mrtaksy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Beğeniniz bizi gerçekten çok mutlu ediyor. tşk. İos konusunda fikirlerinizi paylaşıyorum. Sir Jonathan İve tarafından tasarlanan İOS 7 şüphesiz ki Android ve WP karışımı bir sistem halini aldı. Bunu yaparken hedefledikleri kesinlikle minimalizm ve işlevsellik. Bence Wp 8 sahip olduğu yaklaşım ve geliştiricilere sunduğu imkanlar açısından bu özelliklere zaten sahip. Açıkçası bende bir tasarımcıyım uygulamayı geliştirirken yaşadığımız zaman sorunlarına rağmen hedefimiz basitlik ve işlevsellikti. Planladığımız güncellemeler ile seviyemizi daha yukarı çıkarabileceğimizi umuyorum. Bu nokta da ricamız bizi takip etmeye devam ederek hem bu proje hem de planladığımız yeni projeler için değerli görüş destek ve önerilerinizi bizden esirgememeniz. Yaptığınız bu paylaşım için tekrar tekrar teşekkürler .
Uygulamayı yapan arkadaşlar burayı okursanız diye yazayım , bu şekılde çirkin arayuzlu uygulamalar yapmayın , bi ekıp olarak çalısmıyosunuz galiba en azından dizayn dan şekilden zeminden gozden nızamdan anlayan biriden fikir alın , google gorsellerden resim kopyalayarak uygulama sımgesi de yapmayın , bi iphone daki arayuze bide wp8 deki uygulamaların arayuzune bakınca insanın canı acıyor telefona verdigi paraya , symbianın ilk zamanlarındakı gorsel anlayısta kalmışsınız gibi bisey
Uygulamayı yapan arkadaşlar burayı okursanız diye yazayım , bu şekılde çirkin arayuzlu uygulamalar yapmayın , bi ekıp olarak çalısmıyosunuz galiba en azından dizayn dan şekilden zeminden gozden nızamdan anlayan biriden fikir alın , google gorsellerden resim kopyalayarak uygulama sımgesi de yapmayın , bi iphone daki arayuze bide wp8 deki uygulamaların arayuzune bakınca insanın canı acıyor telefona verdigi paraya , symbianın ilk zamanlarındakı gorsel anlayısta kalmışsınız gibi bisey
tamam sustum , vurmayın adam öldu
Woow işte aradığımız tutku buWindows Phone henüz tanıma evresinde olduğumuz bir mecra ilerleyen çalışmalar da hedefimiz bu olacak zaten . Böbreğiniz bizim için değerli
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?