayı kaldır sorun duzelır

Mavi2580

Mavi2580

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar sorun çözüldü çok şükür

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt