birini okuldan nasıl attırabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
evet kız meslek:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Çok iyi ya :d:

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
bencede süpermiş:D

zaza

zaza

Üye
okulun adımı kız yoksa gerçekten kız meslek lisesimi:ehe

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
basit değer vermeyin tüm sınıfça susacaktır.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
okulun aslında 2 ismi var:biri kız teknik meslek lisesi,biri buca anadolu meslek ve meslek lisesi.ben tabiki de anadoluyum:smartass:

gstaco

gstaco

Üye
Öyleler her sınıfta var..

Mert

Mert

Üye
Geçen sene bizim sınıfta o şekilde 2 kişi vardı. Öğretmenler müdür yardımcıları herkes şikayetçiydi. Kaç kere dilekçe yazdık sayamadım. Okuldan atılmadı ama devresini değiştirdiler

• Beğen
Tepkiler: -Crazy Girl-
sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
her sınıfta olur dediğiniz
derste türkü söylemek aynen şu şekil
da müstünfde un eler dombul dombul silgiler dombul dombu silgielr şeklinde

hareket şu
anooo öne lan öyle sırayı ileri geri yapıyo bugün yüzüne 2 toakt patlattım hocanın yanında dedi hoca bunu dövdü XD çocugu cidden kazınıyo bu gün dnie daldık bide kızları ...ne bakıyo şerefsz geçen bi kızızn abisinden ölsiye dayak yedi hocalar dövüyo akıllanmıyo bugün türkçeci yeni dövmüyo diye şımardı bi türlü susmuyo mat matr çı bi dövdü ayakta tokat manyagı yaptı öyle susuturduk ama bitermi bilişimdersinde 31 mi dersin 4.sınıftada dinciyi ben hamile bıraktım dediydi :D yani drste böyleyiz

dalal mal büşra salakk hege
mehmet ...erim bak akıllı ol ..çocugu
nediyonlan
senin ecdadını ....rim mehmt akıllı ol çocugu :D
hoca geliyo sabri ilgilenme hocam rAHATSIZ EDİYTO ilgilenme
lan mal hoca ben rahatsız oluyo nasıl ilgilenmeyim mallll bigün edcadını ...cem bu çocugu lyav yeter abisine güvceniyo dikleniyo... dayakla uslanmaz bu bana direk etkili olcakbi şey yazın dilekç ve imzalar milli eğitime yollayalaım salakl müdüğr atmaz okuldan

Revengeful

Emekli Yönetici
Lİsede görürüm seni :d: Bu günleri özlersin :d:

zaza

zaza

Üye
her sınıfta olur dediğiniz
derste türkü söylemek aynen şu şekil
da müstünfde un eler dombul dombul silgiler dombul dombu silgielr şeklinde

hareket şu
anooo öne lan öyle sırayı ileri geri yapıyo bugün yüzüne 2 toakt patlattım hocanın yanında dedi hoca bunu dövdü XD çocugu cidden kazınıyo bu gün dnie daldık bide kızları ...ne bakıyo şerefsz geçen bi kızızn abisinden ölsiye dayak yedi hocalar dövüyo akıllanmıyo bugün türkçeci yeni dövmüyo diye şımardı bi türlü susmuyo mat matr çı bi dövdü ayakta tokat manyagı yaptı öyle susuturduk ama bitermi bilişimdersinde 31 mi dersin 4.sınıftada dinciyi ben hamile bıraktım dediydi :D yani drste böyleyiz

dalal mal büşra salakk hege
mehmet ...erim bak akıllı ol ..çocugu
nediyonlan
senin ecdadını ....rim mehmt akıllı ol çocugu :D
hoca geliyo sabri ilgilenme hocam rAHATSIZ EDİYTO ilgilenme
lan mal hoca ben rahatsız oluyo nasıl ilgilenmeyim mallll bigün edcadını ...cem bu çocugu lyav yeter abisine güvceniyo dikleniyo... dayakla uslanmaz bu bana direk etkili olcakbi şey yazın dilekç ve imzalar milli eğitime yollayalaım salakl müdüğr atmaz okuldan
bunun en korktuğu şey ne ise bul ve onu kullan:naughty:

Mert

Mert

Üye
Arkası varmış çocuğun. Saygılar de geç:D

arslansem

arslansem

Üye
Üniversitede geçen sene gıcıklığına birine takardık onu dersten attırırdık ya o aklıma geldi şimdi :zuhaha:

Revengeful

Emekli Yönetici

yokla lisede sadece kavga çıkıyor yani biraz büyüdükleri için olgun davranıyorlar:ehe

O kavgalarda kan çıkıyor :D Bizim arkadaşı sırtından bıçakladılar..
Tek o değil, artık lisede direk cinsel şakalar bile yapmaya başlarlar :D Ellerler falan :d:

zaza

zaza

Üye

Üst Alt