Birini unutmanın en kolay yolu nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
somurtukk

somurtukk

Üye
    Konu Sahibi
Birini unutmanın en kolay yolu nedir?
çok seviyosunuz ama unutmak zorundasınız. ne yapardınız? :züü::züü:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:bilmm

Black-killing

Black-killing

Üye
unutmak mı he şu olay tamam biliyorum ben
Kimi unutucaktık unuttum :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Geride bıraktıkların ileriye gitmeni engelleyecek.
Unutma; ileri gidebilmen için arkadakileri
unutman gerek.

nazlican

Üye
BAŞKA BİRİ ... anca başka biri unutturabilr yoksa asla unutamazsın :islik

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:bilmm

anılbaran

anılbaran

Üye
Doğruca tekele gidecen

nazlican

Üye

Başka birini onu unutmak için kullanmak doğru mu :hmmm

değil ama sevmeye çalşacaksın işte yoksa onla beraber yıllarca kendini mahvedeceksin.. ama başka biri olsa hiç yoktan ona vakit ayracaksn

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

değil ama sevmeye çalşacaksın işte yoksa onla beraber yıllarca kendini mahvedeceksin.. ama başka biri olsa hiç yoktan ona vakit ayracaksn

Böyle konuları pek bilmem ama Bence doğru birşey değil ya bunu da unutmak isterse başka birisini mi bulacak bu böyle sürekli bir şekilde devam eder.

doctorrr

doctorrr

Üye
Ben unutmayıp acının sefasını sürüyorum, böylece aforizma yeteneğim gelişiyor birden şair oluveriyorsun malum bayanın bana tek dokunan yararı bu.He birde fabrikatörün kızı-getto çocuğu hikayesi benimkisi araya davamda karışıyor bunları harmanlayıp elime kalemi alıyorum, sonrası malum...

Black-killing

Black-killing

Üye
Ben unutmayıp acının sefasını sürüyorum, böylece aforizma yeteneğim gelişiyor birden şair oluveriyorsun malum bayanın bana tek dokunan yararı bu.He birde fabrikatörün kızı-getto çocuğu hikayesi benimkisi araya davamda karışıyor bunları harmanlayıp elime kalemi alıyorum, sonrası malum...

Doktor teşhisi koydu dağılıyoruz.

nazlican

Üye

Böyle konuları pek bilmem ama Bence doğru birşey değil ya bunu da unutmak isterse başka birisini mi bulacak bu böyle sürekli bir şekilde devam eder.

doğru kişiyi bulur elbet sonunda herkes aynı değil yha.. düşünsene eskiler nasıl unutuldu yerini başka biri aldı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

doğru kişiyi bulur elbet sonunda herkes aynı değil yha.. düşünsene eskiler nasıl unutuldu yerini başka biri aldı

Doğru erkeği bekleyen kadının sonu :ehe

• Beğen
Tepkiler: nazlican
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt