Birisi C derleyicisi önerebilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
Birisi C derleyicisi önerebilirmi
arkadaslar c programlama dili öğreniyorum sadece c c++değil bitane doğru düzgün derleyici bulamadım programcı olan birisi yardım ederse sevinirim

dev c++ kullandım ama c dosyalarında hata veriyor.
not:dosyayı c dökümanı olarak kaydediyorum.
internetten bir sürü aradım ama bulamadım .
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
MPASM bir dene

TheMadness

TheMadness

Üye

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
c++ yerine c# kullan

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
okulda derstemi ögreniyorsun

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Bende de böyle bir sorun var umarım derleyici buluruz :(

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
arkadaslar c programlama dili öğreniyorum sadece c c++değil bitane doğru düzgün derleyici bulamadım programcı olan birisi yardım ederse sevinirim

dev c++ kullandım ama c dosyalarında hata veriyor.
not:dosyayı c dökümanı olarak kaydediyorum.
internetten bir sürü aradım ama bulamadım .
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Turbo C++ Var Basit Şekilde :)

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
kardes turbo c++ da c programı derlenmiyo c++ göre yapılmış
dosyayı cdosyası olarak kaydediyorum hata veriyo 2 tane printf bile yazamıyosun bi fonksiyonda

Bizde Bununla Bu Sene Hep C Derslerini İşledik :) Gayet İyi Şekilde Çalışmakta..

include <stdio.h>

Ekli İse..

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş bide böle deniyim aldığım kitapta böle bişi yok işte buda herkezin yazar olamıyacağının bi göstergesi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
tmm kardeş bide böle deniyim aldığım kitapta böle bişi yok işte buda herkezin yazar olamıyacağının bi göstergesi

Örnek Olarakda İstersen, Bizim Yapmış Olduğumuz Örnekler 6 Haftalık Ders Programı İle Sitede Aşağıda Sınıf 2 Hafta 1 Hariç, Diğer Haftalar :)

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam bu devc++da bişi var olmadı gene internetten hazır cprogramları aradım onlarıda derlemeiyo belkide bu sürümde bi sorun ardır başka bi sürüm kuruyum bide

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
yok hocam bu devc++da bişi var olmadı gene internetten hazır cprogramları aradım onlarıda derlemeiyo belkide bu sürümde bi sorun ardır başka bi sürüm kuruyum bide

Eğer Turbo C++ İndirip Kurduysanız, Kodların Tamamını Kopyalayıp Bunun İçindeki Alana Yapıştırıp Bununla Derleyebilirsiniz.. İlla Diğer Programı İstiyorsanızda Artık Nette Araştırmaktan Başka Çare Yok :oke:

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi

Eğer Turbo C++ İndirip Kurduysanız, Kodların Tamamını Kopyalayıp Bunun İçindeki Alana Yapıştırıp Bununla Derleyebilirsiniz.. İlla Diğer Programı İstiyorsanızda Artık Nette Araştırmaktan Başka Çare Yok :oke:

TURBO CDEDE İŞ YOK ÇOK ESKİ Bİ PRO { işareti
bile koyamadım

Takipçi Satın Al

Üst Alt