Birini unutmanın en kolay yolu nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Software95

Nasıl unutabilirim diye şüpheye düşmek sizi o olayı unutmakta zorlandığınıza inandırıyor , unutmaya dahada zorluyor. Beyninizdeki en saf düşünceyle yola çıkmayı başarırsanız unutmak okadarda kolay olmaz. Kendinizi unutmanın ne kadar zor olduğuna değilde ne kadar kolay olduğuna inandırarak unutmayı kafanızda basitleştirir ve bir bakmışsınız o şeyi hatırlamazsınız hayatın endişeleriyle işleriyle güçleriyle kaybolmuş gitmişsiniz :oke:

Haklısın.Sende yoksa aşk adamımısın :tebessüm:

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Yine en iyi yöntem ağzının payını almak.

cukuleaks

Üye

Haklısın.Sende yoksa aşk adamımısın :tebessüm:
Değilim ama aşık olmadan tecrübe edindim. Buda ayrı bi tecrübe :) Hayatımda hiç sevgilim olmadı. Çünkü mantık olarak baktığında bu yaşlarda sevgilin olması vesaire sadece zamanını öldüren birşey. Ha hiç sevme demiyoruz tamam sevde aşk felan filan bunun bu yaşlarda zamanı öldüren şeyler olduğunu anladım. Bu biraz olgunluk gerektiriyor :)

Software95

Değilim ama aşık olmadan tecrübe edindim. Buda ayrı bi tecrübe :) Hayatımda hiç sevgilim olmadı. Çünkü mantık olarak baktığında bu yaşlarda sevgilin olması vesaire sadece zamanını öldüren birşey. Ha hiç sevme demiyoruz tamam sevde aşk felan filan bunun bu yaşlarda zamanı öldüren şeyler olduğunu anladım. Bu biraz olgunluk gerektiriyor :)

Aynen öyle eline mesleğini aldıktan sonra bu işlere girmek en mantıklısı.Aşk acısı çeken arkadaşlar forumda kafa denginizi bulup buluşma ayarlamanızı tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
somurtukk

somurtukk

Üye
    Konu Sahibi

Nasıl unutabilirim diye şüpheye düşmek sizi o olayı unutmakta zorlandığınıza inandırıyor , unutmaya dahada zorluyor. Beyninizdeki en saf düşünceyle yola çıkmayı başarırsanız unutmak okadarda kolay olmaz. Kendinizi unutmanın ne kadar zor olduğuna değilde ne kadar kolay olduğuna inandırarak unutmayı kafanızda basitleştirir ve bir bakmışsınız o şeyi hatırlamazsınız hayatın endişeleriyle işleriyle güçleriyle kaybolmuş gitmişsiniz :oke:

hm haklı olabilirsin :)

- - - Eklendi - - -

Aynen öyle eline mesleğini aldıktan sonra bu işlere girmek en mantıklısı.Aşk acısı çeken arkadaşlar forumda kafa denginizi bulup buluşma ayarlamanızı tavsiye ederim :)

yok yav sendee :D

Software95

Hemen löp diye buluş demiyorum.Birazcık ortama alış kafa dengin varsa özelde konularından ordan burdan konuş oda istekliyse olanaklarda varsa neden olmasın :D

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye

yok kalsın yaf. sütten ağzım yandı gaarii :aha:

- - - Eklendi - - -

ağzımın payını yeterince aldım terkedilerek. üstü kalsın istemiom :D

Terkedilerek değill haCı. Git bi sevgiyi kır tokatlaş çavuşu tokatla ya ne nutuklara girlyorsunuz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt