Birisi C derleyicisi önerebilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
Birisi C derleyicisi önerebilirmi
arkadaslar c programlama dili öğreniyorum sadece c c++değil bitane doğru düzgün derleyici bulamadım programcı olan birisi yardım ederse sevinirim

dev c++ kullandım ama c dosyalarında hata veriyor.
not:dosyayı c dökümanı olarak kaydediyorum.
internetten bir sürü aradım ama bulamadım .
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
MPASM bir dene

TheMadness

TheMadness

Üye

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
c++ yerine c# kullan

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
okulda derstemi ögreniyorsun

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Bende de böyle bir sorun var umarım derleyici buluruz :(

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
arkadaslar c programlama dili öğreniyorum sadece c c++değil bitane doğru düzgün derleyici bulamadım programcı olan birisi yardım ederse sevinirim

dev c++ kullandım ama c dosyalarında hata veriyor.
not:dosyayı c dökümanı olarak kaydediyorum.
internetten bir sürü aradım ama bulamadım .
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Turbo C++ Var Basit Şekilde :)

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
kardes turbo c++ da c programı derlenmiyo c++ göre yapılmış
dosyayı cdosyası olarak kaydediyorum hata veriyo 2 tane printf bile yazamıyosun bi fonksiyonda

Bizde Bununla Bu Sene Hep C Derslerini İşledik :) Gayet İyi Şekilde Çalışmakta..

include <stdio.h>

Ekli İse..

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş bide böle deniyim aldığım kitapta böle bişi yok işte buda herkezin yazar olamıyacağının bi göstergesi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
tmm kardeş bide böle deniyim aldığım kitapta böle bişi yok işte buda herkezin yazar olamıyacağının bi göstergesi

Örnek Olarakda İstersen, Bizim Yapmış Olduğumuz Örnekler 6 Haftalık Ders Programı İle Sitede Aşağıda Sınıf 2 Hafta 1 Hariç, Diğer Haftalar :)

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam bu devc++da bişi var olmadı gene internetten hazır cprogramları aradım onlarıda derlemeiyo belkide bu sürümde bi sorun ardır başka bi sürüm kuruyum bide

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yok hocam bu devc++da bişi var olmadı gene internetten hazır cprogramları aradım onlarıda derlemeiyo belkide bu sürümde bi sorun ardır başka bi sürüm kuruyum bide

Eğer Turbo C++ İndirip Kurduysanız, Kodların Tamamını Kopyalayıp Bunun İçindeki Alana Yapıştırıp Bununla Derleyebilirsiniz.. İlla Diğer Programı İstiyorsanızda Artık Nette Araştırmaktan Başka Çare Yok :oke:

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi

Eğer Turbo C++ İndirip Kurduysanız, Kodların Tamamını Kopyalayıp Bunun İçindeki Alana Yapıştırıp Bununla Derleyebilirsiniz.. İlla Diğer Programı İstiyorsanızda Artık Nette Araştırmaktan Başka Çare Yok :oke:

TURBO CDEDE İŞ YOK ÇOK ESKİ Bİ PRO { işareti
bile koyamadım

Üst Alt