biri yardım etse sd kart ilep ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
biri yardım etse sd kart ilep ilgili
ideos x5 telefonumda uygulamalar telefonun kendi hafızasına yüklenmişti bende rahatlatmak için (sd kartı almadan önce 2 gb lık hafızasına) tüm uygulamalara sd karta taşı dedim 2 gb lık hafıza 1gb doldu.sonra 8 gb kart aldım ve taktım cihaz yeniden başlatıldı kartı cihaz görüyor tamam fakat ana ekranımda kısa yolu bulunan bazı uygulamaların iconu yok onun yerine hepsinde marketinkine benzer bir icon var üstüne basıncada uygulama telefonunuza yüklenmemiş diyor çıkarttım taktım bayağı bi uğraştım ve eski haline döndü fakat kart bu sefer 2 gb görünüyor 8 gblık kart.bağlantısını kestim bağladım tekrar yine aynı sorun uygulamalar yok menüdede görünmüyor bu durum nasıl düzelir ? Bu arada kart sandisk 8 gb class 4 karttamı sorun var yoksa

xinsurer

xinsurer

Üye
Keşke class 4 almasaydın çok yavaştır. Class 10 bir sd kartı 35-40 TL arası alabilirdin ve çok memnun kalırdın.
Benim tavsiyem my backup pro gibi bir yedekleme uygulaması ile cihazda yüklü tüm data ve uygulamalarını sd karta yedekle, sonra hepsini kaldır ve yedekleme programından tekrar yükle (restore et).

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
Deniyordum fakat bazi uygulamalar yok onlarin disindakiler yedeklendi

xinsurer

xinsurer

Üye
o zaman olmayan uygulamaları yeniden yüklemen gerekecek, bir şekilde silinmiş olabilir..

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
Sd kartı çikardimm telefonu kapattım açtım olmayan uygulamaların birazı geldi baktım çalışıyor tekrar açıp kapattım başka bir kısmı geldi diğerleri gitti :vur

xinsurer

xinsurer

Üye
En sağlıklısı hepsini yeniden kurmak olacaktır. Yedekleme programı bunu senin yerine yapar, programları tek tek aramak zorunda kalmazsın. Görünmeyenleri de ayrıca manuel kurarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt